- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Apocalyptica
Значи моята идея от самото начало беше просто да пийййнем лекичко, а не да се омазваме. Не приемам концерт в нетрезво състояние.
Макар че ако пием преди концерта, аз както не съм пила от година и няколко месеца от две пияни вишни и ще се гътна. Радина (мекекекекекекекеккеек) - тя пък хич не пие и тя преди мен ще падне иииии за това след концерта при всички положения.
Предлагам края на тази или началото на другата седмица да направим един миийтинг в Лавелето или в Амстердам и да уточним всичко.
Аз все пак държа да отбележа, че ако у форумъ има свободни души с билети могат да се присъединят. Намиг намиг
Saatana vittu perkele hate crew!
Подкрепям с две ръце (и два крака =) ) миитинга в Амстердам или Лавеле!![]()
И да, колкото по-рано се паркираме пред залата толкова по-добре!
Остават само 2 седмици....![]()
Втори юни между другото се пада петък, демек е строго препоръчително да не се прибираме!![]()
П.П. Споко, ако се наковете мноу лошо ше ви нося, ако мога евентуално да нося себе си....![]()
Блазя ви на вас!!! А аз трябва на следващият ден да ставам в седем(събота в седем) И никакви волности относно каквото и да било не мога да допусна
защото имало некви контролни за балканиада...пфффф...ще ми излязат през носа тези контролни...бляяяя...гадооос т
П.П. Поне ще си спомням концерта сравнително по-добре![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
важното е, че си била на концерта![]()
и нема да се натрескате като казаци!
освен това, зала Хр. Ботев се намира на майната си и нямам никаква идея какво ще правим после ... ааа, не ... веднъж загатнах на Буут (или на някой друг) какво би било яко да спим на пейка ... може да пробваме.
и още нещо - могат ли да се внасят фотоапарати или некви такива?? не че имам, но на някой може да му се откъсне от сърцето и да даде![]()
леле, толкова съм обсебена, че всеки ден проверявам дали безценнта хартишка е на мястото си о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Вие правете каквото знаете, ама аз на другия ден съм на работа. И много ще ми дойде.
За това нова идея - пием малко, каквото остане - друг път. Или сряда/четвъртък пием много и каквото остане - преди концерта.
И се прибираме като примерни деца вкъщи след това.
Болна съм. Жега ми е!
Аз ше продължа тъпо и упорито да нахалствам с моя си King Dimond.Като за начало,не рабрах защо почнаха да ни пускат от 8 и 30 в залата като концерта е от 7 ама айде.до 9 без нещо бях влязъл и вече първата група забиваше,не че ме грееше особено де,по всички си личеше че публиката чака Краля.Griffin бяха абсолютен еквивалент на Iced Earth,a Thunderbolt на Iron Maiden,ама айде изтраях ги някак.И настъпи заветния миг около 20 минутно изчакване и на сцената се появи Краля.Не мога да опиша колко бях щастлив въпреки ужастните главоболия които ме измъчваха.Имаше от почти цялото творчество на Краля по нещо.Найстина невероятен концерт,дано дойдат пак.Още си ме понаболява врата от концерта ,а чак преди няколко часа спряха да ми пищят ушите.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ех, Boot много кофти душа, че си на бачкане на другия ден!Не може ли нещо да измислиш по въпросa, няма ли някакъв начин да не отидеш? Кажи на шефа ти, че си на смъртно легло и за нищо на света не можеш да се затътреш до работата, може пък да мине номера, к'во!
![]()
Аз викам тия дни да се видим и да се доуговорим за концерта....и без т'ва от сряда до края на седмицата не се учи!
Амстердам ни зовеее!![]()
magesnik, радвам се, че концерта е бил страхотен и си си прекарал добре! :P
Буут-а е работохолик и вътрешниъ й глас Пешо не й дава да бега от работа. + тва сега няма комп :/
аре да се разберем нещо и аз ще й пиша текстово съобщение на мобифона![]()
Йес, добрах се до компа на брат ми. Алилуя. Иначе принципно аз мога да не отида на работа, ама напоследък много често става, амаааа може да измислим нещо, сичко е според зависи. Ако имам комп до тогава може да направя едно бачкане от вкъщи, ама все пак кинт требе.
