.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от STFU
    и след това чета теми от сорта приятеля ми е на 20 и е дествен ми как няма . Като пускате само на големи хората 16-18 немат шанс пак никои не иска да ходи с 12 годишни и тряя станеш поне 20 г да си хванеш 1 на 16-18 да кажем .... и тфа е

Мн си прав човек.Ама ко да се прави живота е жесток, не може просто да се променят всички момичета.

Голям фен

Re: момичешка му работа

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Абе, имаш шанс със 14-15 годишните, та дори и със 16 годишните. А ако искаш наистина готина мадама на тази възраст (поне по мой наблюдения) трябва да си отворен и забавен и рязко да се различаваш от връстниците си, защото повечето момичета си въобразяват, че се развиват по-бързо от момчетата на акъл, и затова, ако не демонстрираш, че си повече от връстниците си ще си блъскаш главата защо нямаш гадже на твойте години. А да не говорим, че готините момичета на тази възраст (а и не само на тази възраст) са свикнали всяко момче да им лази в краката и да могат да имат всеки, затова ако признаваш чувствата си и оставяш мадамите да те правят на глупак пак нямаш шанс. Затова готините ходят с наглед смотаняци и грозници - защото просто не им лазят в краката и така предизвикват интереса им, не позволяват да станат "мъж под чехъл" и така задържат интригата за по-дълго. Та накратко - ако се водиш по тази логика имаш някакви шансове (разбира се не особено големи, но все пак ги имаш) да си хванеш супер готина мадама на твойте години. Успех с путките, брато.
    П.С.> Голяма част от нас по-големите ги знаем тези неща, затова и лесно си намираме мадами и на нашата възраст и по-малки от нас.
    П.С.2> Не губи надежда, все още има доста момичета, които ходят предимно с набори, или с максимум 2-3 години по-големи от тях, така че не губи кураж, а действай! \/
    Много вярно!! С теб открай време сме на едно и също мнение И тъй като и двамата сме от контингента на така наречените"20 годишни пръчове" искам да кажа няколко думи на момиченцата и човека дето пита. Първо на него - както ти казаха с това да говориш на тфа, фр-тата( как да го чета правилно това, мамка му ) и такива простотии може да впечатлиш някои от тия фр-та, само че момчетата. Разбери, че за да те харесват и да си с готини момичета не ти трябват пари, кола и такива простотии. С това свалят путьовчите дето като са били на 15-16 са задавали такива въпроси като теб и оттогава им е останал комплекс за малоценност. Да се правиш на рапърче, ганстерче, да говориш на копеле, батка, батенце и такива простотии никой не впечатляват, а само показва колко си несигурен и се опитваш да го скриеш с такива приказки и имидж. След време ще разбереш едно много важно нещо за жените - че те безпогрешно усещат кога се преструваш и напъваш да изглеждаш някакъв какъвто не си. Точно затова момичетата търсят по-големи - защото повечето от тях са надживели тия работи и се държат нормално, такива каквито са и изглеждат уверени и сигурни в очите на момичетата, а ти с тия простотийки излъчваш точно обратното - неувереност и несигурност, а не че те на акъл са нещо повече от теб. Разбери го - трябва да си уверен и да изпъкваш от тълпата - това също показва, че си уверен и зрял. А това, че момичетата са по-зрели от момчетата на тая възраст само те си мислят, че е така. И другото, което бъркаш яко. Ако искаш да ебеш, а предполагам теб това най-много те измъчва, не гледай точно най-готините момичета - те най-често представляват интерес и за по-големи от теб, а те все пак имат предимства пред теб в очите на момичетата. Огледай се за по-обикновенки момичета, които не ходят с батковци, спи с няколко такива и така ще придобиеш още повече увереност в себе си, а и ще се научиш на някой неща за свалките и как трябвада се държиш с жените, да се научиш да усещаш какво е момичето с теб от един поглед - дали е по-срамежлива и трябва да й говориш някакви по-мили неща или пък е някаква курветина, която трябва да я хванеш и да я завлечеш веднага да я ебеш някъде. Това са неща, които се учат с времето и затова момичетата се лепят на по-големите. И колкото по-рано ги разбереш, проумееш и се научиш на тези неща толкова по-рано ще почнеш и ти да ходиш с готините момичета. Хайде успех

