ei kakvo mislite-dali raina i konstantin 6te se razdelqt v ka6tata. kato gi gledam kak se karat i mi staa qsno 4e ne6tata se provalqt i za vsi4ko vinovni sa raina,konstantin i vip brother.
raina-za6toto se glezi i samo civri kato pikslaaaaaaaaaaaaaaa
konstantin-za6toto si misli 4e moje da q ebe pred cqla baglariq
i vip brother-za6toto gi e sabral tam sa6to kakto elelna i miro li be6e(razdeliha 1 semeistvo,sega za6to da ne razdelqt edna vdugodi6na dvoika).
abe sporde mne e golqma prostotiq. a onova lape kakvo pravi tam,a? lilana e super grozna a galq litova e mn nevzdra4na. galq ot karizma se ligavi, pi6tova se izhvarlq,a poeta(pedal) i drugiq aktior li be6e sa mn smotani i me draznqta. dori ne sa izvestvi li4nosssti. samo opernata pevica(0ni6to 4e napravi problem za edni kartofi,no ima6e pravo) i biznesmena s muskolite i purite me kefqt. toi e mn e qk. krasota brat4e. vijte samo kakvo tqlo,stil i vkus. e to vsi4ko si idva ot parite. emi tova be6e ot men.
ako moderatorite precenqt neka mi zaklu4at temata. znam 4e ima za vip brother tema, no kato vidqh kolko stranici e se otkazah da q 4eta i re6ih da napravq noao i da vi kaja az kakvo mislq