.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Karlos
    Guest

Има и такива хора, забеля

Здравейте тийнове! Вече съм излязъл от тийн възрастта, но наскоро се сблъсках с една ситуация, която ме накара доста да се замисля и смятам, че вие младото подрастващо поколение сте най-подходящите хора с които мога да я споделя. Ще ви разкажа накратко какво ми се случи.
    Една моя роднина искаше да ме запознае с едно момиче което познава и дпоред нея било много симпатично, скромничко, тихичко и нямало никакъв опит с момчетата и е към 27. Аз предполагах, че има нещо гнило в тази работа, но все пак реших да си задоволя любопитството. Когато отидох на срещата с моята роднина и това „симпатично момиченце” ми идеше да припадна. Тя беше най-малко 100 кг., сланинеста, ниска, очила с много дебели стъкла и на всичкото отгоре не знам притесняваше ли се, но едно изречение не можа да върже, т.е. малко беше проста. Когато моята роднина си тръгна и ни остави само двамата се чудех какви общи приказки да говоря колкото да подържам някакъв разговор. Накрая съвсем се оттегчих и казах, че имам работа и си тръгнах. Като гледам за вас младите пък и за всички любовта е от много важно значение. А като се огледате наоколо съзнавате ли, че има хора които са обречени никога да не изпитат чувството на любов. Хора които имат явни или неявни недъзи и не могат да привлекат човек до себе си. Какво е вашето отношение към такива хора? Съчувствате ли им?
    Помня, че когато бях ученик в училище масово т.нар. „Тартори” обиждаха, оскверняваха и ругаеха такива хора. И аз като ученик имах по-странни разбирания, не увличах по конвенционалните неща и си бях малко балък, та доста ме ебаваха съучениците ми. Имах големи неприятности. Опитах всички дипломатични ходове, но за съжаление чак след като пребих двама временно престанаха да се заяждат.
    Та искам да ви попитам какво е отношението ви към по-различните, към „задръстените” и „зубарите”. Лично мен има хора които не ме кефат, обаче никога няма да мачкам самочувствието им, да ги обиждам и унижавам, а винаги се държа с тях като равен с равен. Така, че скъпи тийнове, преди да кажете на някои „Ти си дебел” или „Я ми се махай от главата бе задръстеняк такъв” помислете си как вие бихте се чувствали ако бяхте на тяхно място. Какво ще направите ако ви се роди такова дете и то да идва всеки ден разплакано от училище. В природата има явление известно като „Ефекта на бумеранга” и когато се върне към децата ти повече боли.
    Около вас има и по-разлечни хора, които все пак са хора и имат същите потребности като вас. Забелязвате ли ги? Бъдете толерантни към тях!

Супер фен
    Никога не съм се подигравал на такива хора.

Град
    ............
    Mnogo dobra tema =D> !!! Zna4i iskam da kaja,4e vseki 4ovek e razli4en ot ostanalite i ima svoi polojitelni 4erti i nedostataci. Nqma idealni hora. I tova "razdelenie" ako moga taka da go kaja mejdu slabi(gotini)/debeli(grozni) , bogati(ZAdovoleni s vsi4ko)/bedni i t.n. e super tapo. No za sajalenie horata,koito znaqt tova sa super malko... Ne e nai-vajnoto ne6to van6niqt vid.
    ahahaha

