- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Apocalyptica
Her Infernal Majesty : докато се подвизаваше с THE_GANGSTA_GIRL постоянно се хвалеше наляво и надясно ,че си правила тройка с двете ти най-добри приятелки (ако не се лъжа и помня правилно на някъв Св.Валентин или нещо такова, но това не е от значение де)
та пор, Boot така ли е ?
или момиченцето както е било малко и тъпо както тя сама се определи в едно мнение по-горе пак си е измисляло
и за да не е офтопик : Концерта в Каварна беше ВЪРХА и имаше доста хора, дори повече отколкото в София доколкото разбрах
Мола пишете по темата.
Ех, та не съм била аз някъде из храсталаците да го подхвана!Първоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
Иначе хич ама хич не ми звучи достоверно!
П.П. Бях права, че последната песен, която изсвириха на концерта е Seeman, и други хора го потвърдиха! :P
П.П. 2 Аре стига с тоя оффтопик вече де, накрая ше локнат темата да го еба!![]()
Госте, ако толкова искаш да разискваме живота ми мини на ЛС, а престани да флуудиш в темата, ок?![]()
Дори? Надали е било трудно да се съберат 2000 човека на безплатен концерт..Първоначално написано от Анонимко
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
grupata posledno ot kolko 4oveka se systoi ot 4 ili 3-ma?
Първоначално написано от Анонимко
Ами доколкото аз знам първоначално са били 4ма челисти (абе има ли такава дума), а сега са 3ма челисти + барабанист.Та 4ма са си.
хъхъ..
на концерта бяха 4 гадулари и барабанист. о.О
много странни... не знам колко им е официалната бройка.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Групата е от 3-ма човека, толкоз бяха и на Евровизия.
Оня пич с очилата, които не мърда от мястото си по време на целия концерт е бивш постоянен член, но е напуснал през 1999 година. Участва само в някои концерти от време, но изобщо не е член на групата. Беше чиста случайност и късмет, че го гледахме тук.
Концерта беше феноменален. Най-добрият концерт, на които съм бил някога. Иначе ние бяхме седнали на заведението на Хотелчето дето е точно до площада на центъра където свириха. След концерта се оказа, че на същото място са отседнали да спят и Апоклиптика те и се насади охрана от 6-7 човека пред входа и не пускаха един познат, които се беше върнал от концерта малко по-късно. Та трябваше сервитьора на заведението да обеснява, че това са клиенти на ресторанта и чак тогава го пуснаха.
Моята информация казва, че барабанистът от скоро е пълноправен член на групата
Иначе концерта беше.... оф. не искам да казвам нищо, защото всичко е малко и слабо :/
Saatana vittu perkele hate crew!
Той е официален член на групата, но не е важен и за това писах за него, а и ставаше дума за тия с челата.Първоначално написано от Boot
защо да не е важен... ? о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Важни са тия с челата. Барабанисти много, ама тия другите правят уникален звук с тези инструменти, които не съм чувал от други изпълнители досега. Ако не бъркам Дейв Ломбардо от Слеър им е писал барабаните на голяма част от песните и е написал някои песни, дори и след като са си взели официален барабанист. Като е толкова важен защо им ги пиши друг?
Барабанистът им освен че е ебаси якия пич е суууупер добър. Ти като си ги гледал на живо не го ли забеляза? Нечовек е и свири с невероятен хъс. И щом е официален член най-вероятно им е важен![]()
Любо недей говори така за барабанистите! Добрите барабанисти се броят на пръсти!
ЕДИТ: барабаниста е най-важния в групата
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
_SL_ - Не си придавай важности.В други групи може и да е важен, но Апокалиптика дълго време даже не са ползвали барабани, тъй че може и да не е толкова важен.
Иначе може и да греша, по по-скоро според вас барабаниста е важен, защото е "ебаси якия пич", а толкоз за това как свири.
Не си придавам важности...няма как да не си съгласен, че барабаниста прави най-много за звученето...има барабанисти, които свирят песните добре, но като му кажеш я направи тремоло, 3/4, 7/8 и му дай едни ноти ще седи и ще гледа така ->Пък за Апокалиптика...не съм ги слушал толкова че да определя...видях само тва дето написа, че "барабанисти колкот щеш" или нещо от тоя род и за тва малко се ядосах...пийс
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Mekek и аз бях на тоя концерт, много беше яко![]()
А тфа е само бонус. Наистина свири много добре момчето и толкоз.Първоначално написано от Забавно ми е