- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пънк...какво мислите
А защо "трябва" да си няк'ъв, това да влезеш в някакъв социален frame, да следваш даден модел на поведение е абсолютна глупост! Бъдете себе си, бе, деца![]()
ПОРАСНЕТЕ!
Сега по темата:
Misfits, Millencolin, The Offspring
Но някак си много леко ми идва тая музика.
Аз пък харесвам на така наречения от мене поп-пънк и групите Green Day, Rise Against, The Bouncing Souls и The Offspring. Харесвам също така и Sex Pistols (ньрочно ги пиша отделно).
11 tochka deaktiven profil.
ne slusham...ne me i kefi
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
докато не престанеш да се влияеш от мнението на мама и тате малко трудно можеш да се наречеш 'пънк'. а когато пък слушаш и такива бози. хептен.Първоначално написано от macy_day_parade
![]()
алелуя.
Доста фенове имало тука!! Евала!!![]()
Слушам пънк от мнооого скоро, но музиката определено ме грабна веднага. Не сте ли се замисляли как на повечето хора дадена песен им харесва след като я чуят 2-3 пъти? Е, мисля, че всеки човек има за себе си един стил, от който изтръпва и чувства нещо. Преди слушах Reel Big fish (кефят ме щото са много позитивни) и The offspring, но и двете групи не мога да нарека пънк.
Сега слушам: bad religion, 7 seconds, minor threat, Spot и тн
WE'RE NOT LEADING
sOoo SIck
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
между другото i'm so excited! имаш много готин аватар![]()
WE'RE NOT LEADING
Не всички пънкари пият, пушат и се друсат!!!!Първоначално написано от RedChil
http://en.wikipedia.org/wiki/Straight_edge_movement
WE'RE NOT LEADING
Аз го схванах! Аз го схванах!![]()
Схванах го, но реших да вкарам малко пропаганда, не се впрягайтеПървоначално написано от RedChil
![]()
WE'RE NOT LEADING
за което -БРАВО!Първоначално написано от one_more_minute
никой не се сети да го включи![]()
PUNKO NEMA UMRE....A VAV VRAZKA S TFA DALI SI4KI PUNKARI DRUSAT....KFO VI EBE BE HORA....KATO IM E KEF NEKA SI DRUSAT....KVO SE BARKATE TAM DETO NE VI E RABOTATA SKAPANI PUBERI....SUPER ZLE STE BATE..NEAM DUMI PROSTO....MNOOO ZLE....
Ми незнма много за пънка ама си слушам Аврил Лавин и много и се кефя.Друго не ми трябва![]()
Тя има толкоз общо с пънка, колкото и Горан Брегович...Първоначално написано от SancheZzZz
Ми те я водят нещо от сорта на пънк смесено с незнам си кви неща.Общо казано...Първоначално написано от Mo6no
Пънк с други неща друг път. Може да не разбирам от Пънк, но със сигурност знам, че тя нямо нищо общо с пънка...Първоначално написано от SancheZzZz
Виж Тук
Къде виждаш да пише пънк? Никъде нали?
води се, ама курец.Първоначално написано от SancheZzZz
аврилата е всичко друго, но не и пънк
алелуя.
Тъй ли?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Може лилинкове, че взе да ми става интерестно.
green day,good charlotte,offspring,simple plan ima i o6te ma kvo da broq sega![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
бритни, амет, глория, тату...Първоначално написано от macy_day_parade
А ве ей Тату са яки. Я не ги слагай заедно с ония помии.Първоначално написано от fake
заповядайПървоначално написано от macy_day_parade
дано ти хареса
http://www.thejohns.com.ar/THE%20JOH...0El%20Plan.wma
(: