- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Apocalyptica
Iskam da vi pitam kakvo mislite za Apocalyptica?![]()
Mmm..super sate maj shte imat koncert na 1wi iuni w kawarna(ne znam dokolko e wqrno)
spored men sa dobra grupa i imat dosta hubavi pesni4ki lubima mi e Nothing Else Mattres
Имат концерт на 1 юни в Каварна и после на 2-ри мисля че имат в София.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
А знае ли се какви ще са горе-долу цените на билетите???
Май в Каварна концерта ше е безплатен а тук в София май ше е 15-30 лева.Ма само съм чул така.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Безплатен- че аз тогава съм трамвайПървоначално написано от magesnik
оо тази група много ми харесва
![]()
"Целувка за лека нощ"
Концерт в София няма да има. Поне никъде не е обявено. Само в Каварна 01.06.2006. Кмета на Каварна е казал, че концерта ще е безплатен.
Saatana vittu perkele hate crew!
naistina ako e besplaten vhoda as sum tam po4ti 100 %Първоначално написано от Boot
![]()
Дааа...съвсем по темата пишете?!Колко харесвате Апокалиптика,нали?
Едно и също във всички теми....чалга-метъл и т.н.Не ви ли писна вече,защо не си слушате музиката,която ви харесва и не престанете да се правите на интересни.Само заради един стил ще се изпобиете,напсувате...Наистина изглежда жалко и смешно това
![]()
Иначе Апокалиптика много ме кефят,особено кавърите им по Металика.Праваят нещо различно и интересно![]()
По темата Апокалиптика- вече заявих мнението си относно тях, но все пак така и не разбрах какъв е техния стил, рок ли, какво ли...Някой ще ми изясни ли моля...?
[quote]По темата Апокалиптика- вече заявих мнението си относно тях, но все пак така и не разбрах какъв е техния стил, рок ли, какво ли...
[/quotе]
Ми метъл с виолончело такъв им е стила.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Апокалиптика са ми страст още от едно време.
Имам цялата им дискография и по мое мнение нямат слабо парче! Интересното при тях е, че правят нещо новаторско и различно....свиренето на метъл на класически инструмент е супер яка идея и мен лично много ме радва музиката, която се получава! Пичовете са адски талантливи и не мисля, че някой може да оспори т'ва! Винаги когато съм в кофти настроение и си ги пусна ми действат много успокояващо и релаксиращо! Кавърите на Металика са много добри, One е една от най-любимите ми изобщо песни, Nothing Else Matters е направо разтапяща! Hall Of The Mountain King е уникално добро парче! А песни като Harmageddon, Somewhere Around Nothing, Harvester Of Sorrow, Path, Hope бяха едни от първите на Апокалиптика, които чух и ме грабнаха веднага!![]()
Абе с две думи страшно ги харесвам(всъщност бяха три)!
Хм, не знам защо всички обръщат най-голямо внимание на кавърите на Металика... Според мен имат доста по-добри парчета от кавърите (от които между другото твърде малко ми допадат, но пък може и да е защото съм прекалено влюбена в Металика...)
Та... основното, което исках да кажа е, че ме дразни свързването на Апокалиптика директно с Металика...
Лялялялялмз, в сайта на Апокалиптика са си обявили и втората дата - за концерта в София(02.06.2006). Приказка![]()
Ауу деня с к'ва яка новина ми започва! Ебаси кефа! Мислех си, че тряя да ходя до Каварна за да ги гледкам, а те ше дойдат и тук! Леле супер щастлива съм!
Не, не, не, ше умра от радост(ше съм първата умряла от т'ва, няя ли да е яко)!
Абе да ти кажа, не е много голяма разликата дали ще отидеш до Каварна (където концерта ще е безплатен) или ще дадеш кинти за билет в София. Пък и мен ако питаш ще е 100 пъти по-голямо шоу да се пътува до Каварна... моренце али бали...
Ама все пак си кеф кеф кеф кеф...![]()
Е да ама едва ли някой щеше да се навие да дойде с мен до там, щото френдовете ми не се кефят особенно на Апокалиптика, да не кажа хич и щеше да е няк'во тъпо да си ходя сама...![]()
А щом ше има и тук концерт все ще изтормозя някой да дойде с мен!![]()
Е, да бе. Много ясно. То и тук ще е култ.
Пък и нали трябва да останат доста кинти и за другите концерти - Алис, Сатриани...
И кфо? Някой все пак ще ходи ли на някой от концертите?
Hankoooo! Мръсна съм!
Абе всички тук сте ми много странни.
Като стане въпрос да се ходи някъде - сички сте много навити, много ентусиазирани. И после като опре до действия си блеете. Е много тъпо.
Лялялялял имам си билет![]()