- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маска за лице
Извинявайте за малко тъпата тема, но напоследък много се карам с майка ми за това, така че въпроса ми: Кога се слага маската за лице?Аз по принцип я слагам след като изляза от банята, а майка ми все вика, че преди да вляза да се къпя трябва да си я слагам тая маска.Вие кво мислите?
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
mi poprincip sled banqta kato ti e 4ista kojata na liceto
opredeleno sled banq ..
определено след баня![]()
"Целувка за лека нощ"
И аз съм за след баняА ако искаш да си я направиш без да си се къпала преди това..просто си почисти лицето
![]()
след баня,защото от топлата вода се раширяват порите..
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
opredeleno vsi4ki tuk sa pravi!sled banq razbira se!Първоначално написано от emotions
![]()
Оф,много ясно след баня.Иначе няма никъкъв смисъл,ако не ти се занимава с миене...парна баня и т.н. Ама нали знаете,че кожата е най податлива като са и разширени порите,така че след това задължително маска или комрес за свиването им![]()
След Баня
Love changes, changes everything
Love makes you fly
It can break your wings
Love changes, changes everything
Love makes the rules
From fools to kings
Love changes
Love changes everything
Хах аз пък си я правя преди да се изкъпя!И какво от това?!Естествено,че преди да сложа маска си почиствам лицето,най-често с лосион,ама ако не ме мързи и парна баня си правя,за да ми се отворят порите и след това маската
Какво значение има дали я слагаш преди или след капанто?!
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ами простата причина е, че след баня порите са разширени и тогава маскато, каквато и да е, действа повечеПървоначално написано от Axel_f
![]()
А... и мисля, че преди маска по кожата не трябва да има нищо, т е дори лосион. След лосиона просто се измивам и с чиста водичка...
Az si q pravq sled kato izlqza ot banqta ili sled parna banq.
I was lost and I'm still lost...