^miss_f^
    Guest
    zna4i...parvo...hi...taka zna4i...li4no az..sa6to se otnasqm tolerantno kam podobni hora...za6toto kakto vs znaem nqma idealni hora..parvo i vtoro nemoje absolutno vs da sa s perfektna fizika,lice,merki...i t.n....taka 4e nemislq 4e..trqabva da se otnasqme s prenebrejenie...ili ne6to podobno kam tezi hora...ta te vse pak sa 4ast ot nas....i nedostatacite im ne trqabva da stavat pri4ina nie da gi otblaskvame i othvarlqme...e dr e vaprosa i za tqhnoto otno6enie kam nas...kam darjanieto im..za6toto kolkoto i da se opitva6 da se sbliji6 po nqkakv na4in s tqh...te ne go priemat to4no taka i...se opitvat da te othvarlqt ot sebe si..(li4no na men mi se e slu4valo...da se opitam da naprava ne6to...da si govora...da ob6tyvam ponqkakv na4in...no..da ne se poly4ava ni6to)....ta taka de...nqmam lo6o ili prenebrejitelno otno6enie kam podobni hora...( e zavisi i ot samiq 4ovek vse pak...)...

дъх
    Guest
    DUH!Никога не съм се отнасяла зле към такива хора и никога и няма!Съжялавм хората,които използват недъзите на другите,за да си избият собствените комплекси и злоба към целия свят!

znam samo nqkolko takiva 4oveka (ot moq klas sa) v momenta i gledam da stoq dale4e ot tqh i te ne me zaka4at za ni6to ta ob6to zeto nqmam absolutno nikakvo otno6enie kum tqh

Guest
    Това наистина е ужасно-но рано или късно всичко се връща.Ама миличък,ти не забелязваш ли,че също започна с " ама тя една дебела над 100 кг,ниска,с очила ............................."Момичето си има проблеми.Да не мислиш,че на нея и е мн хубаво,че е такава.

Guest
    otnosno liubovta- mi ne malka 4ast ot tezi ne6tasnici rano ili kysno q namirat nezavisimo kakvi nedostatyci imat
    ina4e az nikoga ne unijavam nqkogo samo za6toto e po asocialen i neuveren - samiq az bih mogyl da byd opredelen kato zubyr, vupreki 4e nikoga ne sym pozwolqwal na nqkogo da si pravi gavri s men
    i kato cqlo sym syglasen s tova koeto дъх kaza za pozior4etata koito se ebavat s po-slabite za da si povdignat samo4uvstvieto

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    ako trq da sum 4estna slu4valo mi se e da kaja za nqkogo 4e e debel ili ne6to takova gadno znam 4e e ujasno i naistina se opitvam da ne povtarqm tiq gre6ki.Ina4e kato cqlo mnenieto mi otnosno "zuburite" i "zagubenqcite" e 4e vseki si ima pravo na izbor kak da jivee jivota si.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Guest
    И то са кво излезна че никой никога не е обиждал никой.Аз мисля че има хора който ще пишат в тази хубава тема че никой не е обиждал такива хора ... Така ли ...
    Точно всички тиинове се ръководят от своите приятели който нямат никакви ценности и никога няма да имат ,както и живеят във свой свят (на съвършенството)
    такъв свят няма както и няма такива хора.Хората който нямат ценности ,нямат приятели защото мислят само за себе си !!!

Че аз съм на 14 години 1.82 съм висок, 123 килограма съм. Имам сериозен вроден проблем, който влияе на обмяната. Нямам никакъв проблем с момичетата. Имал съм гаджета.

Почти не ми личи.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И то са кво излезна че никой никога не е обиждал никой.Аз мисля че има хора който ще пишат в тази хубава тема че никой не е обиждал такива хора ... Така ли ...
    Точно всички тиинове се ръководят от своите приятели който нямат никакви ценности и никога няма да имат ,както и живеят във свой свят (на съвършенството)
    такъв свят няма както и няма такива хора.Хората който нямат ценности ,нямат приятели защото мислят само за себе си !!!
    vij kvo - dori i da ima hora koito se vodqt po te4enieto i po typite stereotipi za koe e gotino i koe ne, tva vyob6te ne ozna4ava 4e vsi4ki sme kone s kapaci, dyrja6ti se kato stado ovce
    mnogo ot horata koito sa se izkazali v tazi tema sa napylno iskreni, i tova 4e na teb ne ti se vqrva da ima nqkoi, koito se otnasq s uvajenie kym drugite i ne e typo viskomerno kopele, si e tvoi problem
    po - dobre zapomni tova, za6toto izkazvaniq kato tvoeto sa idiotski, nedoosmisleni i nespravedlivi
    i mejdu drugoto misleneto samo za sebe si se opredelq kato egoizym, a ne kato lipsa na cennosti i samiqt egoizym predstawlqwa osnovata na cennostnata sistema na dne6niq swqt i e dylboko humanisti4en

