.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Toi me razbi

Hybrid View

BubKa.
    Guest

Toi me razbi

imam priqtel,obichame se,toi ne e devstven,a az bqh..ta kogato uj trqbvashe da mi e pyrviqt pyt,toi be po uplashen iot men,dali shte mi haresa,dali shte me boli,dali shte se spravi ,dali shte mi poteche mn kryv i ei takiva mi ti rabota(az sym bila pyrvoto momiche,koeto trqbva da otvarq...) ee tochno tozi den toi sprq,yvi ne be gotov.. neshto se panira no sled 2 sedm go napravihme i shto gode beshe dobre,ottogava minaha 4 meseca i veche vsichko e Ok

Голям фен

Re: Toi me razbi

Цитирай Първоначално написано от BubKa.
    imam priqtel,obichame se,toi ne e devstven,a az bqh..ta kogato uj trqbvashe da mi e pyrviqt pyt,toi be po uplashen iot men,dali shte mi haresa,dali shte me boli,dali shte se spravi ,dali shte mi poteche mn kryv i ei takiva mi ti rabota(az sym bila pyrvoto momiche,koeto trqbva da otvarq...) ee tochno tozi den toi sprq,yvi ne be gotov.. neshto se panira no sled 2 sedm go napravihme i shto gode beshe dobre,ottogava minaha 4 meseca i veche vsichko e Ok
    ne sxva6tam
    sq hvalish li se ili imash vapros :P

Guest

Re: Toi me razbi

Цитирай Първоначално написано от BubKa.
    emi malko e trudno kato se hva6ta6 s deca na men purviq mi be6e na 25 i napravo me skuska ot kef...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Благодаря,че го сподели с нас, но тъй като няма какво да се добави, считам темата за приключена
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си