- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, как възприемате желанието на гаджетата ви да ви...
Момичета, как възприемате желанието на гаджетата ви да ви мачкат циците? Давате ли им да си играят с тях, освен по време на секс? Какво си казвате на ум? Минава ли ви мисълта "Какво толкова им прави кеф да ги мачкат и неможе ли два чифта чорапи, свити на топки, да свършат същата работа?" ? Не се ли чудите как може гаджето ви да ви мачка 3 часа и да не му омръзне и как си го обеснявате?
Разбира се че му позволявамдаже си ми е приятно стига да не се стига до грубости де :P не виждам кое е лошото..напротив по този начин разбирам че ми се кефи
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ami davam mu... to si e i priqtno de... pri tova mnogoAma naistina ponqkoga se 4udq kakvo tolkova vi haresva na vas mom4etata da ma4kate cici... nqkoi bi li obqsnil ?
The art of love is not to let your heart get broken !
e o kolko pati basi 6te ia vigdam taia tema![]()
emi to e savsem normalno osobeno kato sa golemi kato moite![]()
,ama ine4e ne 4e e mnogo nepriatno,ave na seki mu e razli4no
ми да що не при условие че това му доставя удоволствие![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
davam mu no..tai kato te sa mnogo 4uvstvitelni i kat me zaboli mu maham raztete
hehehe az sum suglasna s Kittie_
Da mn qsno..ne samo po vreme na seks
vinagi kogato poiska
![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
mi mn qsno 4e mu davam puk i tfa me i vuzbujda taka 4e mi e priqtno
ama ina4e sum go pitala kak moje tva da go pravi tolkova dulgo vreme i da ni mu omruzva a toi mi otgovarq:"vie jenite ne ocenqvate kvo imate"![]()
_Jessy_ , хубавите гърди могат да възбудят едно момче .. както и хубавото дупе![]()
а защо ги мачкаме ли .. защото ни кефи![]()
просто е трудно да обясниш нещо , което нема как да бъде обяснено![]()
..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..
Ха-ха-ха, възприемам го като агресия- много мразим! Изобщо не са ми ерогенна зона и не да ги мачка, ами да ги гали се е тая. Всъщност, ако го кефи толкова не ми пречи- да си рови там, но не и пред хора, просташко е, все едно да ме хваща за дупето. Не се чудя как може да не му омръзва 3 часа, щото той и 1 мин. не ги мачка, т'ва да не е пластелин? Обяснявам си желанието на момчета като теб да барат цици с чичо Фройд, той го е обяснил много ясно и точно. Чорапи, сгънати на топка не вършат същата работа, нито портокали- просто допирът на кожа с кожа възбужда, не толкова факта, че тази кожа е част от цица.
mi 4e mn qsno 4e mu davam..trqbva si basi sadiskata 4e da li6ava6 gadjeto si 4e i sebe si ot tva udovolstvie...i est 4e ne e sa6toto kato da ma4ka6 4orapi..tebe 6te ti e qko li da bie6 4ekii na morkov a?![]()
Aaa aaaadskoto e!![]()
"Понякога седя и си мисля... а понякога просто си седя."
А. А. Милн ("Мечо Пух")
Tupa tema.Tva na bas 4e go e pisal niakoi na 12-13 godini. Pak i kvo si misli 4e kato niakoi dava, gadjeto go pipa denono6tno li?
Davam mu mnogo qsno.
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
Давам му, стига да не се намираме на някое място, където могат да ни видят![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
WOWПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahah [B]aneD ti da ne znaeshe :PПървоначално написано от [b
az mu davam stiga da ne ni gledat, i az se vyzbujdam![]()
samo kogato sym nerazpolojena, ili nqkolko dni predi tova, zashtoto sa tvyrdi i bolqt![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Ave 4e ako ne ma4kame cici kakvo 6te ma4kameolo - tova li?
![]()
In the event of my demIse
when my heart can beat no more
I hope I dIe for a prIncIple
or a belIef that I had lIved 4
I wIll dIe before my tIme
because I feel the shadow's depth
davam my razbira se..daje toi e mn nejen i vnimatel pita me priqtno li mi bilo ei takiva...na skoro napravo my kazax napravo da bara da ne se uslu6va i toi mi e smee ama mn e vazbyjda6to ..
vij pi4 ako se pritesnqva6 dali priqtelkata ti bi odobrila 4e i ma4ka6 gurdite prosto dokato go pravi6 q pitai "priqteno li ti e taka" ili ne6to takova i predpolagam 4e 6e se izqsnite
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka