- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кое е секси за момче ?
Здравейте, въпроса е ясен и е насочен главно към момичетата. Кое ви се струва секси в поведението, облеклото или движенията на едно момче?
Благодаря предварително.
stegnato i relefno myjko tialo...sladak face...
Ами харесва ни да сте си каквито сте а не да се правите на някакви плеибои, като между другото поне аз не харесвам плейбоите. Много си падам по момчета с хубави дрехи (не говоря за маркови). Повярвайте ми малко са момичетата, които харесмат момчета с развлечени дрехи! Гъзарски са и ланците, но не и супер големите вериги.
Има много начини да си секси в очите на едно момиче и ако тя те харесва не е нужно да се правиш на Брад Пит, за да я задържиш.
Айде пичове стискал ви палци!
Аз съм момче, но мога да ти кажа, че не всички момичета харесват това !!!Първоначално написано от flasher
На първо място - мъжествено поведение. Т.е. способност да носиш отговорност, да не хленчиш пред трудностите, да накараш жената до тебе да се чувства сигурна.
На второ - интелигентност. Много мразя глупави мъже, по-гадни са и от глупавите жени.
На трето - доброта и човечност. Да е добър приятел. Да не е егоист. Да може да преживява твоите болки.
На четвърто - чувство за хумор. Тип английски хумор, плюс самоирония.
И много още други качества...
ПП Много си падам по грозни мъже с чар!![]()
kolkoto sladyk tolkova i myjestven ..
изключително тъпа тема с лек прифкус на комплексаризъм но както и да е..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
"комплексаризъм" хаххахахахаха, аиде момчето сега да вземе тълковния речник и да се поразрови ... идиот.Първоначално написано от [CSKA
дръж се естествено обли4аи се както ти харесва и се някои ще те хареса обличаи се така че да ти се очертават добре "формите"![]()
ти кат си голям умник шо не се логнеш ве педал.. кфо да ти кажа.. не заслужаваш да си хъбя клавиатурата за да те наредя едно хубавинко..Първоначално написано от absolut_18
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ne znam tochno kakuv ti e stilut i ot kude si (vupreki che po komentara za lancite, mai e ochevidno, che ne si ot Sofiq), no OPREDELENO ne sa malko momichetata, koito haresvat "момчета с развлечени дрехи". Za men, kakto i za mnooogo drugi, "Повярвайте ми", nqma nishto, ama naistina NISHTO po-ujasno ot momche s lanci, s prilepnala bluzka i izturkani, tesni dunchici. OTVRAT!Първоначално написано от mila_rd@abv.bg
Haide sega spri da se tresesh na Gergana i vzemi zareji tezi dreshki chalga-style. Deeba selqniqta!
Peace.
Май за вас съществуват само два вида обличане - "с развлечени" и "с хубави дрехи".
Ехх, колко ме стопли това мнение, Майка ти, не можеш да повярваш. Някак си.. приятно ми стана. Особено като видях bold-натите качества ^^Първоначално написано от Майка ти
По темата: Момчето пита какво е -секси-, а не какво е готино. Какво ви -възбужда- или поне събужда сексуалния ви интерес.
Напр., забелязал съм, че мен много ме харесват в елегантен костюм![]()
Първоначално написано от Atika
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
секси абе ти да не си момиче от вчера бре то как да се обличаш да ти се очертават "формите" при положение че не си с наднормено тегло разбира се
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
Предлагам преди да напишеш следващия си пост, да обмислиш и подредиш думичките.![]()
Az se mqtam napravo po tematavusok (zaduljitelno), sportno tqlo, stegnat zadnik, edna 4arovna usmivka ............ na tva ne bih izdurjala
![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
`Death`Whore` почваш да ми лазиш по нервите тва че не сам получил слабо образование си е мои проблем мога да пиша квото си искам не е ли така апук ако искаш още венъж да изразиш мнението си към моите постове ела ми го кажи в очите ако ти стиска
Admin-Coki:
lol, деца (sry, death`whore ^^), не обръщайте форума на бойно поле. в смисъл, не че не ми идва да удуша дадени индивиди от тука, ама..![]()
Не бях аз тази, която написа доста враждебен пост относно другия и близките му. Прекратявам.
Държа да е забавен,да има лична хигиена (принципно е нещо нормално,но ги има и едни....),да е забавен,умен и да има вкус към дрехите.Не държа и аз да са маркови,но не харесвам момчетата с прилепнати дънки по тях или полу-прилепнати(абе надявам се да ме разберете).
Нито твърде смъкнат,нито тип "гъзар".
И на въпроса какво е секси за мене в едно момче - това е поддържането (хигиена,коса (не задължително с гел,просто да е чиста :P )).За мене секси е това момче,което е естествено,а не робува на най-новите модни тенденции
Малко объркано е ,но се надявам да ме разберете какво имам впредвид :P
Пак забравих да се логнаГост
МнениеПуснато на: Сря Мар 15, 2006 2:16 am Заглавие:
Държа да е забавен,да има лична хигиена (принципно е нещо нормално,но ги има и едни....),да е забавен,умен и да има вкус към дрехите.Не държа и аз да са маркови,но не харесвам момчетата с прилепнати дънки по тях или полу-прилепнати(абе надявам се да ме разберете).
Нито твърде смъкнат,нито тип "гъзар".
И на въпроса какво е секси за мене в едно момче - това е поддържането (хигиена,коса (не задължително с гел,просто да е чиста Razz )).За мене секси е това момче,което е естествено,а не робува на най-новите модни тенденцииSmile
Малко объркано е ,но се надявам да ме разберете какво имам впредвид Razz![]()
`Death`Whore` ок спираш като спираш искам да ти се извиня за грубото си поведение (по точно за грубия си език) обаче си го испроси
Admin-Coki:
bibonka браво изкефи ме тва ти си моя идол вече ,а тва за ислуленото обличане не6то не ми хареса можеби защото аз се обличам така но все пак дрехите не правят човека не мислиш ли ?(незнам дали идол е точната дума за перфектно момиче по начин на мислене)
Admin-Coki: