.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен
    Град
    sofia

za celuvkite s ezik

kajete nqkaf na4in da se nau4i6 da se celuva6 s ezik (osven praktikata)sorry ako q ima taq tema oba4e ne q namerih

Супер фен
    Kakva teoriq Celuvkata ne e nikva teoriq, izraz e na udovolstvie nqma ni6to ama ni6to slojno Purvo se cunkate samo s ustni, moje da sa leko vlajni posle si puskate nejno ezi4eta...dokosvate gi leko...i tova e, pravi6 go kakto ti haresva
    Starai se duhut ti da e svej i nedei da si puha6 ezika prekaleno navutre v ustata na momi4eto i tova e...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    ooooooooooooooooo 42397589789 temi ima be razrovi se malko
    nema opredelen na4in za celuvane vsi4ko si idva otvtre samo si otarq6 ustata
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

"Срамежлива" - тя го целува, като леко движи долната си устна, като че ли се стреми да се откъсне.
    "Борба на устните" - и двамата са с полуотворена уста, смучат, леко захапват устните си със зъби.Трябва да се внимава в порив на страст да не си прехапете устната.
    "Равна" - той взима устните и в своите, прави "тръбичка" и смуче, стремейки се да се докосне до езика и.
    "Игрива" - тя леко захапва неговата устна и с движение на езика в устата му го възбужда към страст.
    "Целувка на зъбите" - той в страстен порив смуче устните и, отмятайки главата и все по-назад.
    "Страстна" - тя взема езика му в своята уста и едва го докосва със зъби, смуче го, стреми се да го прглътне колкото се може по-дълбоко.
    "Нежност" - въртене на езика в устата на партньора.
    "Царска" - езикът на партньора се взема зад бузата и леко се притиска със зъби и език.
    "Изискана" - езикът леко се докосва до небцето на другия.
    "Листче" - той придърпва с ръка долната и устна и си вкарва езика зад бузата и.
    Eто няколко вида целувки дано да ти помогнат като четеш дано да успееш да разбереш кво се прави а ако не сам ти помогнала сорри!!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    sega kvo iska6 da ti izvadime u4ebnik i da ti dam opredelenie za "celuvka s ezik" ... budi sebe si i davai smelo ni6to ne stava bez praktika.Ne e koi znae kakva filosofiq. Aide uspeh

Мега фен Аватара на machoka
    Ползвай търсачката на форума, има достатъчно теми по въпроса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си