- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пънк...какво мислите
няма такива. носиш отговорност. вторник имам предвид.![]()
знам че искаш да се оттървеш от мен, но няма да стане![]()
алелуя.
що се обиждаш на фашист и чорбар ? което си е истина си е истина![]()
алелуя.
hm sublime,ignite,NOFX, pennywise, anti-flag , koko6a glava4algarka si padam malko
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
aaa mister X sa qki az sum gi 4uvala![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ПЪНКА Е СУПЕР ЯКА МУЗИКА!В момента още се оформям като пънкарка и искам да съм такава не за да подръжавам на някой ,а защото просто мисля че така ще се чувствам добре.От метъл няма да се откажа ама и от пънка няма да се откажа.За сега слушам групи като U.K. Subs,Sex Pistols Bad Religion и Explioted...почва се полека и от най-известните...е има още много известни групи ,но тези за сега ми стигат ,по-нататък и с други ще се зарибявам![]()
да наистина един от любимите ми стилове
за групи- Goldfinger, Pennywise, Lagwagon, Deftones - за мене тва е пънк ама 6то никой не ги споменава![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
are kato ima tyka takiva razbira4i da kajat kvo sa Deftones???
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
не,мразя го
ha-ha-ha wseki razbira jivota kakto iska, nqma da mi oburne6 predstavite za sveta i na4ina na mislene s tozi post, nito puk s kvoto i da bilo. Da...gordeq se 4e slu6am punk! Ina4e tva 4e si gubq vremeto e vqrno...no ina4e vs drugo e bullshit! v tvoq postПървоначално написано от Анонимко
mquuuuu
Ааа, не, не. Не искам да се ебавам с теб, щото ти си от подземния свят на бунтарите и слушаш пънк. Извинявай.Първоначално написано от Sex Is Zero
Оооо... Пънка ми е най-непознатия стил. И непонятен. Нито групи знам, нито песни, нито стилове.... Така и не успях да го проумея тоя стил...[/b]
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Никой не говори за всичко, а за нещо. Ех обаче с ква любов говоришПървоначално написано от exploitedteen
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
никога не съм се интересувал съзнателно от пънк, но видях да споменават AFI (произнасям го афи), които аз слушам. не знаех че са пънк, даже ми се виждат малко комерсиални за пънк, но, щом казвате...
Обичам теПървоначално написано от Whisskas
![]()
(мърдърдолс)...
Чуй по-старите албуми на AFI като Very proud of ya и Answer that and stay fashionable.Първоначално написано от Lake_bodom
Аз слушам пънк,и пост-пънк слушам и дет рок,хорър пънк и секви такива дето са се пръкнали от пънка.
Не ми се изброяват групи сега
Remember the nature people
We who were persecuted
And we shall rise again
And we dance round, hand in hand
We are at one with the tides of the land
We are wild and we are free
exploitedteen - благодаря за The restartsМога да кача албум на Evil Empire някъде, ако има желаещи за едно яко пънк/ска? (че вече там където го бяха качили го няма)
WE'RE NOT LEADING
ивъл импайър не са ли скакор..
Скакор са, да.Първоначално написано от fake
Ето го албума-> http://store2.data.bg/spirited/
WE'RE NOT LEADING
Някой да може да намери нещо на Public Access?![]()
WE'RE NOT LEADING
имам една песен, мисля, че е теглена от майспейс...Първоначално написано от one_more_minute
пробвай http://myspace.com/publicaccess
Хехе, мерсиПървоначално написано от fake
![]()
WE'RE NOT LEADING
Eee punka nou qsnu chi si me kefi... :P
Едно време като бехме деца на около 13-14 бехме пънкари. Купихме си бомбери и кубинки. Биехме трошехме мангали. Бутахме кофи в подземните паркинги. Мноо беше забавно, праихме си калъпи от глина и от стари акумолатори си леехме боксове и бехме царе. Са обаче ме слуша главата и мисля за бъдещето си а именно как да изкарвам много пари.
2т. системно