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    В класа ми има едно момиче, което е много сланинесто и не изглежда много привлекателно.Дотук добре, не бих я обидила заради това, нито бих имала някакво по-особено отношение към нея само заради недостатъците и. Но тя така да се каже малко прекалява с някои неща - ходи с ултра къси блузки така че всичките и сланини изхвърчат напред от дънките и, като седне на чина и се вижда половината задник заедно с бельото(което не винаги е лицеприятно), застава пред целия клас и се протяга така че всички да видят още веднъж огромния и корем, бърка си в носа, после яде пица с ръце....изобщо прави едни такива неща, които ме отвращават и се чудя да се смея ли да плача ли
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Karlos
    Guest

RE:

Скъпи приятели радвам се, че се получи добра дискусия по темата. Искам да добавя някои неща. Първо най-искренно искам да си призная, че и аз съм казвал на хората около мене: "простак, тъпак дебел като свиня, на мого да те понасям и т.н." Ставало е в моменти на ярост или недомислие. Искренно съжалявам за тези си постъпки!!! И мене много пъти са ме обиждали и унижавали, и знам, че е много неприятно. Всичко е строго индивидуално. Като се замисля познавам някои момичета, които са пълнички и/или нисички, но си имаме лаф с тях и ми е много забавна компанията им. В университета имах един колега, които отговаряше на описанието зубар, носеше дебели очила, наистина знаеше много, но постояно се надуваше и изтъкваше как той е най-умен а всички останали сме тъпи.Говори само врели-некипели. Стана ми жал как този човек,буквално за два дни си спечели омразата на всичките му колеги. Единственно аз го уважавах заради интелектуалния капацитет, но всички го мразеха.
    Нека да се върна на споменатото момиче. Наистина не я обвинявам за външния и вид, но като гледам цялата задръстеност май идва и от семейството й. До 25 са я пазели да не излиза много, гледали са я като писано яице, първата си работа е започнала на 26. Бих казъл, че и родителите са виновни донякъде за полжението й, защото доста са я ограничавали и не са й давали почти никъде да излиза. Това според мен е довело до известна степен на социално осакатяване.
    Аз лично я уважавам като човек, зачитам правата й, но не бих искал да излизам повече с нея защото не ми е приятна и нямаме никакви общи теми, няма какво да си кажем. Няколко пъти ме търси и аз все отказвам. Явно е толкова тъпа, че не може да разбере, че не я искам. Следващия път мисля да й го кажа в прав текст и да я посъветвам да отслабне малко. Много ми е трудно да га направя обаче, защото много пъти на мен са ми казвали "Никога не бих излязла с момче което не кара кола", "Имам си приятел и е доста неуместно да се виждам с тебе" ит.н. и знам колко е болезнено и неприятно. Хора посъветвайте ме как да го направя по деликатен начин, щом не се разбира от контекстово, защото вече 5 пъти й отказвах, под предтекст, че си имам работа и тя продължава да ме търси. Ето ме от другата страна на барикадата вече и ми е много съвестно, че трябва да наранявам, защото знам какво е, но свичко си зависи от личността. "Каквото посееш, това ще пожънеш" казва една стара поговорка.
    Та хора, светнете ме за някои деликатни и по-безболезнени начини за отхвърляне.
    10х!!!

