ще ти мине споко........,но другия път само при добрички като мен,не при такива батковци![]()
![]()
Не бива да се отчайваш,а просото следващия път внимавай повече с кой си и ако си с някой какво правиш с него.И съжалявам,че и аз ще го кажа,но определено съм съгласна с някои от форумците а именно по въпроса,че той е търсел от теб само и единствено секс!!!![]()
ами не съм аз виновен.. тфоя човек требе го затворим в баро камера докат не му са стопи пишката и тогава да идва да ти говори..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Напълно съм съгласна!А и за да се отпуснеш и да се представиш добре,тоя спермояд е стрябвало да те предразположи.Явно и той няма много опит в леглото...За мен мъж,който казва на жена,че я зарязва,защото е "дърво" в леглото е пълен нещастник.Мацка,радвай се,че си се отървала.По-добре навреме ,отколкото после да ревеш още повече.Не се отказвай от секса.Гарантирам ти,че ще го направиш с човек,който държи на теб и ще осъзнаеш огромната разлика.А и тоя чикиджия отчаян и забравен от Бога нещастник,как може да чука 15 годишно момиченце и вижда,че е девствено.Или е искал педала смотан да се направи на голям "отварач"?Боклук!На такива комплексари искам да има одрежа пишката и да умрат от загуба на кръв!Първоначално написано от `Death`Whore`
Радвай се!И не се хващай с батковци повече!
Всяко нещо в леглото, което се харесва и на двамата партньори не се счита за перверзно (поне не и от самите тях). Следователно, ако им харесва групов секс, пикане, сране, секс с животни и каквото и да е друго то не е перверзно. А ако хванете една кучка в леглото, която да ви сцепи от ебане (подчертавам, кучките ебат мъжете, а не мъжете ебат кучките) ще видим дали няма само такава да искате. Бил съм и с кучки и с дървета в леглото, и определено кучките са за предпочитане (дърветата точно правят нормален секс и се държат сковано и са супер зле).
П.С.> По-добре да хапна повече Нескуик!![]()
Левски шампион але але!
air_J
Ако двамата им харесва да правят тройка с кон, това не е перверзно?![]()
И защо е необходимо момичетата 'да се правят' на нещо по време на този акт - било на кучки или други? Защо просто не бъдат себе си..![]()
Не става въпрос за перверзии.Мислиш ли,че на тоя комплексар му е работата с 15 годишна девойка?И като е толкова голям и добър ебач, няма да се обърне и да и каже,че е дърво,при положение,че на момичето и е било за първи път.Първоначално написано от air_J
Тоя "ебач" надали има голям опит,щом очаква от едно девствено момиче чудеса!!!Аматьори!!!Спермояд ,да си ходи на село да ебе крушите![]()
![]()
blagodarq vi na vsichki za mneniqta,mnoog mi pomognahte
ama kajete az kak da razbera,che e bil takyv IDIOT ,4 meseca be super nejen,mil ,opsipvashe me s vnimanie ,nejnost,podkrepqshe me ,uvajavashe me.. a celta e bila edna -devstvenostta,az ako znaeh bih li legnala s negokajete...
много от момчетата са готови на всичко , за да получат секс и да минат поредната бройка с която да се похвалят пред приятели.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Ако не преебаваш, ти ще бъдеш преебан все някога. Не си единствената.![]()
Гадно наистина,миличка.Разбирам те напълно и аз прди време бях с такъв боклук,ама се осъзнах навреме и той остана с пръст в уста.е аз си страдах много време,защото го обичах,но така е по-добре.Сега като чета какво си преживяла не съжелявам,че казах не,а до сега все имах притеснения.Споко,мила ще се оправиш.та ти си само на 15.Не се травматизирай от това.Мъжете са такива-искат домакиня в къщи,дама в обществото и мръсница в леглото.А ние какво искаме???Защо никой не ни пита какъв искаме да е мъжа.Не просто един е**ч,а мъж с достойно поведение,който след секса не си става и казва не те бива,а се държи до край като джентълмен.А и е за първи път-какво очаква този бе-да не си се родила научена.Ест.може да си позапозната оттук,оттам,но когато ножа опре до кокала никой не мисли какво е гледал,какво е чел и прочие.повечето момичета яко се спичат-аз лично треперех като лист,но трябва партньора им да го разбере.С времето и практиката ще е по-добре.А такива като този отворко са само за кастриране!