.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: RAGGA and RAGGAE

dread girl
    Guest

RAGGA and RAGGAE

RAGGA i RAGGAE dali vaobshte ste ima scena za takava muzika u nas?Ixoricata koito gore dolu mogat da nagajdat njkav JAMAISKI akcent i mogat da svirat na jabka tarambuka ili dori da kachvat svoi tekst varxu d&b tekst shte mogat da napravat neshto ili kakto vinagi vsichko stoiunostno sedi tam njkade-skrito.And remamber this is the culture of pieseful people

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    vsichko stoiunostno sedi tam njkade-skrito

Мхм стои си на каше и само който иска го намира...В България специално...Специално на Жорката а.к.а. RaggaOne просто не може да не му се признае труда ...Тоя човек заслужава мнооого уважение.Джа да го пазиИначе малко са хората,които се занимават с нещо повече от блъскане по тармбучката...Но каквото съм чувала все ми е харесало,просто може би у нас културата не се е развила толкова в музикален аспект.А и трябва да идват повече хорица в милата ни родина да ни радват сърцата и надъхват...Да се надяваме че Джентълмен ще прежали няколко стотин километра и ще ни посети.Не ми пука колко ще е билета,това няма да е за изпускане.Той поне ще ни изпълни и може би ще окуражи занимаващите се с тази музика да се покажат малко...
    Ако не..винаги можем да живеем с музиката на хората идващи от слънчевия остров на Карибите,нали
    Rize up with a new dayJah free us

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    хехееххе това, което описа май показва, че си слушала предимно рага, а рагата е ямайска чалга...

регето е много по- богата музика и не се ограничава само до раста, масур и ямайски акцент...
    Хах всъщност си прав...Но рагата е чалгата в Америка...Макар че аз не мога да го сравня с...ъъъ... ДесиСлава?
    Пък аз тия дни на всички развивам теорията,че не е нужно да имаш дреди за да си раста...right?

Повече от фен
    предпочитам реге...и предпочитам да слушам по-стари неща...някак си...звучат ми по-спокйни...релаксиращи...отпу скащи...
    А принципно наши изпълнители нещо не слушам...а и малко ме съмнява някой да направи нещо хубаво което си заслужава...се едно ескимос да пее чалга...unnatural \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си