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    и след това чета теми от сорта приятеля ми е на 20 и е дествен ми как няма . Като пускате само на големи хората 16-18 немат шанс пак никои не иска да ходи с 12 годишни и тряя станеш поне 20 г да си хванеш 1 на 16-18 да кажем .... и тфа е
    ами много ясно.. за тфа не са цели в фчетата в даскало ами някой дет не ги знаш кфи са що са.. отиаш на диско.. аресваш си и е тфоя !..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Значи момичета не ви разбирам на 16 сьм и немоиш си хванеш 1 гадже свестно на твоята вьзраст има куп яки мадами на 15-16 ама сичките ходят с некфи 18-20 годишни и аз ко тряя пряя да 4акам стана на 18 да си хвана гадже на 16 например или да ходя при лапетата на 12 ... нема смисал т'ва е мн гадно според мене и фр-та гледам хубави мадами с некфи смешни ..... незнам задето са по големи ли ги харесвате имам чусвто че гледате годините не вьншен вид и какьв е човека
    ujas az nikoga ne bih trygnala s 20 godishen to samo pri 2 godini se useshta razlikata pa kamoli ot poveche

Guest
    хехехе така е пич...и аз бях като теб...НОООО станах на 18г и всичко се оправи както ти каза..ще чакаш или се опитвай да набараш нещо..успех

axxaxaxa tfa si e 4isto pedofilstvo,beee!!kakto i da e..vsi4kite mi fr momi4eta sa taka...bez men verno si e mn tupo..
    I want the finest things in my life,so I hustle...

abe naistina tva 4e mom4etata se razvivat po bavno ot momi4etata i za tfa stavat tezi neshta 16 god s 20 god e sq spox be hora vie govorite za 16 godishni pone a v nashiq grad 13 god sa s 18/19 god daje sq edna na 13 hodi s edin na 25 koito e grozen mn grozen daje i za kfo hodi s nego shtoto ima pistof motor i kola e tfa e .... no ako naistina se haresvat momi4eto i mom4eto nqma zna4enie na kolko sa az ve4e dve gadjeta podred sa mi se na 18 ama si me razbirat mn dobre u4at me na neshta koito ne sam znaela pomagat mi kato imam problemi pr . v nas kak da postypq s priqteli i taka a v tfa ne moje da mi pomogne nqkoi mom4e koeto mi e nabor no tfa samo primerno.....xixi
    a edno mom4e kaza 4e samo iskali da ni is4ukat e sry ama ne si prav e ima i takiva no momi4eto si reshava ako ima malko mozak shte is4aka da vidi 4e tq go obi4a mom4eto i toi q obi4a i togava ve4e a tes bezmoza4nite deto puska temi tuka ot roda na "priqtelq mi e na 21 az sam na 14 ama sme mn shtaslivi oba4e toi iska da me ebe i ako az ne iskam sha kysame"
    e bahti typoto 4esno xaxa

