- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem s erekciqta
zdraveite! znachi predi vreme imah edin problem. kogato s priqtelkata mi trugnahme da pravim sex, ne mojah da go vdigna... ne znam zashto se poluchi takana momenti se poluchavashe nqkakva erekciq,no ne "pulnata" ako moje taka da se kaje. kogato masturbiram nqmam takiva problemi. vsichko si e nared, ama togava... a btw beshe mi za purvi put. dali moje da se dulji na tova??? molq vi otgovorete mi
Може да си се притеснил
тва е щото си срамежлив брато не се притесняваи и тва е моя съвет един френд имаше кат твоя проблем ама вече се оправи тва щото се притесняваш няма от ко да се притесняваш вадиш го и го даи да ти направи свирка ако пак не се дигне другия пут
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
Трябва да се настроиш, ти командваш, действайПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ми аз първия път имах чувството че ще повърна някакво гадене в корема ама без да ебавам направо и го сложих и след 4,5 мин ми стана готино
ама това според мен е 1 път.. и трябва да се преудолее![]()
![]()
![]()
Да определено съм съгласна с момичето.Просто си се притеснил или от прекалената амбиция да си добър в това което правиш може да се е еплочило така,но няма страшно всичко ще се оправи бъди сигурен в това.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Mnogo vi blagodarq!!! Po princip az sushto si misleh, che nqkude tam burkam, v smisul che se pritesnqvam, no sled kato mi kazahte sushtoto-blagodarq!blagodarq i za uspokoenieto
Dano veche vsichko e nared!