- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- savet za penisa mu (molq samo f-4eta)
zdraveite momi4eta. ot po4ti 2 meseca si imam nov priqtel i esetestveno pravim seks. na 18 sam , a toi na 19. ne to4no problem , a iskam savet ot vas. penisa mu e dosta dulgi4uk 25-26 cm (proverila sam) i sled vseki polov akt me boli korem4eto v dolnata 4ast. kakvo 6te me posavetvate . dali da ne polzvame nqkoi lubrikant?
Боли ли те по време на акта?
Лубриканта е за смазване,не за увеличаване дълбочината на матката.Проблемът е,ако това не е поредният бъзик,че той достига стената на матката,но ти не го усещаш много,защото все пак тя е много еластична.След това,обаче тя трябва да придобие нормалните си размери.Предполагам,че болката е,като при менстуация.Горе-долу е същото,само дето няма изхвърляне на кръв.
Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!
В такъв случай трябва да му кажеш да не го вкарва толкова много.
благодаря ви! ами по време на акта по-малко , но се търпи , не е нещо кой знае какво. ами гледам и на него да му доставя удоволствие , затова го вкарва докрай - все пак и на 2ма ни трябва да ни хареса. ще ви послушам. 10x
normalno vaginata na jenata e ustroena za 15-20 sm. penis! pove4e,ve4e suzdava problemite za koito govori6! kaji na priqtelq si da ne go vkarva celiq i 4e te boli ot tova! osven tova kaka moje da ti e gotino kato te boli??? predlagam da bude6 malko egoist i da pomisli6 za sebe si,a ne samo za nego!!!
black cat or white cat,that is the question!!!
emi kaji mu 4e te boli nqma kak da ne razbere...vse pak nali trqbva da vi e hubavo i na dvamata...kaji mu da ne go vkarva celiq..to na nego pak 6te mu e hubavo spokoino...no vse pka ne sistruva negoviq kef za smetka na tova 4e teb te boli...uspeh![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
дълбочината на вагината не е 25 26 санта както четах ами е 10/11 в редки случаи е повече от 13.. това означава че един нормален мъжки полов член(13-15) сантиметра е напълно достатъчен да задоволи сексуално жената.. а тфоя авер като му е 25 ше му кажеш да го вкарва по по малко щото може да стане някои разкъсване.. с тфа ташак не бива !
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
Съгласен съм. Трябва да го държиш под контрол.![]()
abe ei unaci
kvo lujete momi4eto
malkata, ne gi slushai, kaji na gajeto si da ruga dokrai i da ne mu puka![]()
nishto nqma da se razpori...
pusni mu daje otzad![]()
10x na vsi4ki za savetite. Stignah do izvoda. a dali sled vreme nqma da svikna s negoviq razmer?
mi to s bolka ne se svikva nikoga...moje date boli po malko primerno ama bolka vinagi se use6ta...taka 4e nai hubavo mu kaji na mom4eto da pomisli malko i za tebe i da ne si vkarva si4kite 25 santimetra
DoN't WoRRy, Be HaPPy
towa momche shte ti razbie qechnicitei skoro ne samo sled polow akt shte te boli a i po wreme na polow akt..
shte se naloji da idesh pri chichko dokotr.. i w naj-dobriq sluchesh se se razminesh s doksi ciklin i winamin b kompleks ;p
poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
Как така няма да си го вкара целия ? Той като е възбуден да не би да мисли. Той може да направи и един по-силен тласък и пак да я боли.
2т. забрана за ползване на профил
blagodarq na vsi4ki gotini hora v tozi forum. poslu6ah vi. dnes pravihme seks s gadjeto , ne go vkarva6e dokrai i be6e po dobre. 10x o6te vednaj , no i 4estno da si kaja nqkoi pyt i az si iskam celiq. pozdravi i celuvki na vsi4ki.
Нея да си я боли, важно е на него да му е максимално приятно. Някой хора мислят за жената.Първоначално написано от LoRinSeR
Разбра ме погрешно. Понеже не можеш да се поставиш на мястото на мъжа да ти обясна. Ако момчето е прекалено възбудено, просто няма да може да прецени колко надълбоко прониква.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Жените също са така и мъжете си патят.![]()
Momi4e, she zemesh neshto da se uvredish! Ne e hubavo taka.Първоначално написано от denicaa^^^
Kaji mu da go mushka celiq i po rqzko, zdravoslovno e!
Да, прав/а си. Когато дойде време да ражда, ще й е по-лесно, а и няма да се усложнят нещата, както често става при повечето майки.Първоначално написано от Анонимко
Младите са си създали много погрешни мнения по тази тема, въобще не е правилно да го вкарва наполовина, отвори малко книжки, прочети и ще разбереш, че съм прав.
Да, мога да го докажа със себе си. Имам няколко рани белези по-гърба, които ще ми останат за цял животПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
mi nogo iasno shto ne ia boli kato go fkara celia a sled tova ia zaboliava... as gledah po diskavari vchera za lubovta i tam kazaha che po vreme na sex kato e vazbudena jenata i granicata na bolkata se vdiga na drugo nivo i tia ne useshta do 100 pati po-silna bolka... nachi shtom ne ia boli po vreme na sexa, znachi toi naistina ia vazbujda nogo!
miss_mary_jane_13 - mila ti kaza 4e si se sblyskvala s toq problem - s golemiq 4len ? kak se spravihte? blagodarq , no az ne sam go tarsila s golqm , prosto dobra slu4ainost.