- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- P.O.D.
A kakvo 6te kajete za tqh?![]()
mi kvo da kaja ..tupi sa mi
mojebi imat edna dve pesni4ki...sleeping awake i alive ,koqto e mn zle![]()
Дам ... Тъпи са , защото не са от ... как да кажа ... Истинскя метъл , нали !???
Не бих нарекал P.O.D. метъл. Не ме кефат.Първоначално написано от xcasey jonesx
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Един въпрос имам ! А , кво е ??? Може би поп , чалга ...Първоначално написано от M@Dn3Ss
А бе вий пак се правите на ненормални!!!![]()
![]()
P.O.D. не ми приличат на метъл, нещо по софт са.Обаче всичко което не е МЕТЪЛ съкс нали?
Хахахаха много сте забавни!!!Групите се определят по стила...дали те кефят или не!![]()
Или P.O.D. ви се струват малко комерсиални?Е и ?
az kazah 4e sa mi tupi no ne sum kazala 4e sa tupi 6toto ne sa metul ima razlika
Първоначално написано от VAMP_GIRL
Те са си баш нео метъл. А за мене неометъла не е Метъл. Да не говорим, че повечето им песни са тъпи.
Ще се съглася , защото след малко всички ИСТИНСКИ метъли ще ме нападнат . Говоря всичко това , защото не ми допада начина по , който се държите с ''КОМЕРСИАЛНИТЕ'' , с всяко ''позиращо говедо '' !
Това не е вярно, щото аз нямам нищо против някои комерсиални групи. Просто самата музика, която P.O.D. правят не ми харесва. Признавам си, че навремето се кефех на LP и спрях не защото метълите ги мразят, а просто осъзнах, че са доста еднообразни и ми омръзнаха(а пък и китарите им не струват).Първоначално написано от VAMP_GIRL
Всеки е почнал от Линкин Парк , за да премине на следващо ниво . И ще си призная честно : Преди година - две бях много зарибена по ЛП . Постепенно ми ставаха все по-леки и леки ... И такам ... Мир . И LyLA не беше честно да тръгвам така ... Извинявай .![]()
ne e mnogo sigorno 4e vseki e minal prez LP za da stigna do po tvurd stil li4no as predi da po4na da slu6am koRn slu6ah limp bizkitПървоначално написано от VAMP_GIRL
ina4e po temata ... ne sa v moi stil no imat nqkolko pesni4ki det ot vreme si gi slu6kam
Как пък реши, че всеки е почнал от ЛП?!Първоначално написано от VAMP_GIRL
![]()
Аз не съм...почнах от съвсем ама съвсем леки неща като H.I.M., The 69 eyes, Apocalyptica...
Колкото до P.O.D. имам само една тяхна песен - Alive и от време на време си я пускам, защото ми създава няк'во яко настроение!
Значи само аз съм почнал от Metallica, Maiden и Sepultura...
Аз съм почнал от Anorexia Nervosa ако ти говорят нещо.Първоначално написано от xxxcasejxjonesxxx
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
говорят ми, но френският блек метъл никога не ми е бил по вкуса...Първоначално написано от magesnik
Ne vsi4ki zapo4vat ot LP!Първоначално написано от Her Infernal Majesty
Nqkoi zapo4vat ot Metallica, Guns'N'Roses, Scorpions...
E, az li4no suvsem v na4aloto slu6ah Kalinkin Park, Ebunescence, The Pederasmus, HIM...
Ina4e P.O.D. ne gi haresvam i az...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Аз не ги харесвам,но един ден попаднах по телевизията на тяхна песен и се заслушах в текста и ми хареса.Песента се казва The youth of the nation и самата музика не ме кефи,но от време на време препрочитам текста,защото ме кара да се замисля!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Da be , razbrah ! Vsi4ki ste po4nali ot Sepultura , Theatre Des Vampires , Bodom , Helloween ,Judas i blq ...Ai, hubuu ,6te se popravq : Ne vsi4ki sa po4nali ot LP ! Dovolni ???
Да,да,да ето ти стойностна група!Първоначално написано от magesnik
Аз не почнах точно с такъв тип групи,но в момента съм много зарибена по Mayhem,Immortal,Satyricon, Anorexia Nervosa,Dimmu Borgir,Catamenia,Cradle Of Filth,Vampiria,Dismal Euphony или иначе казано по блек метъла.
А по темата - P.O.D. не са нищо особено,все още не съм чула тяхна песен,която поне мъничко да ме впечатли и .. сигурно няма да чуя.
Айде![]()
Emi,slushal sym tehni pesni predi 3-4 godini, kogato bqha po izvestni.Po-to4no `Youth Of The Nation` i `School Of Hard Knocks`,ta pesnite sa mnogo dobri kakto i klipovete im.
P.O.D. ne sa 4istak metyli,spored men prav(eha) neo metyl,podobno na LP i Limp Bizkit po onova vreme.
Koito ima svobodno vreme da 4ue `Youth Of The Nation` i da oburne vnimanie na texta.Klasika.