.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен Аватара на machoka

Случвала ли ви се е следната ситуация:

.. да харесвате едновременно няколко /много/ мом/и/чета, съвсем, ама съвсем различни всички по между си /високи, ниски, руси, черни, по-отворени, по-срамежливи, с различни телосложения и т.н. - различни по всички параграфи/, но до толкова да ги харесвате по еднакъв начин, че ако в кръга на фантазиите дойдат всички до вас и ви кажат 'избери една/ин/ от нас', просто ще блокирате и няма да можете?

Guest
    Ами случвало ми се е, но рано или късно осъзнаваш, че към някого от тях изпитваш по-силни чувства отколкото към другите. Аз лично имах най-силни чувства към този когото нямаше как да имам, така че ми се наложи да премислям отново и с течение на времето се оказа, че първото решение не винаги е най-вярно. Лошото в такава ситуация, е че дори да решиш кого точно искаш, това не означава, че чувствата ти към другите автоматично ще изчезнат Така че определено не ми се иска отново да трябва да избирам.

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами случвало ми се е, но рано или късно осъзнаваш, че към някого от тях изпитваш по-силни чувства отколкото към другите. Аз лично имах най-силни чувства към този когото нямаше как да имам, така че ми се наложи да премислям отново и с течение на времето се оказа, че първото решение не винаги е най-вярно. Лошото в такава ситуация, е че дори да решиш кого точно искаш, това не означава, че чувствата ти към другите автоматично ще изчезнат Така че определено не ми се иска отново да трябва да избирам.
    Понякога изобщо не гледам дали съм се регнала
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Е мисля и аз да се впиша в тази тема мисля че на всеки му се е случвало нещо подобно!аз лично мразя жечния риторичен въпрос"Какви момичета,момчета харесваш?" е добре де аз бих казала на този въпрос "ами нямам определен тип момче,които ми хареса ми хареса!!!" ,така че и аз спадам към тези, които им се е случвало да харесват различни и да не мога да си иберат!!

o da slu4valo mi se e
    daje i do skoro bqh f takofa polojenie
    i mislq 4e 4at pat se spravqm

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ами не не ми се е случвало
    просто когато харесам някой, за мен няма други не знам как по-точно от това да го кажа
    абе моногамно същестФо съм си и това е

но ако ми се случи(колкото и малко вероятно да е ) мисля, че никой не бих избрала, а ще тръгна на ново без да избирам когото и да е било
    "Целувка за лека нощ"

Emi predi kogato o6te nz kakvo ozna4ava naistina da se bvlubi6 da...naprao e ujasno..oba4e s te4enie na vremeto razbrah 4e te rposto sa mi bili simpati4ni!!
    No e sum se bila vlubvala v tqh

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Когато бях в 5 клас си харесвах наведнъж 5 (пет) момичета, обаче всичките си приличаха по едно - бяха супер готини и бяха най-харесваните момичета от 5-ти клас.
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Slu4valo mi se e .....i to skoro ......treashe da izbiram mejdu 2 i sa sam sam
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Оф, да ви кажа в момента ми се случва и направо откачам, повече от обикновенно .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Определено не ми се е случвало, но кой знае дали утре няма да ми се случи
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    MainA CitY
    Na mene - DA...ama sled opredelen period ot vreme osuznah 4e edno ot si4kite mom4eta e razli4no..prosto nepovtorimo..

тъп_съм_бате
    Guest
    Censored!
    .: machoka :.

Да избираш между много любими неща е много трудно и ако наистина ги харесваш всички еднакво, ще се затрудниш и ще блокираш

ПП:Уф аман от глупаци които само знаят да се заяждат и да обиждат свестните хора

ami moje bi mi se e slu4valo hahah noo naistina e taka dori i da haresva6 5 mom4eta ednoto go haresva6 nai malko drugoto poe4e i tn
    4uvstvata sa na 1vo mqsto....taa sigorna li si 4e izob6to izpitva6 kym vsi4kite 4uvstva...po skoro nqkoi ti e samo simpati4en a kym dr ima nqkakvo po stranno 4uvstvo
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си