- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obi4am dve ?Ne e SHEGA ! PROCHETETE I SHE RAZBERETE !
lell she se poburkam ....... na4i slu4kata e takava...
Predi okolo 3 godini se zapoznah s edno momi4eto(da go nare4em X) koeto mnogo mi haresvashe vidqhme se 3-4 pati izlizahme na 5-6 sreshta tragnahme ..... i taka hodihme produljenie na edna godina i 6 meseca ..... Razdelihme se ...Sreshnah drugo momi4e (da go nare4em X1) s koeto tragnahme i hodihme 7-8 meseca ....s neq sashto se razdelihme! Neznam kakvo stana,no pak trugnah s X i hodihme okolo 9-10 meseca i sega na Nova godina skusahme!!! Minaha se dva meseca i zapo4na da mi lipsva i pisah,ako iska moje da se vijdame samo no bez da hodim 6toto be4e stava banalno samo da kusame i da trugvame ......Tq se saglasi i taka se vijdame ve4e mesec bez da hoim samo za sexa.....tq mnogo me obi4a i bi napravila si4ko za men!!!Neznam za6to no kato sam s neq i mi e nekvo se taq ....Kato ne hodq s neq i mnogo po4va da mi lipsva,a edin pat razbrah 4e izlizala s edno mom4e i napravo otka4ih !!! I taka se vijdahme do tozi petuk!!! V subota otidoh v edna diskoteka i tam beshe X1!!!Kato q vidqh i tq mnogo mi dolipsva i se setih za qkite mom4enti koito sme imali zaedno i taka po kasno ve4er reshih da i pisha da se vidim ...Tq se saglasi ... I se vidqhme pogovorihme si i ni beshe mnogo qko zaedno i pak se zapali neshto v men!!!Reshih da i predloja pak da sme zaedno i tq kaza,4e mnogo iska samo 4e da ne q naranq kato minali pat .....az i obehtah 4e nqma ..... i tq se saglasi i reshi pak da opitame 6toto i na neq predi i bilo mnogo qko .... I taka reshih da prekratq vraskata si s X i da se zaema s X1 mnogo seriozno !!! Oba4e!!Oba4e predi 2 4asa po4nahme da si pishem s X (momi4eto koeto treashe da zareja) po ICQ i kato i kazah 4e iskam da si prekratim vijdaniqta i tq vika "qsno e !Ve4e se obejdavam za poreden put 4e ne me obi4ash ...." i na mene mi stana mnogo gadno i kato se zamislq ne mi se kasa s neq .......
Poburkal sam se ...........Misleh 4e ne sam se vlubval ....Kvo ne sam se vlubval az napravo obi4am !![]()
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
Какво ги разиграваш тея момичета?!Или си с някоя от тях или не,кво ту късаш,ту си с двете,я се стегни,направи окончателен избор и се примири.
Как така всички момичета с които си имал нещо общо ти "залипсват".И кво ,сега ако видиш друга бивша и тя ли ще ти "залипсва",и с нея ли ще тръгнеш?Не си усложнявай положението,не си играй с тях,направи най-сетне окончателно решение,дано всичко се подреди.Помисли се с коя наистина искаш да бъдеш
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ne sa si si4ki ....Ako beshe taka da mi lispvat 20-tina momi4e ...... Kam tiq dvete imam ne6to po specialno ..... neznam kvo e ......... neznam kvo da praa .... lesno e da go napishesh da izbiram ot dvete ......Първоначално написано от sherry
Пич по всичко си личи, че си математик => си побъркан/от личен опит ти го казвам/. Моят съвет е да съставиш една функция с обратна пропорционалност и да намериш симетрията
Майтап ...
