- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страхът...
Аз съм момче.На 16 съм.Имам хубава външност и много приятели.Незнам защо но всички ме мислят за голям женкар.А истината е съвсем друга.![]()
Не съм срамежлив.И то никак.Миналото лято се целувах за първи път-и май за последен![]()
Проблема ми е следния.Много хааресвам едно момиче от моята компания и тя ме харесва и ми го е показвала не веднъж.Но ме е страх да направя първата крачка защото тя ще очаква от мене да се целувам като професионалист а аз немога.И знам едно разреша ли този проблем после ще имам много приятелки.Дайте ми савет моля ви.![]()
ami vij sq....tq o4akva ti da napravi6 pyrvata kra4ka6otu vinagi mom4etata pravqt pyrvata kra4ka i momi4etata raz4itat na tova
malko po smelo i kaji
bez da govori6 s neq nqma da se polu4i ni6to
uspeh)
pi6i kakvo e stanalo ako si se prestra6il da i kaje6![]()
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
emii 6tom haresva6 tova momi4e napravi purvata kra4ka qvno tq nqma da q napravi...nqma ot kakvo da se strahuva6 nqma ni6to stra6no aa vaprosa s celuvaneto tq moje dori i da ne zabeleji uspokoi se i davai![]()
винаги напред и нагоре!
@SlaDka_BliZalka, защо ВиНаГи момчетата да правят първата крачка... Това ми се струва, че вече е отживелица, имала съм 3 сериозни гаджета и при трите аз правех първата крачка, а да чакам... Както и да е, не е по темата...
Колкото до госта, не мисля,че има нещо, от което да има причина да се страхуваш-всеки не се е целувал до едно време и го прави все някога, когато дойде този момент, надали ще мислиш точно за това, а то ще стане от само себе си.. Освен това никой не се целува като професионалист, всеки се целува различно и това дали ти пасва или не е друг въпрос.
Късмет!
'Секс' не е отговорът, 'секс' е въпросът. Оговорът е 'да'....
"като професионалист"?!?какво значи тва... в целуването няма такива неща
когато наистина харесваш някой, за тебе няма значение как се целува
щом харесваш самия него, харесваш и всичко останало в него,включително начинът му на целуване![]()
затва не се притеснявай, ама иди при момичето и я хващай, че докато се чудиш да не ти я отмъкнат![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
e da ima i takiva slu4ai kogato momi4eto q pravi pyrvata kra4ka...no v pove4eto slu4ai se momi4eto 4aka .... nz !az sy6to mislq 4e e typo da 4akame mom4etata da q pravqt 6otu tyi moje da 4akame ve4no!Първоначално написано от passionate_lover
az li4no edna li 6e e napravq nqkoga pyrvata kra4ka 6otu sym mn sramejlovi :} nz
.......no mislq 4e i az i ti znaem 4e 65% 4akat mom4etata da napravqt pyrvata kra4ka ...spored men![]()
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
Целуването да ти е проблем. Ако се отпуснеш ще стане. Практика му е майката.
Няма такова нещо като професионална целувка бе, хора. Всеки го прави по различен начин, който си е уникален сам по себе си. И не се спичай ми още днеска тичай при нея и и покажи, че я харесваш. А иначе то като си дойде момента ти идва отвътре. Няма кво да се чудиш дали щяло да и хареса или не. Вече става лошо ако не нацелиш, ама чак пък толкова да си зле
.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Хора много сте прави.Още утре ще и покажа какво чувствам.Само последно да ви питам-някой може ли да ми даде някви клипчета дето се целуват-да погледам малко.Мерси предварително![]()
Да ти имам страха!давай рискувай пак като стане!Ти пак от де знаеш дали ен се целуваш като профисионалист?!Дали пък тя очаква тва от тебе.Айде ко чакаш...Давай напред!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Искам само да попитам, какво за бога означава 'да се целуваш като професионалист'![]()
ами отпусни се и действай
ако се притесняваш за всяка целувка, то няма така да стане работата
по-добре прави каквото трябва, пък каквото ще да става, веднъж се живее![]()
"Целувка за лека нощ"
mi pogovori s neq i izloji faktite
a,ti postepenno 6te se nau4i6 da se celuva6![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
prosto deistvai i vsi4ko 6te e ok!!!!!!!!!!!!nqma ot kvo da se pritesnqva6 6tom tq te haresva.vsi4ko 6te stane ot samosebe si.ne pozvolqvai ne straha da provali jivota ti!!!!!!!!!prosto deistvai
![]()
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
Ami to ti 6te trqbva da napravi6 tazi parva kra4ka..Prosto tq 6te 4aka tova,za6toto nali znae6 4e taka e prieto. :P Abe prosto go napravi!Hvarli se v moreto nare4eno liubov, smelo napred! Vsi4ko 6te se naredi!Just Enjoy!
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
аз се целувам кат профисионалистПървоначално написано от machoka
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Znaesh li kakvo shte ti kaja moje da se radvash nai ve54e na tova 4e lubovta ti e spodelena ! Zashtoto ne vseki ima tazi vyzmojnost ! Celuvkata e nai malkoto...ako iskreno q obi4ash i tq teb tova nqma da napravi vpe4atlenie na nito edin ot dvamata...prosto se radvai ti si shtastlivec !![]()
Vi6 az sum momi4e, no sum malko mani4ka-na 14 god.Nqmam mnogo opit, no vse pak 6te se opitam da ti dam suvet.6tom momi4eta, ti e pokazvala, 4e si pada po teb, trqbva da opita6.Vkraina smetka ni6to ne gubi6.Taka, ako mejdu vas se polu4i, dori i s celuvkata da opleska6 vs, znam 4e tova e kli6e, no vsepak, ako tq te haresva, 6te te haresva takuv, kakuvto si.Nezavisimo dali ima6 opit, ili dori se celuva6 za pruv put.Vse pak nedei da izburzva6.Iz4akai q da se vlubi v teb, pravi i podaraci, komplimenti i pro4ie.4ak kogato po4uvstva6, 4e tq izgarq za celuvka, ti q celuni, oba4e ne i se nahvurlai.Budi nejen i vs 6te e nared.
Nadqvam se da ti pomogna.
Стига си се излагал бе човек.. Няма професионалист в областа за целуването..всичко е въпрос на фантазия и на чоека.. няма хора,които да се целууват по един и същ начин.. и за един ти може да се целуваш ужасно ,а за друг страхотно.. това е най-малкия проблем,който имаш.. така че давай и .. не му мисли за такива глупости.. колкото поече мислиш толкоа поече ше се притесниш!!
Давай!!!
Ще ме научиш ли и мен?Първоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()