Цитирай Първоначално написано от BMW_GIRL
    Mnogo dobra tema =D> !!! Zna4i iskam da kaja,4e vseki 4ovek e razli4en ot ostanalite i ima svoi polojitelni 4erti i nedostataci. Nqma idealni hora. I tova "razdelenie" ako moga taka da go kaja mejdu slabi(gotini)/debeli(grozni) , bogati(ZAdovoleni s vsi4ko)/bedni i t.n. e super tapo. No za sajalenie horata,koito znaqt tova sa super malko... Ne e nai-vajnoto ne6to van6niqt vid.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Мойто село
    Първо да се извиня, че ви се бъркам в 'прекрасната дискуския по тази добра тема'!
    Та вие почти всички сте перфектни \/
    Почти всички сте толератни към 'различните', не ги обиждате ... и т.н.
    А в същото време всички виждаме обратното в реалния живот(извън прекрасната дискусия по прекрасната тема)
    Защо ли не ми излизат сметките?
    Та да започнем със самия автор - човек, който искрено съжалява, че в моменти на ярост и недомислие, е наричал някой 'простак', 'дебел' и т.н.
    Аз лично я уважавам като човек, зачитам правата й, но не бих искал да излизам повече с нея защото не ми е приятна
    Явно е толкова тъпа
    Когато отидох на срещата с моята роднина и това „симпатично момиченце” ми идеше да припадна. Тя беше най-малко 100 кг., сланинеста, ниска, очила с много дебели стъкла и на всичкото отгоре не знам притесняваше ли се, но едно изречение не можа да върже, т.е. малко беше проста
    Karlos, ами ти си много зле!

За девойката със 'сланинестата' съученичка .. ужас ... .Нейното белъо сигурно е много лицеприятна гледка ... защото точно на такива като нея(Li4iCe)... белъото им се вижда винаги, не само когато седнат някъде!

Нека поплачем заедно, или да се посмеем?

Вече леко по самата тема ... ще говоря за дебелите хора, а не за тези с очила,или ниски, бедни или нещо друго.Макар и повечето тук да казвате че не ги обиждате и една малка част да казват че нямат отношение, всъщност ... в живота .. повечето хора ги обиждат( не ги харесват) и една малка част просто ги отбягват(нямат отношение)
    Което е жалко ... защото как един дебел човек да тръгне да слабее, когато няма приятели, всички го отбягват или мразят, когато излиза само до училище и обратно вкъщи ... ?Малко са тези,които се осмеляват да се променят.Сигурна съм, че повечето от вас биха се смели на някой 'сланинест', които бяга в парка. А за съжаление в днешно време затлъстелите(и още от деца) стават все повече.
    Апък и .. има някои хора, които си имат здравословни проблеми и не могат просто така да отслабнат.
    Знам, че първото впечатление, когато видиш някой по закръглен от теб .. или 'по-различен'(като цяло) .. не е много приятно, но това не трябва да е така. Всички сме хора
    И .. не ми е особено лесно да напиша всичко това. Не казвам че съм перфектна или пък че съм много по умна от вас ... не искам да обидя никой.
    В момента не съм слаба и идеална, а що годе нормална, но много се радвам, че съм постигнала всичко това.Пиша всичко това .. като човек, знаещ( що годе) какво е и от двете страни
    Мечо ПУх!
    ]

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Ох,интересна тема ..

значи сега накратко ще разкажа една история,свързана с тази тема и сами си направете извод:преди баба ми много се подигравала на едно дете(съответно и на майка й ),че много бързо говори (като че ли то е виновно,че така говори) и след години като се е родила майка ,едва ли не се е прехвърлило на нея и сега тя говори леко бързо ...всичко се връща рано или късно
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Karlos
    Guest

RE:

