ae eba si v4era priqtelkata i re6ihme da probvame anal malko. oba4e ko stanaaaa.... kakto q eba i po edno use6tam ne6to po4na da napira i lele taq kat po4na da gi gibri edni laina ujas i tva mi be6e nai malkiq problem. izgonih q az i po4vam da 4istq 6toto na6te 6tqha da sa pribirat tamun slagam 4ar6afite v peralnqta i maika mi se poqvi ot ni6toto i vidq si4ko nakara mi sa edno hubavo posle ba6ta mi mi tegli edin boi... kak mojelo da praq sex na 14 no az ne vijdam ni6to 4ak tolkova neredno
Темата не ми се вижда много сериозна но все пак ще ти препоръчам нещо:
Следващия път кажи на приятелката ти да си направи клизма преди аналния секс. Така няма да има подобни произшествия
Едва ли ще има следвъщ път ) хахахах
бати неприятната случка..
Ако бях на твое място щеше да ме е срам да се покажа пред родителите си. Не заради секса, а заради това че приятелата ми е се е изпуснала върху чершавите.
Още едно доказателство, че сексът не е за лапета! И привържениците на аналния да се позапрат малко с хвалбите, че на дечицата колко им трябва... Утре ще почнат да се хвалят, че без да се нашибат яко с камшици, не им става...
ПП А баща ти явно малко те е бил...
ППП Първо се научи да е..ш като мъж, пък тогава вече можеш да мислиш и за перверзии...
Ти си идиот. Мога да си представя като ти си на 14 на колко е била твоята партньорка. Малък си за секс, а едва ли не за анален. Дано баща ти ти е дал добър урок.