- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пънк...какво мислите
Оргазм Нострадамуса
http://www.on.burinfo.ru/
едни от любимците ми,позната ме запали...
Пънка си е точно музика, просто някои болни мозъци(като вас) са го взели твърде навътре и са изградили движение, правят се на бунтари, а всъщност не са нищо особено.
пънка, освен музика, е и начин на живот. това, че не можеш да го разбереш си е твой проблем.Първоначално написано от Анонимко
алелуя.
не съм чела предните мнения особено внимателно, само ги 'прелистих' , аама забелязох имената на Avril lavigne, Green Day и други от сорта до думата пънк ...друго което искам да отбележа е че пънка не е само музика, това е култура, начин на мислене, начин на живот... аз не се слагам в някакви рамки, но все пак това е за момента може би любимата ми музика и култура, на която искам да подражавам и максимално се опитвам да го правя
Видях и нещо за наркотици и алкохол, не бива понятието пънкар да се смята за синоним на пропаднал,алкохолик, наркоман, тъпанар и т.н. наркотиците убиват пънка! най-известният пример : Sid Vicious...
А що се отнася до групи : Exploited, Sex Pistols, Casualties, Distillers, Oi Polloi, Bad Religion, Контрол, Кокоша Глава, Нови Цветя и други
mquuuuu
Ми общо взето обобщи мненията до тук..Първоначално написано от Sex Is Zero
![]()
Май не си довърши последното изречение.. Какво за групите?
WE'RE NOT LEADING
извън темата-май днес видях експлойтедтийн,на ндк![]()
УРАААА
женски нямаше...май беше с 1 бутилка мин вода,дето не знам кфо имаше вътре
мое да не е бил той,ама мнооого приличаше
хаха
ок,имаше
![]()
hahaa
не,казвай-аз знам![]()
по леко тъмно време,с дънки,не беше с кубинки...Първоначално написано от exploitedteen
тва е което помня (:
блаа
червена чушчице,влез в скайп
и да не е флууд-днеска ми казаха че съм фешън пънкарка
мамка му,аз и пънкарка не съм?!
иска ти се да си ти,ама не си
един растафар
да...ба глупака
За всички с "пънка е начин на живот, мислене..."
Виждам, че много се гордеете, че сте пънкари и си губите времето в някакъв форум... С какво ще се похвалите, какво сте постигнали в тоя живот? Освен пиенето на бири и водки до смърт и селските сбивания?
Посочете ми поне един преуспял пънкар? Или за вас тоя живот е само пиене и сбивания, и "бунтарство"?
Зарежете ги тия фанатизирани музикални движения, get a life
Поне младите не повличайте, по-добре чалгари да станат...
П.С Това ви го казва човек, който слуша и пънк.
днес пак те видях....тоя път на паметникаПървоначално написано от exploitedteen
и държеше Бутилката![]()
хахаах
следя те,мноо ясно![]()
хахах
are naviti sme, a nie 6e ti pravim fen klub i 6e pusnem agenti navsqkude da te sledqtПървоначално написано от exploitedteen
aaa otnosno punka, ne iskam da izkazvam mnenie az slu6am ne6to podobno , nooo sum neorientirana i nz kva raznnovidnost to4no slu6am, taka 4e po-dobre da ne vzimam strana![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Не ме кефи този стил музика.