.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

imate li 4ujdestranipriqteli

imate li priqteli ot 4ujbina sas koito da si pi6ete istinski pisma ot koi darjavi sa te ? kakvo smqtate za tozi vid kontaktuvane i vzaimootno6eniq mejdu balgari i germanci primerno ????

Голям фен
    mi mislq 4e e hubavo,da ima6 priqtelstvo s 4ujdestranec...az li4no nqmam,i ne mislq 4e moje da sa6testvuva takova priqtelstvo...horata sled vreme se zabravqt
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Имал съм, но от одавна изгубих връзка.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Az imam strashno mnogo poznati ot vsqkakvi kraishta na sveta. S povecheto si pishem na angliiski, a s drugi na frenski. Nai-veche pozlvame internet-a, zashtoto inache otnema mnogo vreme, no za po-specialni sluchai kato Koleda, Nova Godina, rojden den, si prashtame i istinski pisma. No se sluchva rqdko. Az inache obojavam da pisha pisma na hartiq. Net-a obezmislq malko processa i iznenadata ne e istinska.

mn e xubavo da ima6 priqteli v 4ugbina! Az imam edno momi4e,no ne moga da q vigdam, za6toto e mn dale4e.Ina4e e SUPER

Супер фен
    Имам двама доста добри приятели от Канада и от Португалия.Пишем си редовно
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    mi da imam edno momiche ot Germaniq i edno momche ot Rusiq i 2-ra sa golemi sladuri

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Като се замисля...май не. Е, имам няколко познати, но не може да се каже, че са френдове.

Супер фен
    mi nqmam ... no e int da ima6 :P

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Фен
    Град
    Шумен
    Ами да...с едно момиче от Канада си пишем редовно...но за истински писма не става прекалено бавно е...но по интернет е супер.А когато има празник си пишем картички истински...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    иха тфа ми е много любима тема
    аз имам една такава приятелка и не си пишем много редовно ама на месеца веднъж може би
    запознахме се много обикновенно
    на един интернационален лагер... ама все пак е яко да си пишеш с някой така супер зарибявка е
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Имах приятели от САЩ , Англия.. но загубихме контакт отдавна Сега си пиша с няколко човека от Германия редовно и с едно момче (супер яко ) от Испания .. мисля че е страхотно . И ако имам късмет може и след една година да се видя с тези от Германия . По често си пишем или говорим по skype но картичките си ги пращаме по пощата

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Ми аз смятам да започна да си пиша по интерент с хора от други държави,най-вече да упражнявам анлгийския си,а пък е и интересно.
    За сега си пиша само с едно момче от Испания(от няколко дни).

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ami da kontaktuvala sym s hora(4ujdenci) ,oba4e ot tova nikoga ne moje da vyznikne priqtelstvo,za6toto kilometrite ,koito te delqt s tozi 4ovek,sa prekaleno mnogo,a priqtelstvo/lubov ot razstoqnie ne e rabota...

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Mmm..pisheh si nawremeto s edna finlandka i edna ruskinq...no naposledyk samo po icq si pisha s tqh....

Град
    stamboliyski
    mn 6te iako da iam6
    az sam si pisala s edin germanec i s o6te niakvi ama za kratko ,gadnoto e kato ne znae6 ezika ,no e hubavo
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

Re: imate li 4ujdestranipriqteli

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    imate li priqteli ot 4ujbina sas koito da si pi6ete istinski pisma ot koi darjavi sa te ? kakvo smqtate za tozi vid kontaktuvane i vzaimootno6eniq mejdu balgari i germanci primerno ????
    да пиша си с 2 един от египед и един от сан клементе или нешо такова и са си печени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си