- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- metal suxxx
hhahahaah ama ti da ne go za6titava6 be muhlio hahahahahahahhahhhaahahahahahahahahahПървоначално написано от xcasey jonesx
hahah abe q ti ne me u4i be kreten4e deto si propusnalo 3 i natatuk klasove
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да защитавам го, сега съм боклук нали? И защо да не те уча? Какво ще ми направиш? Ще ме отегчиш до смърт ли? И ако продължаваш да пишеш така просто забрави да ти отговарям...Първоначално написано от chestra_f
![]()
![]()
![]()
xcasey jonesx, ti maj chalgadzhiite zashtitawash, a???
a i su6to izvinvam se za gruboto mi izkazvane ;da vi osera; ami to okolo selqni kato nqkoi hora te si znaqt koi sa kak 4ovek da ne prihvanq aahahahhahahahah e pone kato dama se izvinih xcasey jonesx v koi obor si otrasul q da ne se zanimavam s -------- pod moeto dostoinstvo -hora ot prostoludieto primer xcasey jones![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Давайте, хранете, нареждайте ме, псувайте ме, все пак жалките си остават вие...вие и вашата ограниченост и простота. Спокойно мога да кажа, че аз съм един от най-метъл хората тук, защото слушам МНОГО метъл. МНОГО.
Разбирам че сте още надъхани деца на по 14 години и форумите са единственото място където някой ви обръща внимание, тъй, че хранете, ядосвайте се, а аз ще ви се смея.
Az- ograni4eno detence- mozhe i zatowa wyprosi zadawam da razbera neshatata koito ne znam, da stana po-umni4ko...na koito ti ne otgowarqsh...Първоначално написано от xcasey jonesx
![]()
Усещате ли се колко смешни ставате. Наричате хора, които даже не познавате със всевъзможни обидни имена, само и само, защото не харесват музиката, която вие харесвате. Доколкото знам форумите са място за свободни изказвания. Всеки си има право на мнение. Аз не казвам, че харесвам чалга или, че мразя метъл, но просто ви се чудя, защо трябва да преценявате хората по това каква музика слушат?
И накрая ще завърша поста си с един цитат. Цитирам по памет:
Из Конституцията на Република България...
"чл.32 ал.1 Всеки гражданин на Република България има право на свои възгледи. Той няма право да ги налага на другите, но има правото да ги представя така както реши за правилно."
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
аиде пак ше се избием за глупости.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ако ти ми следеше постовете както трябва нямаше да ме питаш.Първоначално написано от killing_loneliness
Знаете ли какво?
Вие сте абсолютно същите като чалгарите, които толкова мразите. Единствената разлика е че те слушат чалга, а вие метъл.
Начинът по който разсъждавате е един и същ. Много пъти съм го казвал. Акъла на хората не се определя от музиката, която слушат, а от самите хора. Сега аз защитих автора на тема "metal suxxxx", който е стар познайник на форума и целеше само за да ви ебава. И вие какво? Вързахте се и се пуснахте да нареждате вместо да подминете темата...Интересното е че веднага нарекохте човека чалгар! Ами ако той слуша техно или рап? Защо решихте, че е чалгар. Ето за това говоря. И вие веднага си вадите доводите без да се интересувате. За това винаги ще се намерят хора, които да ви дразнят.
SLIPKNOT FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!
metalite si znaem 6to ni haresva toq na4in na jivot,ne go haresvat tezi koito ne sa go opitali!tezi koito sa s ve4eren 4as 10:30 4asa,za6toto kogato vie se pribirate nie izlizame,za da ocenim no6ta s bira v ruka!na6ata muzika e ve4na,neprehodna,kulturata ni su6to!4algat,kakto doide,taka i 6te si otide,no nie NE!
METAL FOREVER!,koito kakvoto 6te da govori![]()
Не харесвам метъла следователно не го слушам и не ме интересуват хората които го слушат-били те с ниска хигиена-ми каквито искат да са щом ги кефи нека се кефат хората
Г-н Джоунс, ще се присъединя към вашия смях, ако посволите !Първоначално написано от xcasey jonesx
![]()
щПървоначално написано от vp6
Пич, не че нещо ама чалгата дойде преди 20 години и още не си е отишла.
Слипнот??!?!? Метъл!??!?!........
@Mulder, задружният смях винаги е по-весел.![]()
Заключвам темата по точка 11 и 2 от правилника.