- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Seks pri nastinka
kakvo mislite za seksa kogato ediniq ili dvamta partniori za sas slaba imunna sistema-temperatura,bolki v gurloto i tn..
Za ili Protiv ste?
Tai kato e dokazano ot u4eni 4e seksa pomaga vie kakvo mislite,izkajete mnenieto si ,moje i ot li4en opit ili ako znate za niakoq statiq moje da copnete 4e mi e interesno!
Според мен е пълна глупост!Как човек с температура,остри болки ще прави сексПървоначално написано от Taina{}
![]()
![]()
Най-много да му стане още по-лошо (мое мнение)
Не става въпрос за човек на легло с температура и ангина, просто за настинка. Доакзано е от мен, че сексът помага при грип, настинка, когато те боли глава и т.н.
Abe neznam, no ako 4oveka ne e tolkova bolen i bez usiliq moje da pravi sex..togava spored men pomaga. No ako e s visoka temperatura i go boli glavata...neznam ve4e,no mislq 4e samo 6e mu e gadno.Edva li 6te izpita takova udovolstvie ot sexa kakto,ako ne e tolkova bolen.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
докът си болен не ти е много до секс ама зависи в кво състояние си наи много докът се лашкате някои да повърне върху другия хахахаххахах тогава ще стане грубо мале някои да ти се изповръша отгоре дали 6те ти е приятно а хахах
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
V momenta i dvamata s priqtelkata mi ne sme v perfektno zdrave, prosto i dvamata sme LEKO nastinali, no tova ne ni pre4i da pravim sex![]()
![]()
Taka 4e moeto mnenie e 4e nqma ni6to lo6o v tova da se pravi sex kogato ediniqt ili i dvamata ot partniorite sa bolni.
4estno kazano, kogato sum bolna, ne mi e mnogo do sex...trqbva naistina mnogo da se vuzbudq s 4oveka do men, za da se suglasq na sex
![]()
ami protiv![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imah v predvid 4e e nau4no dokazano 4e seks pri nastinka se povi6ava imuniteta i taka edin vid ti minava(est i s hap4eta) nastinkata ako prai6 seks.... pone taka 4uh i iskam mnenieto vi dali spored vas e verno i ako niakoi go e probval da spodeli,kakto napravi `Death`Whore`
Противно на всеобщо приетото мнение, че партньорите трябва да стоят разделени, когато единият от тях има настинка или грип, швейцарски лекар твърди, че за по-бързото оздравяване е нужна даже по-голяма интимност.
Д-р Манфред Шедловски е направил проучване, според което имунната система на човек се засилва, когато той прави секс и вместо да стоят разделени, двамата влюбени трябва да се колкото може по-близо един до друг.
Причината за това се крие в в клетки, наречени фагоцити, които помагат на тялото да се възстанови от заболяване.
При изследването си Д-р Манфред Шедловски установил, че броят на фагоцитите в човешкото тяло нараства неимоверно след полов акт, а при някои хора дори се удвоява. Това помага на организма два пъти по-бързо да открие болестотворните организми и да ги унищожи.
Ето една статийка от мен.Надявам се,че ще си отговориш на въпросите!
Аз например се възбуждам много лесно и бързо,докато съм настинала и забравям всякакви болежи и настинки по времеТака че нищо против,стига да не си много болен и да застрашаваш здравето на партньора си.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Аз също съм "за"стига да става дума за настинка,ако болестта е сериозна,много ясно,че няма да е добре да се прави секс
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Taina извини ме, но задаваш тъпи въпросиМога да ти дам примери! И няма да правиш секс с гаджето си щото кашля например
![]()
2т. забрана за ползване на профил
LoRinSeR ne govorq za seriozni bolesti a primerno te boli glava, ili si vdignal leko temperatura ili prosto niakvi takiva leki bolejki! pak i po gornata statiq naistina otgovarq na vazprosa mi,mersi za koeto!
spored men ima neshto sexy v cqlata istoria.. partniorat ti e po slab i vsi4ko e vracete ti ... za da mojesh damu dostavish odovolstvie ;D se pak toi e bolniqt nqkoi trqbva da zeme dumata na lekarq nali taka :P![]()
Това е глупаво. Когато си настинал ти се чустваш отпаднал и нямаш желание.
Желанието за секс и силите се добиват лесно.![]()
секса при такива обстоятелства не отпушва носа или нещо подобно.. просто ти дига духа.. чустваш се по добре но сичко е до психическата нагласа не повече.. прайл съм го с запушен нос щото иначе ма е страх да не стане някой фал ама не е нищо особено..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
В момента сам настинал и да ви кайа воб6те не ми е до секс даже незнам дали 6те ми стане.
seksa pomaga pri takiva nastinki i t.n.![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
abe ako ste mn zle mn qsno 4e nqma da pravite oba4e ako ste samo nastinali leko tfa izob6to ne e pre4ka....u4enite kazvat 4e pomaga
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
Eстествено ,че помага.То просто настинката преминава в другия човек мухахаххахах.
Личен опит от снощи.
na4i priqtelqt mi be6e nastinal i v4era mu be6e 2 den ot bolestta i go napravihme i sled tova nqma6e nito temperatura nito go bole6e glavata
Ако имат желание, защо пък да не правят секс? А това дали помага или вреди - незнам