.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Съвет?

Guest

Съвет?

Здравейте всички!Искам да ви питам в каква специалност според вас е най-добре да влезеш за да имаш реализация... Ако може да ми препоръчате нещо с математика ще съм ви много благодарна

Фен
    Град
    nqkade si
    4estno i az nz kakvo da kandidatstvam,no to po4ti vs moje s matematika!Az mislq da pi6a MIO.Nz za realizaciqta,prosto taka si re6ih.
    Искам ги YOUR EYES,
    защото са VERY NICE.
    Първо LOOK AT ME,
    после DON'T FORGET ME.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    emi to sega za pove4eto ne6ta se iska matematika.Ako ti se otdava moje6 da kandidatstva6 v Tehni4eskiq Universitet.Az li4no mnogo iskam da otida tam ama daskalkata po matematika mnoo me orqzva s ocenkite i sum siguren 4e 6e me preebe mnogo qko... ;(

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Mislq, che stroitelstvoto se razviva sega v Bg. Dosta se stroi i shte prodyljava v syshtiq duh. (tova sa moi nabliudenie, kolko sym prava e pod vypros) Kandidatstva se s matematika zadyljitelno. Dopylnitelno mai fizika se iska, no samo kato otzenka mislq...Zavisi ot universiteta veche..Uspeh...az syshto sym v process na sebeotkrivane...

Повече от фен

информатика

информатика там е бъдещето(поне аз така мисля)
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    Туризмът също е добър вариант според мен

Град
    в свой измислен свят *мнение на майка ми*
    С математика ти препоръчвам архитектура, защото е приятно,добре платено,а ако можеш и да рисуваш...БИНГО
    I'm gonna live my life...
    shinin' like a diamond...
    I say: HAVE A NICE DAY :]
    If there's one thing I hang on to,
    it gets me through the night

Идвай в СМГ. В 9 клас ще решаваш задачи за кандидат студенти, а 11 и 12 клас висша математика. Аве ако не луднеш ще станеш човек.

Супер фен
    ako iska6 matematika i ti se otdava da u4i6 ezici togava tvoq izbor trqbva da bude ili matematika + english ili matematika + deutshc as sam mat i english i sam dovolen ...za sega :PP

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си