Град
    в приказките.. :)
    Да, вярно е, че има доста такива историйки с батковците, само че не всички! Това си е до мнение- има момичета, които предпочитат по-големи, обаче има и такива, които смятат повече от две, та даже и две години за развратност. Така че мисля, че няма нужда да се притесняваш, явно просто още не си намерил твоето момиче. Айде Успех!
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Значи момичета не ви разбирам на 16 сьм и немоиш си хванеш 1 гадже свестно на твоята вьзраст има куп яки мадами на 15-16 ама сичките ходят с некфи 18-20 годишни и аз ко тряя пряя да 4акам стана на 18 да си хвана гадже на 16 например или да ходя при лапетата на 12 ... нема смисал т'ва е мн гадно според мене и фр-та гледам хубави мадами с некфи смешни ..... незнам задето са по големи ли ги харесвате имам чусвто че гледате годините не вьншен вид и какьв е човека
    da i na mene mi e mnogo interesno tva... 4ovek edno gadje ne moje da si hvane ot tiq 20 godi6ni pru4ove.To se e vidqlo 4e dokato ne zavurtq kolata i pari4kite nqma da namerq nqkoe momi4e pone na moite godini.
    Какво ти пука? Да не ми кажеш, че ще ти е кеф, ако някоя е с тебе, само защото караш Мерцедес? На мене лично няма да ми е. Предпочитам момичето да е с мене заради личността ми, а не заради парите ми.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

ПознаватеМЕ
    Guest
    Бате ти си бахти тъпото копеле немам думи ходи се застреляй или се надрусай до смърт мишок !

az gledam haraktera ne na kolko e godini ili kolko e hubav,no ne kazvam 4e tova ne e ot zna4enie

[size=10][b]

Супер фен
    Град
    Гето Милев

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    da i na mene mi e mnogo interesno tva... 4ovek edno gadje ne moje da si hvane ot tiq 20 godi6ni pru4ove.To se e vidqlo 4e dokato ne zavurtq kolata i pari4kite nqma da namerq nqkoe momi4e pone na moite godini.
    Какво ти пука? Да не ми кажеш, че ще ти е кеф, ако някоя е с тебе, само защото караш Мерцедес? На мене лично няма да ми е. Предпочитам момичето да е с мене заради личността ми, а не заради парите ми.

Mi ne hi4 nqma da mi e kef da e s men zaradi pari ili ne6to takova... a ti misli6 li 4e momi4etata sega ne go pravqt to4no zaradi tova?Ina4e kakva im e polzata ot tiq na po 20-25? Liubov li.. ? pff