Позволи ми да не се съглася с някои неща казани от теб уважаемо ми Мечо Пухче. Не ми е приятно, че ме обиждаш и ми казваш, че съм зле като не отчиташ някой фактори а говориш направо наизуст. Явно си доста малка и не си дозряла за да разбереш някои работи от живота. Разбираемо е. Явно не съм се изразил правилно, но идеята ми е следната. Ако аз бях в една социална система с такова момиче /като например училище или работа/, бих се държал с нея като с равен човек, бих я уважавал и ако имаше какво да си кажа с нея и най-дългото изречение не и беше 4 думи с удоволствие бих ходил на кафе след часовете или работа. Идеята ми е друга. Когато бях ученик аз бях доста кротък, имах различни разбирания, страхувах се да не ме нападнат и някой мои съученици използваха това. Бях подложен на нечовешки унижения и достойнството ми беше потъпкано. Както на мен така /макар и в по-лека степен/ и на други мой съученици, на които им викаха “цайс”, “кюфте” и т.н. Посланието ми е преди да обидите или да отхвърлите някого замислете се как вие бихте се почувствали на негово място. Какво ли е усещането да ви се роди такова дете а? Толкова ли е трудно когато някои не ви харесва поне да му се усмихнете, макар и лицемерно? Да го уважавате на елементарно ниво, никои не ви кара да бъдете близък с него.
    Само искам да поясня драга Мечо Пухче, че имам много приятелки в не интивния смисъл на думата които са нисички и пълнички, но с тях си имаме приказка, търсим се и ни е много приятно заедно.
    Да се върнем към гореспоменатото момиче. Ами насила ли да излизам с нея. Няма какво да се говоря с нея. Малко сравнения: аз зсушам електронна музика, тя чалга, аз обичам да ходя по планини и почти не се завъртам в София през свободните дни, тя обича да седи в къщи и да си гледа телевизия и др. разлики да не изброявам. Докато писах този пост тя пак се обади и аз за 5ти пореден път и казах, че си имам много работа и, че когато се освободя ще й се обадя /вчера вечерта й казах същото/. Извинявай скъпо Мечо Пухче ама човек дали трябва де не е тъп след като за 5ти път го отрежат и му откажат среща под явно измислени предтекстове и въпреки това той да продължава да се обажда. Няколко пъти ми се е случвало да взема телефона на някое момиче да и се обадя и вече след третия път като ми откаже да излезе с мене да си помисля, че просто не ме е харесала и не ме иска. После най-често получавам потвърждение от някоя наша обща приятелка, че просто девойката е заета или просто не ме иска. Става ми неприятно гледам да открия причината в себе си и продължавам напред. Случвало се е да се извиня за причиненото неудобство даже. Така, че мило ми Мечо Пухче кажи много ли акъл и психологическа проницателност се изисква за да разбереш, че просто не си харесвана и не се замислиш, аджиба какво мога да направя за да променя отрицателните неща у себе си и да се харесам повече на хората.
    Вече почти съм решил ако това момиче се обади да и заявя директно, че не е мой тип и, че не бих искал да излизам с нея. На мен много пъти са ми казвали подобни неща и знам, че доста боли. Определено ще ми е много съвестно след това, че съм наранил, но какво да се прави, след като по заобиколния начин не можахме да се разберем.

Скъпо ми Мечо Пухче! Не дей да ми казваш, че съм зле защото имам по-голям житейски опит от тебе и имам по-обективна и трезва преценка за нещата.
    Наистина изтъквам отрицателните качества на това момиче, то положителни почти липсват май, но преди всичко я уважавам като човек и никога не бих я унижил или потъпкал достойнството й. Точно заради това ми се иска да избера най-деликатния и безболезнен начин за да й кажа, че просто нищо няма да се получи между нас и не бих искал да излизам с нея.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не ги толерирам, просто защото нямам никакво по-различно отношение към тях, те за мен са хора като всички останали и аз се отнасям с тях така както с всички останали..
    алелуя.

Град
    Мойто село
    уважаемо Мечо Пухче?
    драга Мечо Пухче?
    скъпо Мечо Пухче?
    мило Мечо Пухче?

