.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: metal suxxx

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от xcasey jonesx
    Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Fox Mulder 8)
    Много се палите деца, много ! Просто ви ебавам, не се сърдете(и осирам форума)
    Teoрията ми за тоя форум се потвърждава.
    Good work...
    Цитирай Първоначално написано от chestra_f
    maleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama samo kolkomnogo hora ti za6itiha teoriqta 4algar4e buhaaaaaaahahahah mohi bi nemoje da pi6ete (smi)
    Слава Богу, че ти нямаш нищо общо с метъла, защото ти определено не знаеш какво е пунктуация, за това не критикувай.

Другото - Защо веднага решихте, че човекът, който пусна темата за да ви ебава (Agent Mulder) е чалгар? Никъде не е написал, че харесва чалгата.
    hhahahaah ama ti da ne go za6titava6 be muhlio hahahahahahahhahhhaahahahahahahahahah
    hahah abe q ti ne me u4i be kreten4e deto si propusnalo 3 i natatuk klasove
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Spec. Agent Fox Mulder 8)
    Много се палите деца, много ! Просто ви ебавам, не се сърдете(и осирам форума)
    Teoрията ми за тоя форум се потвърждава.
    Good work...
    maleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama samo kolkomnogo hora ti za6itiha teoriqta 4algar4e buhaaaaaaahahahah mohi bi nemoje da pi6ete (smi)
    Слава Богу, че ти нямаш нищо общо с метъла, защото ти определено не знаеш какво е пунктуация, за това не критикувай.

Другото - Защо веднага решихте, че човекът, който пусна темата за да ви ебава (Agent Mulder) е чалгар? Никъде не е написал, че харесва чалгата.
    hhahahaah ama ti da ne go za6titava6 be muhlio hahahahahahahhahhhaahahahahahahahahah
    hahah abe q ti ne me u4i be kreten4e deto si propusnalo 3 i natatuk klasove
    Да защитавам го, сега съм боклук нали? И защо да не те уча? Какво ще ми направиш? Ще ме отегчиш до смърт ли? И ако продължаваш да пишеш така просто забрави да ти отговарям...

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    xcasey jonesx, ti maj chalgadzhiite zashtitawash, a???

Повече от фен
    Град
    orange county
    a i su6to izvinvam se za gruboto mi izkazvane ;da vi osera; ami to okolo selqni kato nqkoi hora te si znaqt koi sa kak 4ovek da ne prihvanq aahahahhahahahah e pone kato dama se izvinih xcasey jonesx v koi obor si otrasul q da ne se zanimavam s -------- pod moeto dostoinstvo -hora ot prostoludieto primer xcasey jones
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    Давайте, хранете, нареждайте ме, псувайте ме, все пак жалките си остават вие...вие и вашата ограниченост и простота. Спокойно мога да кажа, че аз съм един от най-метъл хората тук, защото слушам МНОГО метъл. МНОГО.
    Разбирам че сте още надъхани деца на по 14 години и форумите са единственото място където някой ви обръща внимание, тъй, че хранете, ядосвайте се, а аз ще ви се смея.

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Давайте, хранете, нареждайте ме, псувайте ме, все пак жалките си остават вие...вие и вашата ограниченост и простота. Спокойно мога да кажа, че аз съм един от най-метъл хората тук, защото слушам МНОГО метъл. МНОГО.
    Разбирам че сте още надъхани деца на по 14 години и форумите са единственото място където някой ви обръща внимание, тъй, че хранете, ядосвайте се, а аз ще ви се смея.
    Az- ograni4eno detence- mozhe i zatowa wyprosi zadawam da razbera neshatata koito ne znam, da stana po-umni4ko...na koito ti ne otgowarqsh...

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Усещате ли се колко смешни ставате. Наричате хора, които даже не познавате със всевъзможни обидни имена, само и само, защото не харесват музиката, която вие харесвате. Доколкото знам форумите са място за свободни изказвания. Всеки си има право на мнение. Аз не казвам, че харесвам чалга или, че мразя метъл, но просто ви се чудя, защо трябва да преценявате хората по това каква музика слушат?

И накрая ще завърша поста си с един цитат. Цитирам по памет:

Из Конституцията на Република България...
    "чл.32 ал.1 Всеки гражданин на Република България има право на свои възгледи. Той няма право да ги налага на другите, но има правото да ги представя така както реши за правилно."

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    аиде пак ше се избием за глупости.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Guest
    Цитирай Първоначално написано от killing_loneliness
    Az- ograni4eno detence- mozhe i zatowa wyprosi zadawam da razbera neshatata koito ne znam, da stana po-umni4ko...na koito ti ne otgowarqsh...
    Ако ти ми следеше постовете както трябва нямаше да ме питаш.

Знаете ли какво?
    Вие сте абсолютно същите като чалгарите, които толкова мразите. Единствената разлика е че те слушат чалга, а вие метъл.
    Начинът по който разсъждавате е един и същ. Много пъти съм го казвал. Акъла на хората не се определя от музиката, която слушат, а от самите хора. Сега аз защитих автора на тема "metal suxxxx", който е стар познайник на форума и целеше само за да ви ебава. И вие какво? Вързахте се и се пуснахте да нареждате вместо да подминете темата...Интересното е че веднага нарекохте човека чалгар! Ами ако той слуша техно или рап? Защо решихте, че е чалгар. Ето за това говоря. И вие веднага си вадите доводите без да се интересувате. За това винаги ще се намерят хора, които да ви дразнят.

vp6
    Guest
    SLIPKNOT FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!
    metalite si znaem 6to ni haresva toq na4in na jivot,ne go haresvat tezi koito ne sa go opitali!tezi koito sa s ve4eren 4as 10:30 4asa,za6toto kogato vie se pribirate nie izlizame,za da ocenim no6ta s bira v ruka!na6ata muzika e ve4na,neprehodna,kulturata ni su6to!4algat,kakto doide,taka i 6te si otide,no nie NE!
    METAL FOREVER!,koito kakvoto 6te da govori

Супер фен
    Не харесвам метъла следователно не го слушам и не ме интересуват хората които го слушат-били те с ниска хигиена-ми каквито искат да са щом ги кефи нека се кефат хората

Mulder
    Guest
    Г-н Джоунс, ще се присъединя към вашия смях, ако посволите !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vp6
    SLIPKNOT FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!
    metalite si znaem 6to ni haresva toq na4in na jivot,ne go haresvat tezi koito ne sa go opitali!tezi koito sa s ve4eren 4as 10:30 4asa,za6toto kogato vie se pribirate nie izlizame,za da ocenim no6ta s bira v ruka!na6ata muzika e ve4na,neprehodna,kulturata ni su6to!4algat,kakto doide,taka i 6te si otide,no nie NE!
    METAL FOREVER!,koito kakvoto 6te da govori
    щ
    Пич, не че нещо ама чалгата дойде преди 20 години и още не си е отишла.

Слипнот??!?!? Метъл!??!?!........

@Mulder, задружният смях винаги е по-весел.

Супер фен
    Град
    София
    Заключвам темата по точка 11 и 2 от правилника.

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си