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Да се правиш на рапърче, ганстерче, да говориш на копеле, батка, батенце и такива простотии никой не впечатляват, а само показва колко си несигурен и се опитваш да го скриеш с такива приказки и имидж. След време ще разбереш едно много важно нещо за жените - че те безпогрешно усещат кога се преструваш и напъваш да изглеждаш някакъв какъвто не си. Точно затова момичетата търсят по-големи - защото повечето от тях са надживели тия работи и се държат нормално, такива каквито са и изглеждат уверени и сигурни в очите на момичетата, а ти с тия простотийки излъчваш точно обратното - неувереност и несигурност, а не че те на акъл са нещо повече от теб.
    =D> =D> =D> Ти го каза най- точно.
    Аз пък като част от "20-годишните дърти чанти" съм забелязала, че причините за това малки момичета да ходят с големи момчета се търсят само у едните. По- точно в момичетата. Много по- лесно е да се каже "Жените са курви и ходят при паралии, а те са по- дърти" . Такива момичета има естествено, но да се обобщава е грешно. От друга страна има нещо общо и съзряването- в седми-осми клас когато момичетата се гримираха и влюбваха, момчетата играеха на стотинка Естествено и тук не важи за всички.
    А за пича дето пусна темата- по начина ти на изразяване, от огромното ти желание да "сваляш мацки" , от приказките за това колко си готин, си личи че не си особено уверен в себе си, можеби не се държиш достатъчно естествено с момичетата. Както каза WaKo, ние често усещаме кога някой се прави умишлено на големия пич и кога се чувства достатъчно добре в кожата си, за да не му се налага да го прави. Опитай да бъдеш по-малко" Големия пич" и повече себе си. Още повече че по момчета с имидж на "печен тип" си падат мацки с манталитет "искам батко, парички и всички да ме мислят за яка". А такава освен за секс за друго не става.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Да се правиш на рапърче, ганстерче, да говориш на копеле, батка, батенце и такива простотии никой не впечатляват, а само показва колко си несигурен и се опитваш да го скриеш с такива приказки и имидж. След време ще разбереш едно много важно нещо за жените - че те безпогрешно усещат кога се преструваш и напъваш да изглеждаш някакъв какъвто не си. Точно затова момичетата търсят по-големи - защото повечето от тях са надживели тия работи и се държат нормално, такива каквито са и изглеждат уверени и сигурни в очите на момичетата, а ти с тия простотийки излъчваш точно обратното - неувереност и несигурност, а не че те на акъл са нещо повече от теб.
    =D> =D> =D> Ти го каза най- точно.
    Аз пък като част от "20-годишните дърти чанти" съм забелязала, че причините за това малки момичета да ходят с големи момчета се търсят само у едните. По- точно в момичетата. Много по- лесно е да се каже "Жените са курви и ходят при паралии, а те са по- дърти" . Такива момичета има естествено, но да се обобщава е грешно. От друга страна има нещо общо и съзряването- в седми-осми клас когато момичетата се гримираха и влюбваха, момчетата играеха на стотинка Естествено и тук не важи за всички.
    А за пича дето пусна темата- по начина ти на изразяване, от огромното ти желание да "сваляш мацки" , от приказките за това колко си готин, си личи че не си особено уверен в себе си, можеби не се държиш достатъчно естествено с момичетата. Както каза WaKo, ние често усещаме кога някой се прави умишлено на големия пич и кога се чувства достатъчно добре в кожата си, за да не му се налага да го прави. Опитай да бъдеш по-малко" Големия пич" и повече себе си. Още повече че по момчета с имидж на "печен тип" си падат мацки с манталитет "искам батко, парички и всички да ме мислят за яка". А такава освен за секс за друго не става.
    4at pat 6te se suglasq s tebe 6toto ne mi se spori za vsi4ko, oba4e vij za edno ne6to ne si prava. 7-8 klas igraeli na stotinki a momi4etata se grimirali i vlubvali. 1-vo edno mom4e nezavisimo dali e 7-8 klas ili e na 20-30 godini nqma da trugne da se grimira. edno momi4e nezavisimo dali e 7-8 klas, po-malka ili po-golqma nqma da trugna da igrae na stotinka. 4atna li logikata ? tva koeto mom4etata i momi4etata obi4at da pravqt e SYVSEM razli4no i nqma ni6to ob6to s akyla.ima i muje koito na 30 godini igraqt na komputara na Batman (primerno) i kvo ot tva ? zna4i 4e ne sa dorasli i nqmat dostaty4no akyl li? a tva 4e edno mom4e 7-8 klas igrae na stotinka zna4i 4e ne moje da se vlubi li ? 2-ro s mnenieto si vidqh 4e iska6 da kaje6 4e ne vsi4ki momi4eta obi4at ne tolkova praveneto kolkoto gledat materialnoto. smisal 4e ne vsi4ki momi4eta gledat parite "e toi ima pari4ki az sum nai-qka toi e batko" i tam o6te kakto go napisa. takiva momi4eta gledat materialnoto. no ima edno drugo - po4ti nqma jena koqto da NE obi4a naduvkite. no ne me razbirai pogre6no - naduvaneto ne v takuv smisal. dori vij pri jivotnite - mujkarite izdavat silni zvuci, biqt se i drugi takiva za da privlekat vnimanieto na momi4etata. pri nas horata e sy6toto - mom4etata se "naduvat" davaiki vsi4ko ot sebe si za da se haresat na "jenskata" . izmorih se da pi6a, aide stiga zasq

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    prav si be 4owek , wsi4ki klatqt glawa i kazwat
    "za men ne e wajen wun6niq wid a du6ata" (kazano prevzeto)
    a winagi hodqt s nqkoi golqm pergi6in s muskuli kato na 6warceneger ili s nqkoi bokluk ot po goren klas.Kakwoto i da mi kajat wqrno e edno ne6to - Winagi obru6taqt purwo na wun6niq wid wnimanie.
    I za kuw 4ep mi goworqt za intelekt i suzrqwane,suzrqwa im edinstweno polowata sistema, a natatuk karat po teoriqta za KOMPLEMENTARNOST.
    da dam primer s matematika kokoto i zada4i da re6at bol6instwoto ne mogat da re6at i nai prostoto ne6to koeto ne e swurzano s u4ebniq plan i iziskwa dopulnitelno mislene

