.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: samoubiistvo

girl_diee
    Guest
    xaxa oksss 6e ti se obadq xaxa )

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ei obadete se i na men... daje i 3-ka 6e si napravime predi tva :P

Да не забравиш!
    Ще те гоня като бащиния, да знайш!

Guest
    girl_diee,zamisli se! vij kolko xora ti kazvat "NEDEI"!!!
    pak i ...badi malko egoist mamka mu! kato ti kazvat da se samoubie....kaji im ne be!tva si e tvoq jivot! ne texniq,bez zna4enie, kolko im se iska!....pak i ....ne samo ti ima6 problemi na toq svqt! ne misli samo za svoite....pomogni i i ti na nqkoi! nqma6 ideq kolko 6te ti pomogne dori i samo misalta, 4e nqkoga si napravila ne6te za nqkoi.tva e TAPOOOOOOOOOOOOOOOO do mozaka na kostite! i vse pak...ako re6i6 da go napravi6 ....drasni edin red predi tva, pone da znaeme, 4e da ne pi6em po temata na trup

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ти ако искаше да умреш, хич нямаше и да питаш.Щеше да си намериш начин и да си заминеш.Но ти търсиш само внимание.Милите думи и любовта, липсващи от ежендевието.Или просто си егоцентрична Вземи се в ръце и с спри с дея депресантски приказки Защото е смешно едно да говориш, а друго да вършеш...Аман от заблудени
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

girl_dieee
    Guest
    aLL|aLoNe ne me poznava6 za da govori6 za tva kva sam!!!

ABE MILA Q SE SAVZEMI V RACE I NE GOVORI TAKIVA NE6TA VQRNO E 4E NE 4OVEK DO EDIN MOMENT DARJI NO VE4E MU KIPVA NO RE6ENIETO NE E DA SE SAMOUBIE6 A DA SE OPITA6 DA SI RE6I6 PROBLEMI TE !!! DA NE SI POSLQMA LA DANPRAVI6 TAKOVA NE6TO !!!

Голям фен
    Град
    София
    успех
    прати снимки от местопроизшествието

а бе вие... работа нямате ли си, че по цял ден се чудите с кви глупости да се занимавате?

щяла да се самоубива...
    yeah, sure.... right

я бягай на даскало!
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Guest

Re: samoubiistvo

Цитирай Първоначално написано от girl_diee
    Xora imam edna golqma molba!Kajete mi kak da se samoubiq xap4eta ili s prerqzvane na venite?plz kajete 6oto ve4e mi e pisnalo ot si4ko!
    Здравей.Значи отиди в магазина до въс потърси мистър пропър за отпушване на водопроводи 70 ст ствуа поне до нас в магазина- изсипи го в една чаша вода, ама да не е с много вода и го изпии ама веднажга преглътни иначе ще почнеш да го плюуш от адската болка в устата още докато гълтташ- значи самото то е атпушване на канали и е киселинно ще умреш в рамките на минута минута и нещо при това не може да се предоврати нито с промивка нито никак.
    Успех!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    boje ti si gurno si nekoq.... koqto nqma kakvo da pravi i se chudi kak nqkoi da i obyrne vnimanie.S tova "shte se samoubivam,nqkoi da mi kaje kak" kakvo ochakvash nqkoi da te syjali li ? kato iskash da umirash kachvash se na pokriva na bloka i se metash!!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Изпий някой препарат...

Offfff!!!!!! Pisna mi samo ot nekvi temi za samoubiistva!!! Stiga be hora

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    или просто ти е скучно
    не мисли че като пуснеш тема"ще се самоубивам" на някой ще му припука
    ако искаше да го направиш определено сега нямаше да ти е до компютъра
    ХАХАХ, ОПРЕДЕЛЕНО!

Повече от фен
    Ne vqrvam da si na pove4e ot 20 godini.Taka,4e nemoje6 da ima6 tooolkova golqmi problemi,4e 4ak da se samoubiva6.Ako vseki razsujdava6e taka i se predav6ae pred nai-malkata trudnost,roditelite ni do sega da se samoubili i to po nqkolko puti.V jivota lesno nqma,taka,4e svikvai.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си