- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичешка му работа
mi moje bi tova e taka...za6toto ima edno takova ne6to,4e momi4etata se razvivat po-barzo ot mom4etata...za tva..momi4tata hodat s batkovci...az li4no sam na 15 i hoda s 20god..i prosto ve4e nemoga da hoda s nqkakv na 15,16..te mislqt nqkak si detsko...samo da piqt,pu6at da se biqt,i da se pravat na gazari.....pone tezi na 15,16...god,koito az poznavam sa takiva...no te ne se razli4avat mnogo ot vsi4ki...a i vse pak...tezi po neopitnite..po-malkite..iskat pove4e da spat s tebe..otkolkoto p[o-golemite...te sa spali 4e im e pisnalo ve4e....
Abe ne e taka....sega trudno se namirat svobodni GOTINI macki!Te si tursqt nqkoi po-golqm uj po-zrql!A ne nedoraslo mom4ence na tqhnite godini!Trqbva da bude6 po-napred s materiala taka 4e...oburni vnimanie na sebe si ,moje i ti samiq da se nadcenqva6![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Мислех да не изказвам мнение, но след като прочетох следното не се въздържах(от тема малко по-надолу, нямам намерение да обсъждам цитата):
"edinqt e tip kopundjiq piqnica ama e mn svesten pio princip golqm pi4 ama go poznavam ot mnogo godini i to imam predvid naistina mnogo
a dr e tip roker4e (s motor)"
След като прочетох тук заформилата се темичка, и след като всички момичета говорят толкова много за тази "СИГУРНОСТ", която им предоставят батковците, нека попитам: Каква сигурност бе мама му стара!? Обяснете ми че не разбирам, тъп съм! Финансова? Емоционална? Градене на имидж? Друга някаква, каква?!? Вие сте на по 14-16 години бе, к`ва сигурност ви трябва, това е възрастта в която трябва да се счупваш от купони и въобще да не ти пука за никого! А те какво!? Вързват се с някакви изсипаняци. И к`во като има кола. К`во като е "пич"(каквото и да значи, този термин и до сега не ми е ясен). Когато му кефне може да ви забие шута у дупето и въобще няма да му мигне окото.
Втори вариант. Баткото е флюбен в младата девойка. Ами...тук предпочитам да си замълча, защото само като се сетя за подобна картинка и ми се.............доплаква от смях(вие какво си мислете че ми се прави!?).
Разбирали ви......проблемите на всеки нормален човек на 21 и нагоре са толкова далеч от пубертетите(девойките де), че си нямате на представа.....ама наистина си нямате на идея, и в момента въобще не ме интересуват например проблемите на брат ми, който е 10-ти клас.....изглеждат ми някак си смешни и неистински.
И се научете да пишете на кирилица(гугъл ще ви каже какво е това), `щото се изцъклям да чета шльокавица на шибания бял фон!
И защо си мислиш че си много развита като си момиче и като си била с по-голямо момче?Така както се изрази, все едно си изпитала всичко от живота....ама я питаи тоя дето те чука за какво ходи с теб...аи няма говоря повече на тая тема че се изнервих....била на 16, била с по-голям и вече гъзарията я тресе- много отракана....аз между другото съм по-голям и съм виждал такива като теб как и къде свършват...Първоначално написано от macka i polovona
Защо го поставяш под един знаменател не мога да разбера!?Моето гадже е на 18 и мога да ти кажа,че последното нещо заради,което съм с него са парите и колата.Той просто няма кола,но това не го прави по-малко прекрасен човекПървоначално написано от Анонимко
А парите...ми разполага точно с толкова пари,колко и момчетата на моята възраст (15).Така,че аз съм с "батко",защото ми хареса като човек и външност,а не заради парите и тн!Пък и не деля момчетата на набори и батковци,а на свестни и селяндури
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Еми то си зависи от самия човек,тоест от теб-не прави връзка с това че тя е с него щото той е на 18....
Например аз в момента се колебая м/у две момчета-проблема е че и двамата страшно много ги харесвам.Единия е 12 клас и чак след две години ми казаха че бил мой набор-1988г.,тоест тръгнал на даскало на 6,но това не ме кара да спра да го харесвам.Това което ме привлече в него изобщо не са нито пари,нито коли и тн.Просто момичетата търсят момчета които знаят какво искат,да не се държат като деца,а ако сте забелязали повечето 15/16 годишни момчета точно така се държат.
Другото момче по което си падам е на 18 и се държи типично за годините си---това не значи че не е емоционален.Напротив!Прост о има голяма разлика да си емоционален и да се държиш като 5-годишен.Съветвам те ако искаш да си намериш гадже на по-15/16,да се държиш така както те искат(не мога да ти кажа как точно,защото всяко момиче си има различни предпочитания).Общо казано да не прекаляваш с неща от сорта наили
.
При всеки е различно...един гледа външният вид, друг харектера, трети и двете.![]()
Това да ходиш с едно момиче, само защото е по-голямо от теб, е супер тъпа работа.
Аз това мисля.![]()
големия проблем е толкова ама толкова очевиден ... мн ясну че няя да тръгна с някой дет се още гледа детски филмчета,играе с камиончета и карти ю-ги-о щото тез са с детски акъл определено конкретно и категорично ... няма за ко да се влачим с някакви бебета дето немогат да си връзват сами обувките или да си д**ат носа ... или на възрастта на бившото ми гадже/16/ да ми се фука само колко се е напил и напушил и как е щял да се блъсне с колата на баща му и всякакви неща които не ме засягат и въобще не се впечатлявам от тях а напротив-отвръщават мее сори но това беше една от причините да скъсам с него ... другата беше че постоянно се караме и то за глупости ... друго си е да си с по-голям ... разбира те,закриля те,винаги ще намери решение на проблема,ще те посъветва за всичко, ... е някои са само заради секса но има и свесни ... аз не съм с голям заради парите не че наще ми дават колкото искам но просто парите не са най-важното ... предпочитам да ценя другите качества у него а не материалните облаги
Az sym na 21, priqtelkata mi e po4ti na 17, aide da ne izpadate vyv ob6ti ocenki za vsi4ki, tq ne e s men nito zaradi kolata, nito zaradi parite, tq dori ne znae6e 4e sym na 19 kogato se zapoznahme!Първоначално написано от sexy_dizzy
I kvo??? Kajete mi kvo??? Imam kola!!! Ama do sega edin pyt ne e izqvila jelanie da idem edi si kyde s kolata! I kvo, pari izkarvam???? Nikoga ne mi e pozvolila da q 4erpq, moje da sym pla6tal nqkoga smetkite, no drug pyt tq gi e pla6tala! Syglasqwam se s citata po-gore, towa 4e mom4etata na 16 sa s akyl na bebeta, nqma kakvo da go komentiram!
Nemoga da razbera vsi4kite hora tuk, koito zlobeqt, ami kato nqmate mozyk da ste estestveni i da pokajete na jena kakvo zna4i za vas, da q uvajavate, da mojete da i pokajete 4e tq e naistina specialna za vas, ami tova si e va6 problem, a ne moi i da mi se kompleksirate tuka i da stava kato prikazkata deto na lisicata grozdeto i bilo na visoko i kazala 4e e kiselo! V lubovta vyzrasta nqma zna4enie i ne moga da dopusna 4e vzemate samo nqkakvi typi kurvi i materialistki i gi slagate redom sys ostanalite normalni momi4eta i jeni, koito sa okolo vas, ama ste ili slepi, ili typi i ne mojete da gi vidite!![]()