Би било интересно да ме уважаваш. Ах, явно ще спорим. Много обичам
    Малко се получава извън темата .. ама то като за този форум нормално
    та ...
    Позволи ми да не се съглася с някои неща казани от теб уважаемо ми Мечо Пухче
    Всъщност .. всичко, което съм казала за теб е "Karlos, ами ти си много зле! ". Всичко друго са цитати,малко за една девойка, и вече по самата тема( в предния ми пост)
    И с кои точно неща не си съгласен?(че и мн. число)
    Пак повтарям - не съм искала да те обидя и засегна, не съм и очаквала, че мъж на 25-30 години ще се обиди или засегне от мои писания из тийн форум.
    Не казвам че съм перфектна или пък че съм много по умна от вас ... не искам да обидя никой.

Та ...
    не отчиташ някой фактори а говориш направо наизуст. Явно си доста малка и не си дозряла за да разбереш някои работи от живота. Разбираемо е
    Признавам Не мога все пак да отчета всички фактори .. пиша моето мнение за това което си писал .. незнам какъв си бил в училище, как би се държал с едно такова момиче ако ти е колежка и т.н.
    И че съм малка е напълно нормално за този форум. Тоест като цяло .. разбираемо е,както сам каза
    Посланието ми е преди да обидите или да отхвърлите някого замислете се как вие бихте се почувствали на негово място. Какво ли е усещането да ви се роди такова дете а? Толкова ли е трудно когато някои не ви харесва поне да му се усмихнете, макар и лицемерно? Да го уважавате на елементарно ниво, никои не ви кара да бъдете близък с него.
    Това за мен ли е ? Не би трябвало да е ...
    Дано не съм оставила такова впечатление тук [-o<
    Иначе с тези ти думи също съм съгласна
    Както казах .. разбрала съм го .. почти изцяло от личен опит
    За момичето .. отидете на тенис, или фитнес, или плуване .. или нещо подобно
    Мир \/
    Мечо ПУх!
    ]

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Ей колко е скучно- не се намеси нито един от
    „задръстените” и „зубарите”.
    ...
    Ами да ви кажа, че и аз съм от онези хора вероятно без шанс да открият истинската любов(Нека да поясня само- не съм дебела, но пък съм аутсайдер). И хората не обичат да дружат с такива като мен, просто защото съм различна. Всичките ми връстнички избягват да движат с мен, защото съм метълка и съм ходела суперкъсо подстригана,а това било отвратително за едно момиче(според техните думи...)-ба**и идиотщините, ако питате мен, но ще го преживея! Всички се отнасят към мен като към боклук, И ме гледат като нещо мръсно залепнало на подметката им... Тези хора просто ме отвращават.Навремето преди да ме отритнат и аз съм се държала гадно към някои хора, но сега гледам да съм добра с хората, които няма да открият една от най-красивите страни на живота... Просто ги разбирам и знам какво им е... Общо взето живота ми е мн гаден от 3-4 години, а тези "готините" вечно гледат да го довгорчат съвсем!!!

ЕDIT: Propusnah da kazha, 4e wse pak si padam malko zadrystena....

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    az sym v su6toto polojenie.Ne 4e mi ima ne6to nito sum debel nito ni6to prosto imam 4uvstovoto 4e ima hora koito vse namirat za kakvo da mi se podigraqt.Az li4no ne sum pravil na nikoi za ni6to ne sum se podigral.I kak mi se otblagodarqva jivota? Kato mi pokazva kakvi "priqteli" imam... S teliq pozi post iskah da kaja 4e jivota pree*ava dobrite hora...

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    jivota pree*ava dobrite hora...
    Absoliutno wqrno....

Guest
    Oбиждала съм такива хора,не мога да се сдържам

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Oбиждала съм такива хора,не мога да се сдържам
    Az bih ti zadal edin kontravupros: A ti perfektna li si?Nqma6 li slabi mesta,nqkakvi kompleksi? Kakto se kazva "i ti laina sere6"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си