.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: ami ako e skusan?

лилитоооо
    Guest

ami ako e skusan?

zna4i-kypix si prezervativi minaliq mesec,i si gi durjax v protmoneto(lifesstyles).samo 4e se obiknovenno v ranicata,4antata mi e leka lydnica ( )ii protmoneto e izlojeno na kakvo li ne premqtane ,ma4kate i t.n...iskax da vi pitam kak da poznaq 4e prezervativa my e spykana opakovkata(poneje mn se trevoja sityaciite s protmoneto da ne sa povredili i prezervativite).moql vi mn se trevoja...

едва ли не се пукат и касат лесно аз сьм си слагал от големите презервативи на главата и не са скаса хаха

лилитооо
    Guest
    ox v smisul,..tam da ne e izlqzal vuzdyxa(nqmam mn opit v tazi oblast)..sujelqvam za nevejestvotot si

то и аз имам некои в портомонето ама немам проблем пак ако толкоз та е баз купи си 1 кутиика и си ги драж

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    xaaxxaxa ами земи си нов презерватив е бахти закво си пуснал тая тема ние как да ти отговорим има само един начин да разбереш но резултата от теста идва сле 9 месеца
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Купувай качествени презервативи и те ще държат дълго...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    А знаете ли, че презервативите не се съхраняват на прекалено тесни и топли места (като портфейли), защото се увреждат и така е много по-вероятно да се скъсат...?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

---

Е,щом толкова се притесняваш най-добре си вземи нов!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    една кутия качествени гуми е горе долу 3 лв. един як секс не се купува.. кфо му мислиш бе..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

zemi si novi gumi i ne mu misli naprimer durex i tfa e
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Град
    София
    Бе сичкото това е ОК, дето й казахте, обаче ако случайно стане изневиделица?! Аз имам един за всеки случай в портмонето, и тя има един също там... Правили сме го и без, така че не виждам какво му е, нека си има, аз имам Durex Extra Safe... и не се е късала опаковката, нито гумата
    Проблемите си имат вече решение...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цената на презервативите не е гаранция за качество...
    Нито пък марката... Вярно, аз не използват от 0,20 лв., но два пъти ми се е случвало да се къса презерватив единия беше DUREX, а другия Sportex...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от California
    А знаете ли, че презервативите не се съхраняват на прекалено тесни и топли места (като портфейли), защото се увреждат и така е много по-вероятно да се скъсат...?
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ami ogledai go...ama nqma garanciq,4e ako e skusan,6te moje6 da vidi6 dup4icata. Ina4e neznam drug na4in, pri koito da moje6 da go izpolzva6 posle. Abe vzemi si nov we! I nego go priberi taka,4e da nqma6 pritesneniq posle.Misli!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Абе, да ви ебем и разбирачите. Цената няма чак такова значение, всеки ще го потвърди. Вие дето твърдите, че само най-скъпите са най-хубави, само Дурекс ли позлвате? Ако е така, браво! Едно ебане ви излиза по над 1 лев, да ти ебем и ебането (да не говорим, че редовно за 1 ден отиват и трите капута). Дано вашите са притежатели на десетки левове, щото иначе ебане няма да видите с тая мания да си купувате все най-скъпите презервативи. А иначе, когато ми се налага да ги ползвам (слава Богу приятелката ми е на противозачатъчни и почти не ми се налага) ползвам "Спортекс", сините, със ябълката, но честно казано не мога кой знае колко да ги похваля - 3 пъти ми се късат вече (последния път беше вчера) и това определено ми лази по нервите.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Дори и да се е спукала опаковката това не означава че и самият презерватив е повреден. Като го вземеш и натисни опаковката и виж дали..дали си има въздух в него..ако има..няма проблем

А и замисли се...трябва ли да се тровожиш толкова много, след като 1 презерватив ти е по левче? Купи си нови

няма да се скъса споко.Нали е обвит в опаковка,а тази опаковка знаете че е здрава.Някой беше писал само да не са от 20-стотинки 4е това е като балонче от дъвка и умната

Добре, бе да го е*а...искам да ви питам пичове, и на пичките приятелите...толкоа ли са ви големи пишките че късате дурекс и лайфстайл...аз по принцип..ползвам дурекс..и тряя ви кажа че за 6 ГОДИНИ откак права секс...не ми са е случвало нито един път да ми се скъса гумата...пък и патката не ми е малка да кажеш, в смисал..доволна е такава..около 20 см..не мисля че е малка, че да не може да скъса един презерватив..и със темпо си угаждам..и все пак..как става тоя финт при вас па при мене не става
    Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
    Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
    Why am I trying to give, when no one gives me a try
    Why am I dying to live, if I'm just living to die

Супер фен
    Град
    Burgas
    i az sym na sy6toto mnenie kat predniq post s edinstvenata razlika 4e vednaj otvorih edna kutiika ot tynkite durex i vytre i trite bqha skusani ... ama proverqvam az, ne stana fal

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Град
    Търново
    досега само 2 пъти съм използвала презервативи по време на секс.и то бяха на партниора ми. единия път защото го направих с напълно непознат (и до ден днешен не му помня името) а другия път защото и двамата със сегашния ми приятел се бяхме напили много и аз предпочетох да го направим със.
    ние си имаме 3 презерватива който си ги държим за спешни случеи в шкафчето до леглото. там не мисля че може да им стане нещо.
    а колкото до протмонетата... нямам си на представа. зависи каде точно за сложени. дали по навътре или по навън. но предполагам че няма какво да им стане. а и да им има нещо, няма никакво по голямо удоволствие от това да правиш секс без презерватив. обаче трябва да имаш доверие в човека с който го правиш и да внимаваш и ти толкова колкото и той!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от iWannaFeelYou
    Добре, бе да го е*а...искам да ви питам пичове, и на пичките приятелите...толкоа ли са ви големи пишките че късате дурекс и лайфстайл...
    Дали ще се скъса презерватива или не не зависи от големината на пишката ти!

edno vreme si noseh prezervativi v portponeto i sled tova si gi polzvah i ni6to ne se slu4i taka 4e spoko pi4!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VORTEX
    edno vreme si noseh prezervativi v portponeto i sled tova si gi polzvah i ni6to ne se slu4i taka 4e spoko pi4!!
    ахха абе хора аз съм момиче бе ! мерси вече съм по спокойна !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от VORTEX
    ахха абе хора аз съм момиче бе ! мерси вече съм по спокойна !
    dobre de sorry! 4e ot kude da znam kakvo si nali si gost? a i kakvo iska6 da ti kaja spoko pi4ke li? moje da se zasegne6! znam li? vse pak radvam se 4e ti pomognah!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си