- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пънк...какво мислите
sl@d1cHk@
ima edna tema ot noemvri minalata godina .. otgovori i na neq
Yupeeee !
пънкари да бият мангали ?Първоначално написано от Amayo
ихаа, ама че сте били готени !!!!![]()
алелуя.
за тебе ли ? ти не се брои.
ти си си фашага по душа.
алелуя.
Бехме хита на сезона, и после и дойде модата да се ходи с тия обувки дето са плоски отпреде, мине не мине ден наритаме циганета. Па после те фанат нас ни набият. ние отмъстиме, после кожените бомбери па ни направиха непобедими. Скинарите станаа опасно племе, секи движеше в банда че уж ни дебнеха да ни трошат и мангали под нашите нозе стенеха. Често и левскарчета. Хорица се облекли в синьо ние ги осакатиме. Помня кога видех първия ми спрей. Рисувахме надписи Металика и С -блоск. Тогава скейтъри нямаше, всъщност ние бяхме единствените които карахме подобни работи, просто нямаше луда мода секи тинейджър да става скейтър и да ходи с кецове като комерса днеска само и само да комплексира. Ние комплексирахме, от един период по отдавнашен към 2-3 клас бехме записали сички карате и от тогава може да се каже че бяхме положили нещо като клетва на нинджите да не се предаваме пред никой. Нунджакото и до ден днешен ми напомня за онези славни дни. (после киокушина развали магията понеже там сичко е на голи ръце ама тва е като пораснах) Та да се върнем на дните кога бехме немили недраги, от часовете бягахме да метаме пратки - в онова време пиратката беше голямо ккриминално оръжие, не се продаваха като сега н сяка лафка ми трябваше да познаваме некой който познава приятели на илиенци за да ни снабдява (освен с пиратки и с миришещи листчета от ония дето си ги разменяш и хописи и вафли "Куку-руку". (веднъж се престрашихме сами да отидеме до заветия стоков базар ама ни гониха мангали (тогава илиенци не беше като сега фешан МОЛ ами си бше нещо като кербала) Ехх славни дни, и най славният когато ме провъзгласиха за гангсетр намрър уан - на 14 години бех, брада ми никнеше вече, пишката ми беше пораснала до заветни размери, бях направил за първи път секс и бях запасал първия газов пистолет.Първоначално написано от i'm so excited!
Респекта беше неизмерим по скалата на генгста генсгта прадакшънс. Момчетата се страхуваха от мен, и така и трябваше. Разни чички дзяеха "кааак моооже такова нещо
"... калпазани! На 14 бех престаяяте ли си? Даже в някои моменти се качвах зад волана да разцъкам из стария квартал в една лада на един приятел - тогава се сдухах понеже съвестта ми беше нечиста - вече наистина бях преследван от закона, бях извършил особено опасно деяние - кола да карам
тати ако разбереше ушите штеше ми откъсне. После влезнах в гимназия и бързо бързо посрледвах модните тенденци и прослушах чалга поради невероятната възможност да се внедвря в царството на алкохола разврата и купона. И така завърши кариерата ми на пънкар.
2т. системно
"И така завърши кариерата ми на пънкар."
личи си колко си бил пънкар...
алелуя.
Еми дойде време да се занимавам с сериозни неща, осъзнах се и казах край на детинщините.![]()
2т. системно
Имам едно въпросче специално за exploitedteen
какво ти е профисионалното мнение за:
Ramstein-Feuer frei.mp3
![]()
Рамщайн не са пънк. Песента е индъстриъл метъл и е много добра.
11 tochka deaktiven profil.
мен лично това парче ме диви много,въпреки че слушам hIp-hOp & rAp
"атцки"...тц,тц,тц...ше ме убиете...Първоначално написано от sexy_small_lady
"АДСКИ" !
Иначе...бях забравил за нечовеците DIE TOTEN HOSEN,но снощи се подсетих и днес съм на тази вълна.Немския действително е доста подходящ за такава музика.
Blaa...Tuka ne sum pisal koi grupi slusham...Ta:
Sex Pistols,UK Subs,Ramones(malko),The Clash,The Exploited,Oi Polloi,Dropkick Murphys,Anti Flag,NOFX,Rancid,La Plebe,Die Toten Hosen.
Tova sa obshto vzeto,kato na Oi Polloi i Dropkick Murphys im izlushah povecheto neshta edva vcehra...![]()
Takaa...Pregledah Judge Dread,mnogo sa dobri albumite,no "King Of Rudeness" nai mi haresa,osobeno pesnite "Bring Back The Skins","Big Ten" i "Al Capone".Na Symarip posledniq album ot 2006g. nehsto ne mojah da go drupna,no razgledah "Skinhead Moonstomp",sushto e dobur.Storiha mi se malko razlichni Judge Dread i Symarip,no mi haresaha.I vse pak Judge Dread mi dopada poveche,moje bi zaradi po-evropeiskoto zvuchene.
Kato namerq vreme shte izteglq i "Funky Chiken".![]()
Ахаа и кво стана са. Експлойтед дрисна и почна да хленчи на мачока та ми изтри постовете дето са му тръни в очите.
2т. системно
Опа извиняам се, то тва беше в другата тема.
2т. системно
има ли златни зъби ?
има ли златни зъби ?
има ли златни зъби ?
на ушев във устата ?
хахахаа, ебати, ама на мене тия дни ми е прекалено много ска,ска, ска, сканк из цялата стая на разни класически неща ..
scarpy - ska, ska, ska![]()
алелуя.
Първоначално написано от exploitedteen
може ли линк за песните?
а имаш ли нещо на Срам И Позор или Браник???
Още като погледнах последния ник писъл по темата,вече знаех какво ще му е мнениетоПървоначално написано от Sexislav4o_Kasmetliiski
Готин ник и подпис междудругото
![]()
/end sarcasm
Skinhead girl много ме зарадва,промени целия ми ден![]()
Защо обаче си мисля че е ска,не пънк?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
[sarcasm]Първоначално написано от RAWRRR
Мда, твойте също са много яки - личи си, че си от подземния свят на пънкарите![]()
[/sarcasm]
Green DAY (az dr punk ne znam haha)
Аз пък слушам Токио Хотел...
11 tochka deaktiven profil.