Аз, бтв, вече пропих!!! \m/
EDIT: Идеи за утре:
1. Да пием бира в Борисова/Заимов или където си харесате.
2. Да пием бира в Амстердам или в Металиката (не знам защо мен в Металиката повече ме влече)
3. Да пием бира в борисова/заимов и после да пием бира в Амстердам/Металиката.
Абеее избирате си един час, пращате ми смс и се срещаме на Сердика. Смятам, че там на всички ни е горе-долу удобно. Ако има възражения - възразявайте есемесно, ама пък аз нямам пари в телефона и не мога да ви отговоря. Така честе почти принудени да се съгласите.
Илииии я вие си се разберете и само ме уведомете. В четвъртък не мога.
Бтв, нещо ни липсва мъжкото присъствие :/
Еее, аз па снощи не се прибирах и не съм видяла, че сте искали днес да ходим!Утре не можеш, еми освен в петък или събота! Между другото има вероятност наще пак да ги няма в съботата и може след като отидем в Амстердам или Металиката да ходим към нас! :P
Аз предлагам да се чакаме на Сердика и вече като се видим на място ше решим на къде да палим джапанките!![]()
Та кажете кой ден точно и в колко! =)
Еми значииии, аз утре не мога, колегата иска утре след 5. Аз предлагам в петък примерно 18.00 на халите, щото ние требе си изпратим бъдещите студентиИ после да палим. Аз събота съм на работа и НЯМА да идвам във вас, защото всеки път се чувствам все едно съм била пияна. Пъврия път с онея приказки дето ви разказвах, а другия път на сутринта и кръста ме бола, и врата ме боля, и корема ме боля. Ти ни правиш магии. Лоша ти!!!
Та такам, пореца мое да влезе да види кфо дуднем тук, ебаси :/
Мда, петък, 18:00 на Халите ми се струва добре! =)
Хаха са ме изкара и вещица, просто другия път не размятай толкова гривата и нищо няя те боли!
А т'ва, че се чувстваш пияна като си тръгваш сигурно е от изпаренията!
Така че аз нямам нищо общо с проблемациите, появяващи се след пребиваването ти в нас!
![]()
глей ги пъ тея какво се раздрънкали .. хъх!
еми, оке, и аз съм навит ... ама няма да пия.
Мамка му заключиха оная тема преди да се изкажа и за т'ва ше го кажа тук в 'наща' си!
Пахахаха Boot-е тук ти беше смъртта!Първоначално написано от Boot
![]()
Хахахах не, не, гледам и не вярвам на ушите си!![]()
Почна вече и да ни търгуваш с пор, е не, не, това няма да остане безнаказано!Ше видиш ти тия дни или в петък на концерта за какво иде реч!
А пък само имай късмета по пътя да срещнем скинари, задружно с пор ше викаме "Тя беше, тя беше, пречукайте я" и щи скачаме по главата заедно с тях!
Ей са отивам с пор да измислим пъкления план, ей са...ше видиш бе, ше видиш, ако евентуално след това, което щи се случи ше можеш все още да виждаш!
/me потрива доволно ръце и гледа злорадо!![]()
П.П. Бах мааа му още се хиля, сигурно бирата е виновна, ама не пих много, не много, знаеш не пия, съвсем мааалко! Уфф!![]()
![]()
Бууте, не те ловкам вече![]()
оф, абе ще се разбираме ли нещо за четвъртък или направо ке се видим в петък ??
Еми аре Търговката да каже!
Аре, аре Bооt, стиска ли ти, а, а? Ааааа!!!![]()
М, добре, ако се видим направо в петък в колко ше е и ше 'одим ли някъде преди това или.....
А и между другото ше метаме ли по сцената ония неща, за които си говорехме?![]()
![]()
Аз съм твърдо навита! Едва ли е имало много други, ако изобщо е имало такива Олигофрени да правят такива изпълнения, та аз викам да сме първите! Не за друго ами да запомнят БГ с по-такива чувства и да дойдат пак!
