.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

момичешка му работа

Значи момичета не ви разбирам на 16 сьм и немоиш си хванеш 1 гадже свестно на твоята вьзраст има куп яки мадами на 15-16 ама сичките ходят с некфи 18-20 годишни и аз ко тряя пряя да 4акам стана на 18 да си хвана гадже на 16 например или да ходя при лапетата на 12 ... нема смисал т'ва е мн гадно според мене и фр-та гледам хубави мадами с некфи смешни ..... незнам задето са по големи ли ги харесвате имам чусвто че гледате годините не вьншен вид и какьв е човека

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Град
    София

Re: момичешка му работа

Цитирай Първоначално написано от STFU
    Значи момичета не ви разбирам на 16 сьм и немоиш си хванеш 1 гадже свестно на твоята вьзраст има куп яки мадами на 15-16 ама сичките ходят с некфи 18-20 годишни и аз ко тряя пряя да 4акам стана на 18 да си хвана гадже на 16 например или да ходя при лапетата на 12 ... нема смисал т'ва е мн гадно според мене и фр-та гледам хубави мадами с некфи смешни ..... незнам задето са по големи ли ги харесвате имам чусвто че гледате годините не вьншен вид и какьв е човека
    Има нещо вярно

ne,ne mislq 4e se gledat samo godinite(e pri nekoi moje i tei da e)ama ako ne si zabelqzal,pokolenieto e takoz momi4etata,hodqt s po-golemi ot tqh
    a tova 4e ti ne si sre6tnal momi4e,koeto e na tfoite godini i ne haresva po-golemi si e dr ne6to
    az imam mnoo poznati det sa na edna i sa6ta vazrast 15-15,16-16....

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Абе, имаш шанс със 14-15 годишните, та дори и със 16 годишните. А ако искаш наистина готина мадама на тази възраст (поне по мой наблюдения) трябва да си отворен и забавен и рязко да се различаваш от връстниците си, защото повечето момичета си въобразяват, че се развиват по-бързо от момчетата на акъл, и затова, ако не демонстрираш, че си повече от връстниците си ще си блъскаш главата защо нямаш гадже на твойте години. А да не говорим, че готините момичета на тази възраст (а и не само на тази възраст) са свикнали всяко момче да им лази в краката и да могат да имат всеки, затова ако признаваш чувствата си и оставяш мадамите да те правят на глупак пак нямаш шанс. Затова готините ходят с наглед смотаняци и грозници - защото просто не им лазят в краката и така предизвикват интереса им, не позволяват да станат "мъж под чехъл" и така задържат интригата за по-дълго. Та накратко - ако се водиш по тази логика имаш някакви шансове (разбира се не особено големи, но все пак ги имаш) да си хванеш супер готина мадама на твойте години. Успех с путките, брато.
    П.С.> Голяма част от нас по-големите ги знаем тези неща, затова и лесно си намираме мадами и на нашата възраст и по-малки от нас.
    П.С.2> Не губи надежда, все още има доста момичета, които ходят предимно с набори, или с максимум 2-3 години по-големи от тях, така че не губи кураж, а действай! \/
    Левски шампион але але!

ниту сьм дебел ниту зубар некаф мн сам отворен дори момичета ми казват че сьм хубав ама се пак некфо ми е гадно уважават ме фр-тата ама ако момичетата си ходиха с момчета на годините немаше да има оплаквания и секи щеше да си е happy \/ Ше си напрая пик ще пусна некои пьт да кажете грозен ли сьм нещо ли ми има П*****а ми не е малка нямам никфи комплекси .

може би требе сменя компанията ще видим Peace ya !

emi zavisi si mnogo ot momi4enceto...az li4no ne pravq nikva razlika ako me kefi 4oveka i po malak da e ot mene golqmo 4udo...pyk za moite naborki(16 godi6ni) ne gi znam moje pyk batkovcite da g ivpe4atlqvat pove4e seki si ima pravo na vkus ama ima mn momi4eta deto ne si padat samo po batkovci
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

btw и аз сьм ходил с 1 година по голяма от мене

Фен
    Град
    Plovdiv
    emmm haresvat batkovci shtot...namirat zashtita u tiah i takoa...po sigurni se chuvstvat...

Guest
    znam gi teq momi4eta mn me draznat nai6 li 6to e taka 6toto kat sa mom4etata po na 18-19 gi vozat i im davat pari i taka se mislat za golqma rabota aide uspeh ot mene

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    хах..абе не всички момичета си падат по БАТКОВЦИ .Аз лично не съм ходила нито с по малък,нито с батковци - предишните все си бяха на моята възраст!(както и сегашното )
    колкото до това ,че повечето момичета си падат по Б... еми,повечето момчета пък на възрастта - 14-16 не могат да им дадат това от което имат нужда!(казвам ПОВЕЧЕТО!, не вс.!)
    2 т. от правилника. Бан на профил

еми сички натокани мадами дето да ти окапят са при батковците

macka i polovona
    Guest
    Po golemite maje sa i po zrqli i deavat sigurnostta ot koqto az i moite naborki ne polu4avame ot vas umstveno nedorazvitite mom4enca det pikaete o6te na lapat. Kapi6?