Фен
    Град
    ruse
    nie momi4etata,haresvame po-golemi ot nas,6oto nau4no dokazano e,4e mom4etata napr. na 16god. imat mn po-detski akyl ot mom4etata na su6tata vuzrast.pyk i s po-golemite e po-sigurno.

Guest
    nauchno dokazano

Супер фен
    mamka mu adski sam saglasen s tova koeto napisa air_J !!! brao pi4

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Porednata tema. Taka e. E dobre de...s po-golqma nemojesh li da hodish?

Az ot tazi godina ve4e po4nah s nqkoq po-malka. Ina4e vse s po 1-2 do 3 godini po-golemi. Tez na tvoqta vazrast sega...sa malki kurvichki i se mislqt za veliki. Pone po-golemite sa v 4as i znaqt kvo przvqt. (ne trqbvashe da se razbere tova, koeto se razbra)

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от macka i polovona
    Po golemite maje sa i po zrqli i deavat sigurnostta ot koqto az i moite naborki ne polu4avame ot vas umstveno nedorazvitite mom4enca det pikaete o6te na lapat. Kapi6?
    Я се скрий.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ro6li4ka
    aide nqkoi da mi obqsni kak 6te te razbira nqkyv 20 i nqkolko godi6en ve4e myj kato ti si nqkva 15 godi6na pikla koi e kazal 4e momi4etata sa mnogo po zreli ot mom4etata na tiq godini ima izvesna razlika ama ostanaloto si e na vnu6enie...samo da poqsnq az sam na 16 godini i sam sigurna 4e edno 90% ot momi4etata na moite godini sa sy6tite ligli kato mene...i nemoje momi4e na 15 da si voubrazqva 4e e s akyla na 20 i nqkolko godi6na tova sa GLUPOSTI....prosto nqkoi e re6il 4e e gotino da si s po golqm ot tebe i tova e...drugoto sa si 4isti opravdaniq
    pulni pulni ama pulni glupusti prosto e nauchno dokazano che v puberteta momichetata se razvivat po burzo ot momchetata nali gi gledam tiq momcheta ot moq klas che ne moe si fanat i nekoq 12 godinsha..(az sum na 15) tolko sa zadrusteni mn rqdko na moite godini ima momcheta koito mogat da si hvanat momicheta na tqhnata vuzrast ili pone s 1 god samo po malki.I tochno zaradi tova che momichetata sazrqvat po-burzo ot momchetata si lovat po golemi momcheta koito veche sa preminali prez toq period!A plus tova po golemite momcheta sa minali prez tqhnata vuzrast i mogat da gi razberat kato si spodelqt problemite s tqh i po-golemite momcheta znaqt kakvo iskat i kak da postignat,znaqt kakvo da iskat ot edno momiche i kak da go napravqt shtastlivo!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    ами много ясно.. за тфа не са цели в фчетата в даскало ами някой дет не ги знаш кфи са що са.. отиаш на диско.. аресваш си и е тфоя !..
    smeex smeex

Guest
    [/quote] a tva 4e edno mom4e 7-8 klas igrae na stotinka zna4i 4e ne moje da se vlubi li ? [/quote]
    e to moje mn qsno ama dokat igrae na stotinka nadali shte vpechatli nekoe momiche ....

otgovora e mn prost 6tot ne si na tehnia akul zatva,momi4etata vinagi gledat po-golemite!kat ne6te6 pri po-malkite 6te si stoi6 sam!
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    най-голямото момче с което съм била е било 1 година по-голямо от мен
    ех,готино е да не си като другитееее \/ \/
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си