![]()
Да, вие не знаехте пъкления ми план. Продавам ви, зимам кинтите, вие бягате и дружно заминаваме за Финнско. ама вие да ме нападнете веднага. Сега - нъцки. Ще видите Пааво като се влюби с мен като ме види на първата линия и като иска да ме земе във Финн, аз вас няма да ви поканя.
Както и да е. Аз викам петък, че да се виждам възможно най-малко с васНе бе, просто ме мързи. Требе сили да събирам.
Млясвам ви страстно
А ние кфо щяхме да метаме по музикантите? Кубинки ли?оф забраих...
хаха
че си метаме бикината ... аз за тея кубинки какво преживях (не само аз де) .. никога няма да ги фърла на произвола ... на финландския произвол!!![]()
ох, то хубаво - ще метаме .. ама да нема ответен удар с някой лък или да ни кечат с големите цигулки о.О
бее, ние май се разбрахме за 16.15 на софийсия или бъркам (отново)?
Boot-e, да не забравиш днеска в 19.45 на билетния![]()
Хмм, не че нещо ама ти каква роля играеш в цялата история, хитрушо?Само искаш да ни продадеш и после с нас и наще пари да заминеш за Финландия, ех мушморок сладък, нещо няма равнопоставеност тук ми се струва!
![]()
Но както и да е, заради това съм склонна да забравя!Първоначално написано от Boot
![]()
Пък и пия бира и съм надънила Children of Bodom, така че ще бъда възможно най-снизходителна!![]()
Начи виждаме се в петък ама къде и в колко, а и заредени с ония неща дето ше се мятат!Аз лично измислих към тях да е прикрепена с малка безопасна игла малка картичка в която аджеба пише от кой и защо е въпросния атрибут!
![]()
![]()
Ама айде т'ва ше го уговаряме на лични или по Skype и ICQ!
![]()
Хаха между другото как ше метаме кубинки бре, нема да ги трепем я!![]()
П.П. Отивам да си лягам щото безсънната нощ и количеството изпита бира ми дойдоха в повече!![]()
EDIT: TheNightRider предложи две Каменици за мен! Хахах! Аре обявявам търга за открит! Наддавайте!Две Каменици първи път, две каменици втори път.....
EDIT 2: Ейй начи е така за две бири ше ме продадете и окото нема да ви мигне! Аре некой нема ли да предложи 3 бири да го еба, аре ше си сложа къса пола хаха!
а някой ще ходи ли на концерта в Каварна?в Каварна Апокалиптика - безплатен концерт!!
))))[/u]
Има едни ню роци, които са като носорози, ама ме мързи да ги търся да показвам.
Значиии, аз забраих пак кфо се разбрахме, ама звучеше нещо като 4.15 на СУ. аз гащите нема да си метам, направо се хвърлям аз! Кубинките ги мятам с надежда да оцеля Топинен, ама тфа след концерта, признавам му работата![]()
Абе Алекс да се разбере с Рааа, щото аз чувствам липсата на комп, и да ми кажат![]()
ние се разбрахме за мястото и времето на срещата ... ма Алекс иска с некви смърдящи метъли да се разправя![]()
а ако вие си метнете кубинъка по моето четирикрако ... ще се разплача![]()
Първоначално написано от пор
Споко няма кубинка, само ще метна китарата си по него...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Абе пор гаден такъв!Първоначално написано от пор
Казах ти, че само от любезност ще се появя да ги поздравя към 18:00, ако ги намеря или те мене, изобщо! Не стига, че благодарение на мен ще се докоснеш до светлата личност на Warrior Of Ice ами се и мръщиш, ааа маа ха!
В крайна сметка, ако почнат да ме карат да останем с тях и на концерта ще им кажа, че имаме среща с други хора, трябва да ги видим и ще зачезнем! =) К'во го взимаш толкова навътре!
![]()
Хаха и ние за да засвидетелстваме любовта и уважението си към тях и да им се подмажем ше те пребием и току виж после сме си спретнали едно бекстейдж парти! МухахаПървоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
мекек, аз държах да се възмутя!
никакви проблеми няма ... ревнувам, ама ...уатевъ!
ааа, проблем:
Раници, големи чанти и сакове са забранени
аз без овцата никъде няма да ходя ... ако ще Eicca на колене да ми се моли.
не бе, сериозно .. кво ще правя о.О