Цитирай Първоначално написано от macka i polovona
    Po golemite maje sa i po zrqli i deavat sigurnostta ot koqto az i moite naborki ne polu4avame ot vas umstveno nedorazvitite mom4enca det pikaete o6te na lapat. Kapi6?
    Еми аз незнам ама батковците трагват с вас не да ва пазят ми да ва опраят 1 хубаво поне поичето .... както и да е

Guest
    На мен лично просто не ми харесват разни момченцата, за който света е в техните крака и те са номер едно... а това са повечето 14-15-годишни та дори и 16-17... и аз преди две години си мислих, че всички ме забелязват и ми се възхищават...едва ли не света чака мен! Просто не ми прави добро впечатление надутото дори просташко държание! А и начина на говор е много показен.... неща от типа на "тфа","некаф", "фр-тата" според мен народа ги използва, за да се прави на интересен и като станеш на една определна възраст виждаш колко грозно е да говориш така....

е не си видял как се говори с госпожа затова тфа е нищу но нека се предьржаме кьм темата ?

---

Ами повечето момичета търсят по-зряло държание от страна на партньора си (което не означава,че самите те са зрели ).Но в повечето случаи просто така се получава.Има момичета,които търсят големи има момичета,които просото винаги попадат на такива.

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Сега е някакво на мода да се излиза с по-голям от теб с 3-4 години и защото "бил зрял и те разбирал". Има си свестни момчета и това е

и след това чета теми от сорта приятеля ми е на 20 и е дествен ми как няма . Като пускате само на големи хората 16-18 немат шанс пак никои не иска да ходи с 12 годишни и тряя станеш поне 20 г да си хванеш 1 на 16-18 да кажем .... и тфа е

Супер фен
    Град
    Гето Милев

Цитирай Първоначално написано от STFU
    da i na mene mi e mnogo interesno tva... 4ovek edno gadje ne moje da si hvane ot tiq 20 godi6ni pru4ove.To se e vidqlo 4e dokato ne zavurtq kolata i pari4kite nqma da namerq nqkoe momi4e pone na moite godini.

Tova e mnogo 4esto obsujdana tema.I est dosta mom4eta ne mogat da si obesnqt tva "qvlenie" s golemite batkovci,koito sa predpo4itani ot po-malkite momi4eta.Az poznavam mn takiva momi4eta,no ne sum ot tqh.Za men prosto godinite nqmat nikakvo zna4enie.No ima mn pri4ini.Naprimer edno po-golqmo mom4e ima drug na4in na mislene i nqkoi momi4eta prosto si pasvat s po-golemite.Ili puk nqkoi smqtat 4e si e gazariika da si s batko.Druga pri4na sa-kola,pari i t.n.No neznam dali go znaete tova, no poprincip mom4etata v puberteta se razvivat po-bavno ot momi4etata.I se polu4ava izvestno razminavane,koeto ot6umqva s godinite.Prosto momi4etata i mom4etata na 16 nqmat ednakvo mislene v dosta slu4enei.I taka...dano ste me razbrali.
    Az li4no hodq ot godina s 17-godi6en (1 godina e po-golqm ot men) i se razbirame dobre.No sum bila i s 23-godi6en i prosto 4uvstvam razlikata.
    Abe hora - vajna e LIUBOVTA!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Guest
    awe pi4 az sam na 14 i sam vlubena do u6i v edno mom4e na 16,po tvoita logika az sam malka za nego,makar 4e se vijdame samo lqtoto i sme v edna kompoaniq,az ne sam mu bezrazli4na no qvno go e sram ili misli 4e sam malka,nz kak mislite vie mom4etata no za momi4etata nqma absolutno nikakva razlka v godinite,vse pak lubovta nqma granici,nz za teb no vse pak ne si grozen ili nekav zubar,zna4i ima6 mn obujatelki,ti sigurno moje da si zabelqzal kak ti se svalqt ili firtuvat s teb,da te svetna 4e momi4eto nikoga ne iska da napravi parvata kra4ka za tova deistvai ti,uspehhhhhhhhh

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    ami nie vinagi si trysime po golemi ot nas i e mn qsno aaaaaaaaa ne ne ne ne gledame samo godinite i vyn6niq vid mn go gledame
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

aide nqkoi da mi obqsni kak 6te te razbira nqkyv 20 i nqkolko godi6en ve4e myj kato ti si nqkva 15 godi6na pikla koi e kazal 4e momi4etata sa mnogo po zreli ot mom4etata na tiq godini ima izvesna razlika ama ostanaloto si e na vnu6enie...samo da poqsnq az sam na 16 godini i sam sigurna 4e edno 90% ot momi4etata na moite godini sa sy6tite ligli kato mene...i nemoje momi4e na 15 da si voubrazqva 4e e s akyla na 20 i nqkolko godi6na tova sa GLUPOSTI....prosto nqkoi e re6il 4e e gotino da si s po golqm ot tebe i tova e...drugoto sa si 4isti opravdaniq
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си