Най-добре намери Х2![]()
обичам дениту ми{}
Къде е проблема, че ни го видях?!Хващаш се и с двете, ко му мислиш?! \
/
Е тва пък е най-тъпия избор които можеш да направиш. Наистина трябва да помислиш малко на коя държиш повече и коя "обичащ" повече. Имам чувството че ако скоро не избереш една от двете и двете ще те зарежат и ще си останеш самПървоначално написано от shalqlqlqlq
![]()
Стига ръсил мозъкПървоначално написано от San4o
![]()
и към двете имаш някакви чувства, но не обичаш нито една от двете, бъди сигурен![]()
не това е любовта![]()
най-добре зарежи и едната, и другата и си потърси нещо ново.. спри да ги разиграваш вече, щото и ти не знаеш кво искаш![]()
най накрая ще им писне да се занимават с теб![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ti mai izob6to neznae6 kakvo iska6.kak taka 6te gi obi4a6 i dvete.tova ne e lubov a prosto privli4ane koeto e tolkova silno 4e na teb ti se struva 4e e lubov.parvo se izqsni s sebe si.zamisli se kakvo iska6.kakvo samo gi razigrava6 teq momi4eta.ako ne vzeme6 re6enie nai nakraq ot dva stola 6te ostane6 na zemqta
Леле миличък, яко си загазил като гледам. На теб определено не ти е лесно, но и на тях не им е. Казвам го, защото съм го изпитвала и ги разбирам абсолютно. Мога да си представя ситуацията, затова няма да те съветвам да ги забравиш, понеже виждам, че ще ти е адски трдуно. Затова според мен трябва да направиш следното: известно време се дистанцирай и от двете. Но не ден-два, а колкото може повече. Виж коя ще ти липсва повече, почувствай без коя наистина не можеш. Преди това обаче обясни и на двете ситуацията и бъдещата си постъпка. След това, ако решиш коя наистина искаш, върни се при нея. Ако тя иска да е с теб - чудесно! Ако не - значи не е било писано... Пък не се знае, може и като си без тях, да осъзнаеш нещо ново, да свикнеш без тях и чак тогава да срещнеш нова любов.. Хах, май малко сложно го обясних, но с 2 думи просто си дай време да останеш насаме със самия себе си, за да почувстваш истински дали и коя обичаш ...
![]()
ААХХАХА ае бе аз ходя с 3 не обичам нито една.Ти обаче по сложен щом ги обичаш та немога да ти помогна освен да ти кажа бъди и с двете.
А да търся си любовта на живота или само любовта де помежду другото.
dolipsva li ti hahahahaaha abe obraziiiiiiii
Хахах еее много fun мен ако земат така да ми липсват ехааа![]()
Пич всички ти казваме различни неща ... най-добре полсушай сърцето сиFind a courage to follow your heart !
обичам дениту ми{}
E taka stava.... Ve4e sam s "X1"Ot tuk natatuk she vidim kvo she stava 6toto samo edin bog znae ......Dano neshtata provurvqt ......i si ostana s neq zavinagi ........
![]()
И все пак ти препоръчвам да намериш Х2 или поне променлива на Х1![]()
обичам дениту ми{}
Za sega ostavqm neshtata taka ....Ako neshto se preebat neshtata s X1 dori i edin pat se po4va tursene na X2 ma mislq da e dosta vreme sled ili ako se razbedala s X1 ...... She pisha kakvo she snane ako nqkoi go interesuvaПървоначално написано от Frank_Lampard
![]()
Интересно ми еИскам да си съставя графика на функцията
За 1ви път ще я използвам в случка от всекидневието... Да видим как ще се справя със задачата
![]()
обичам дениту ми{}
Доста объркано...по-добре си изясни какво искаш...защото са си с Х1 ама ако нямаш нищо към нея по-добре не се самозалъгвай и не лъжи и момичетата така...
E ne se samozalugvam i ne mislq da luja .....V momenta sme shtaslivi s X1Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
i mislq da e taka dulgo vreme .....
Ot 2 stola![]()
![]()
Na zemqta...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Mersi za pojelanieto !!!Първоначално написано от sexy_macka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ei tva e nai-vqrno!Ako obi4a6 dori ednata ot tqh,to ti 6te6e da iska6 da si samo s neq i s nikoi drug!!!Nai-4estno 6te e da gi ostavish namira tiq momi4e,da se distancira6 ot tqh i da nameri6 druga,na koqto da se oddade6 napulno!!AMA NAISTINA NAPULNO!!!Първоначално написано от valantain_love
tui e istinata !Първоначално написано от San4o
ne moje i dvete samo ednata i kakto kazvam vinagi vi4ko e 4uvstva!kym koqto ima6 pove4e otidi pri neq i se opitai da ne e narani6 ;D
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!