.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: tymni petynca

Guest

tymni petynca

imam nqkakvi tymni petynca po tqloto 4-5 ne 4ak tymni de malko po tymni ot kojata ot kakvo moje da e ?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Veroiatno se kasae za lishei ili gubki.

Ako jelaesh - pishi mi LS za poveche informacia.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    edva li shte sa gybki shtoto nqmam syrbeji

Супер фен
    Град
    Sofia
    кой пък ти каза, че трябва да те сърби нещо?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest
    neznam malko po tymni ot koji4kata sam imam edno na rakata 2 na korema ..

Супер фен
    Град
    Sofia
    Prati mi snimka za da ti kaja dali govorim za edno i sashto neshto ili si govorim gluposti. Koga sa ti izleznali, kolko vreme sa tam? Rozovo kafiavi li sa ili imat drug cviat? Na kolko godini si?

Guest
    e nqma kak da ti pratq snimka
    na 16 sam
    ami kato kojata sa leko za4erveni izleznaha mi predi 2 sedmici

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ami bez snimka shte mi e mnogo trudno da komentiram problema ti!Taka ili inache ne e tova nachina, no pone mojeshe da te orientiram kakvo da pravish. A sega moga da ti kaja samo da otidesh pri DERMATOLOG - (kojen lekar)

Guest
    Na edna priqtelka i izbiha takiva. Mislia, 4e znam za kakvo stava vypros. Ako ima6 kotka ili skoro si bila blizko do niakoia (dori samo da ia pogali6) nai veroiatno e ot neia. I osven tova biat malko na lilavko, otkolkoto na 4erveno. Zadylzitelno idi na lekar, ne e stra6no, dava ti krem4e i vsi4ko e OK. iz4ezvat syvsem byrzo, stiga da si gi namaze6.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си