- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Apocalyptica
Аз си имам билет за King Diamonд колко се радвам не е истина.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
В Каварна- без пари!!! Йееееее, ибаси кефа
![]()
Дано да не съм на работа, за да мога да отида...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Apocalyptica- билети...
Е поне не са цени като тези на Депеш Мод(много по-нормално звучи 30 лв от 50, нали!!!)
Ейй трябва и аз да ходя да си купя....аз изобщо не знаех, че са пуснати в продажба, а то вече най-евтините били продадени....мноу съм тъпа да го еба!![]()
Boot от къде си го купи?![]()
Оф тфа купуване. Уж можело от тоя музикалния магазин на Славейков дето е, ама от там ни пратиха в Ориндж. Та от там. Мацката само ни погледна и каза "Вие за билети ли?" Фън е![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Хах начи тия дни ше се стартирам до Оринджа!![]()
Хахах, ще ти махам от първите... редове :Р
Бтв супер въмутена съм - в Ориндж-а една химикалка е 8 кинта. Деба алчните корпоративни копелета...
Хихи, айде и аз най-накрая се уредих с билет за концерта!![]()
То не бяха дъждове, то не бяха ветрове, тъкмо мацката в "На тъмно" да ми даде вече заветния билет и й спря нет-а, та се рових из разни фанелки и сек'ви глупости докато дойде, премеждия колко искаш, но по-важното е, че сега седя, гледкам си въпросното билетче и се усмихвааам довооолно!![]()
Boot? пор? Там ли сме?![]()
Между другото никой друг ли няма да ходи?!![]()
Tam sme! Aide zaedno da hodim?![]()
Само аз ли от тоя форум ше ходя на Кинг Даймънд.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Хъх, а аз на 20ти април си взех билетче още (за Apocalyptica), a сега виждам, че има такава тема=).
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
А неееее, искам ви плътно зад мен, до мен и изобщо навсякъде около мен!Първоначално написано от Boot
![]()
Ама аз викам и преди т'ва да се скиф де, наще като пак се разкарат например или пък да пощъкаме някъде ама за т'ва ше си се разберем по Скайп-ето! :P
Аз на концерта смятам да скоча на тоя младеж![]()
Оф, аз много се надъхах за тоя концерт!!!
Бтв на същата дата Таркан има концерт о.О
Аааа, усещам, че ще има дуел! Приемаш ли предизвикателството?!![]()
И аз пЪ смятам на тоз момък да се хвърлям!![]()
Са ако и Boot каже, че и тя го иска вече ше е въргал абсолютен!![]()
Уф, ше видим може и да ти го отстъпя, ако в публиката около мен има нещо по-така!![]()
/me се надява някои определени субекти от мъжки пол да не четат темата!![]()
Таркан ша е на апокалиптика афтърпартито е.
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
мда ... защо пък не![]()
все пак не можем да не уважим този ярък представител на нашата съседка :/
аз си държа на русия младеж с леко конска мутра, дет все не му запомням името.
лелййй, за първи път ще видя финско месо от тези висоти ... толкова е вълнуващо![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
kakvo pak za toq serial be o.cd ta ocПървоначално написано от Her Infernal Majesty
Е, аз май ще си ходя до Каварна на концерт...Някой друг, който ще е там...??!
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ахахаха к'ъв сериал, к'ви 5 лв. бе?Първоначално написано от metulkata
Става въпрос за магазин "Ориндж"!
![]()
пор за Eicca ли говориш?![]()
Поздрафф: Apocalyptica - Hall Of The Mountain King![]()
![]()
![]()
да, точно за него *ин лове*.
срам ме е ... съвсем слабо съм запозната с тяхното творчество. трябва да направя нещо по въпроса ... това се каня да го свърша поне от няколко месеца![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Оф, аз единствено на тоя русия кон му знам името, ама адски много ме дразни. Точно на тоя live - Hall Of The Mountain King супер много се вкарва, ама ми изглежда изкуствено. Докато тоя третия младеж, също рус, свири с такъв хъс, все едно ще експлодира
Иначееее аз много се надявам един младеж() да го засека там, ама нямам никфа представа дали ще ходи
![]()
Някъде да има струпани на едно местенце повечко парчета на музикантите? Бих желал да се запозная с тяхното творчество )
заповядай: Apocalyptica'98 - Inquisition SymphonyПървоначално написано от machoka
Apocalyptica'00 - Cult
Apocalyptica - Apocalyptica
*чуди се дали ще види един хубав рус батко на концерта или ще си остане само със слушкането...*
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Кратък образователен курс:![]()
Такам младежа отляво в който пор е *ин лофф* както вече споменах се казва Eicca Toppinen, прекрасният чернокос екземпляр по средата така любим на мен и Boot е Paavo Lotjonen, а момъка от дясно, който между впрочем също никак не е зле се казва Perttu Kivilaakso.![]()
В краен случай за да няма побойща и хващане за коси може да се метна на Perttu.
Мисля, че ги разпределихме подобаващо....Ние сме три, те са трима....ех, каква идилия само....
Не сме ли родени едни за други?!
![]()
Live-а на Hall Of The Mountain King ми е адски любим! Изпълнението както и сценичното им поведение са просто перфектни. Paavo започвайки с т'ва 'тъ-тъ-тъ-тъ-тъ-тъ-тЪ'(е не баш така де) ми пълни душата и се разтичам по стола като кашкавал на слънце!
![]()
пор, ако нямаш цялата им дискография си я дръпни, ще останеш приятно очарована от запознанството ви, прекрасна е като изключим нелепите опити на Лаури да 'пее' в Life Burns и Bittersweet!Всички други песни, в които има вокали са страхотни! =) Последния им албум малко куца ама....
П.П. Ух, колкото и да се напъвам нищо смислено не мога да измъдря....за пореден път не спах през ноща..... като съм по У ред с главата ше пиша пак....![]()
Първият е гейски, но другите заслужават внимание![]()