.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм

problem s erekciqta

zdraveite! znachi predi vreme imah edin problem. kogato s priqtelkata mi trugnahme da pravim sex, ne mojah da go vdigna... ne znam zashto se poluchi taka na momenti se poluchavashe nqkakva erekciq,no ne "pulnata" ako moje taka da se kaje. kogato masturbiram nqmam takiva problemi. vsichko si e nared, ama togava... a btw beshe mi za purvi put. dali moje da se dulji na tova??? molq vi otgovorete mi

Супер фен
    Може да си се притеснил

Проблемът ти е на психическа основа!
    Следващия път не си мисли дали ли ще стане пак така, дали ще успееш да го вдигнеш и т.н., просто се отдай на момента и няма да имаш проблеми. Не се притеснявай, на всеки може да се случи.
    Упсех!

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    тва е щото си срамежлив брато не се притесняваи и тва е моя съвет един френд имаше кат твоя проблем ама вече се оправи тва щото се притесняваш няма от ко да се притесняваш вадиш го и го даи да ти направи свирка ако пак не се дигне другия пут
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Следващия път не си мисли дали ли ще стане пак така, дали ще успееш да го вдигнеш и т.н., просто се отдай на момента и няма да имаш проблеми. Не се притеснявай, на всеки може да се случи.
    Упсех!
    Трябва да се настроиш, ти командваш, действай

Вито
    Guest

,.

Ми аз първия път имах чувството че ще повърна някакво гадене в корема ама без да ебавам направо и го сложих и след 4,5 мин ми стана готино
    ама това според мен е 1 път.. и трябва да се преудолее

---

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Упсех!
    Да определено съм съгласна с момичето.Просто си се притеснил или от прекалената амбиция да си добър в това което правиш може да се е еплочило така,но няма страшно всичко ще се оправи бъди сигурен в това.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Mnogo vi blagodarq!!! Po princip az sushto si misleh, che nqkude tam burkam, v smisul che se pritesnqvam, no sled kato mi kazahte sushtoto-blagodarq! blagodarq i za uspokoenieto Dano veche vsichko e nared!

Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Mnogo vi blagodarq!!! Po princip az sushto si misleh, che nqkude tam burkam, v smisul che se pritesnqvam, no sled kato mi kazahte sushtoto-blagodarq! blagodarq i za uspokoenieto Dano veche vsichko e nared!
    С това считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си