.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 142 от общо 142

Тема: Apocalyptica

Guest
    Her Infernal Majesty : докато се подвизаваше с THE_GANGSTA_GIRL постоянно се хвалеше наляво и надясно ,че си правила тройка с двете ти най-добри приятелки (ако не се лъжа и помня правилно на някъв Св.Валентин или нещо такова, но това не е от значение де)
    та пор, Boot така ли е ?
    или момиченцето както е било малко и тъпо както тя сама се определи в едно мнение по-горе пак си е измисляло

и за да не е офтопик : Концерта в Каварна беше ВЪРХА и имаше доста хора, дори повече отколкото в София доколкото разбрах

Мола пишете по темата.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
    http://www.dnes.bg/article.php?id=23822 (просто го прочетете, не знам доколко е вярно...

П.П. преди време се подвизавах като apocalyptica_fan ))
    Ех, та не съм била аз някъде из храсталаците да го подхвана!
    Иначе хич ама хич не ми звучи достоверно!

П.П. Бях права, че последната песен, която изсвириха на концерта е Seeman, и други хора го потвърдиха! :P

П.П. 2 Аре стига с тоя оффтопик вече де, накрая ше локнат темата да го еба!
    Госте, ако толкова искаш да разискваме живота ми мини на ЛС, а престани да флуудиш в темата, ок?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    и за да не е офтопик : Концерта в Каварна беше ВЪРХА и имаше доста хора, дори повече отколкото в София доколкото разбрах
    Дори? Надали е било трудно да се съберат 2000 човека на безплатен концерт..
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Guest
    grupata posledno ot kolko 4oveka se systoi ot 4 ili 3-ma?

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    grupata posledno ot kolko 4oveka se systoi ot 4 ili 3-ma?

Ами доколкото аз знам първоначално са били 4ма челисти (абе има ли такава дума ), а сега са 3ма челисти + барабанист.Та 4ма са си.
    хъхъ..

на концерта бяха 4 гадулари и барабанист. о.О
    много странни... не знам колко им е официалната бройка.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Групата е от 3-ма човека, толкоз бяха и на Евровизия.

Оня пич с очилата, които не мърда от мястото си по време на целия концерт е бивш постоянен член, но е напуснал през 1999 година. Участва само в някои концерти от време, но изобщо не е член на групата. Беше чиста случайност и късмет, че го гледахме тук.

Концерта беше феноменален. Най-добрият концерт, на които съм бил някога. Иначе ние бяхме седнали на заведението на Хотелчето дето е точно до площада на центъра където свириха. След концерта се оказа, че на същото място са отседнали да спят и Апоклиптика те и се насади охрана от 6-7 човека пред входа и не пускаха един познат, които се беше върнал от концерта малко по-късно. Та трябваше сервитьора на заведението да обеснява, че това са клиенти на ресторанта и чак тогава го пуснаха.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Моята информация казва, че барабанистът от скоро е пълноправен член на групата

Иначе концерта беше.... оф. не искам да казвам нищо, защото всичко е малко и слабо :/

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Моята информация казва, че барабанистът от скоро е пълноправен член на групата

Иначе концерта беше.... оф. не искам да казвам нищо, защото всичко е малко и слабо :/
    Той е официален член на групата, но не е важен и за това писах за него, а и ставаше дума за тия с челата.

защо да не е важен... ? о.О
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Важни са тия с челата. Барабанисти много, ама тия другите правят уникален звук с тези инструменти, които не съм чувал от други изпълнители досега. Ако не бъркам Дейв Ломбардо от Слеър им е писал барабаните на голяма част от песните и е написал някои песни, дори и след като са си взели официален барабанист. Като е толкова важен защо им ги пиши друг?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Барабанистът им освен че е ебаси якия пич е суууупер добър. Ти като си ги гледал на живо не го ли забеляза? Нечовек е и свири с невероятен хъс. И щом е официален член най-вероятно им е важен

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Любо недей говори така за барабанистите! Добрите барабанисти се броят на пръсти!

ЕДИТ: барабаниста е най-важния в групата
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

_SL_ - Не си придавай важности. В други групи може и да е важен, но Апокалиптика дълго време даже не са ползвали барабани, тъй че може и да не е толкова важен.

Иначе може и да греша, по по-скоро според вас барабаниста е важен, защото е "ебаси якия пич", а толкоз за това как свири.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Не си придавам важности...няма как да не си съгласен, че барабаниста прави най-много за звученето...има барабанисти, които свирят песните добре, но като му кажеш я направи тремоло, 3/4, 7/8 и му дай едни ноти ще седи и ще гледа така -> Пък за Апокалиптика...не съм ги слушал толкова че да определя...видях само тва дето написа, че "барабанисти колкот щеш" или нещо от тоя род и за тва малко се ядосах...пийс
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Mekek и аз бях на тоя концерт, много беше яко

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е

Иначе може и да греша, по по-скоро според вас барабаниста е важен, защото е "ебаси якия пич", а толкоз за това как свири.
    А тфа е само бонус. Наистина свири много добре момчето и толкоз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си