.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Seks pri nastinka

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

Seks pri nastinka

kakvo mislite za seksa kogato ediniq ili dvamta partniori za sas slaba imunna sistema-temperatura,bolki v gurloto i tn..
    Za ili Protiv ste?
    Tai kato e dokazano ot u4eni 4e seksa pomaga vie kakvo mislite,izkajete mnenieto si ,moje i ot li4en opit ili ako znate za niakoq statiq moje da copnete 4e mi e interesno!

Фен
    Град
    Пловдив

Re: Seks pri nastinka

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    kakvo mislite za seksa kogato ediniq ili dvamta partniori za sas slaba imunna sistema-temperatura,bolki v gurloto i tn..
    Za ili Protiv ste?
    Tai kato e dokazano ot u4eni 4e seksa pomaga vie kakvo mislite,izkajete mnenieto si ,moje i ot li4en opit ili ako znate za niakoq statiq moje da copnete 4e mi e interesno!
    Според мен е пълна глупост!Как човек с температура,остри болки ще прави секс
    Най-много да му стане още по-лошо (мое мнение)

Мега фен
    Не става въпрос за човек на легло с температура и ангина, просто за настинка. Доакзано е от мен, че сексът помага при грип, настинка, когато те боли глава и т.н.

Abe neznam, no ako 4oveka ne e tolkova bolen i bez usiliq moje da pravi sex..togava spored men pomaga. No ako e s visoka temperatura i go boli glavata...neznam ve4e,no mislq 4e samo 6e mu e gadno.Edva li 6te izpita takova udovolstvie ot sexa kakto,ako ne e tolkova bolen.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    докът си болен не ти е много до секс ама зависи в кво състояние си наи много докът се лашкате някои да повърне върху другия хахахаххахах тогава ще стане грубо мале някои да ти се изповръша отгоре дали 6те ти е приятно а хахах
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    V momenta i dvamata s priqtelkata mi ne sme v perfektno zdrave, prosto i dvamata sme LEKO nastinali, no tova ne ni pre4i da pravim sex Taka 4e moeto mnenie e 4e nqma ni6to lo6o v tova da se pravi sex kogato ediniqt ili i dvamata ot partniorite sa bolni.

Супер фен
    4estno kazano, kogato sum bolna, ne mi e mnogo do sex... trqbva naistina mnogo da se vuzbudq s 4oveka do men, za da se suglasq na sex

Повече от фен
    Град
    orange county
    ami protiv
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Imah v predvid 4e e nau4no dokazano 4e seks pri nastinka se povi6ava imuniteta i taka edin vid ti minava(est i s hap4eta) nastinkata ako prai6 seks.... pone taka 4uh i iskam mnenieto vi dali spored vas e verno i ako niakoi go e probval da spodeli,kakto napravi `Death`Whore`

---

Противно на всеобщо приетото мнение, че партньорите трябва да стоят разделени, когато единият от тях има настинка или грип, швейцарски лекар твърди, че за по-бързото оздравяване е нужна даже по-голяма интимност.

Д-р Манфред Шедловски е направил проучване, според което имунната система на човек се засилва, когато той прави секс и вместо да стоят разделени, двамата влюбени трябва да се колкото може по-близо един до друг.

Причината за това се крие в в клетки, наречени фагоцити, които помагат на тялото да се възстанови от заболяване.

При изследването си Д-р Манфред Шедловски установил, че броят на фагоцитите в човешкото тяло нараства неимоверно след полов акт, а при някои хора дори се удвоява. Това помага на организма два пъти по-бързо да открие болестотворните организми и да ги унищожи.

Ето една статийка от мен.Надявам се,че ще си отговориш на въпросите!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Аз например се възбуждам много лесно и бързо,докато съм настинала и забравям всякакви болежи и настинки по времеТака че нищо против,стига да не си много болен и да застрашаваш здравето на партньора си.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аз също съм "за"стига да става дума за настинка,ако болестта е сериозна,много ясно,че няма да е добре да се прави секс
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Taina извини ме, но задаваш тъпи въпроси Мога да ти дам примери! И няма да правиш секс с гаджето си щото кашля например
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    LoRinSeR ne govorq za seriozni bolesti a primerno te boli glava, ili si vdignal leko temperatura ili prosto niakvi takiva leki bolejki! pak i po gornata statiq naistina otgovarq na vazprosa mi,mersi za koeto!

spored men ima neshto sexy v cqlata istoria.. partniorat ti e po slab i vsi4ko e vracete ti ... za da mojesh damu dostavish odovolstvie ;D se pak toi e bolniqt nqkoi trqbva da zeme dumata na lekarq nali taka :P

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Това е глупаво. Когато си настинал ти се чустваш отпаднал и нямаш желание.

Мега фен
    Желанието за секс и силите се добиват лесно.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    секса при такива обстоятелства не отпушва носа или нещо подобно.. просто ти дига духа.. чустваш се по добре но сичко е до психическата нагласа не повече.. прайл съм го с запушен нос щото иначе ма е страх да не стане някой фал ама не е нищо особено..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    София
    Ами аз съм го правил и болен, но не много, щото иначе съм като умрял така че както каза [CSKA]f0r3v3r, сичко си е от психическата нагласа... Мен ми се струва че ми става по-добре
    Проблемите си имат вече решение...

В момента сам настинал и да ви кайа воб6те не ми е до секс даже незнам дали 6те ми стане.

Супер фен
    seksa pomaga pri takiva nastinki i t.n.

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

abe ako ste mn zle mn qsno 4e nqma da pravite oba4e ako ste samo nastinali leko tfa izob6to ne e pre4ka....u4enite kazvat 4e pomaga
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    Eстествено ,че помага.То просто настинката преминава в другия човек мухахаххахах.

Личен опит от снощи.

obi4anota
    Guest
    na4i priqtelqt mi be6e nastinal i v4era mu be6e 2 den ot bolestta i go napravihme i sled tova nqma6e nito temperatura nito go bole6e glavata

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако имат желание, защо пък да не правят секс? А това дали помага или вреди - незнам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си