Цитирай Първоначално написано от air_J
Абе, момичета, как е възможно да ви харесва точно пък тялото на Киро Скалата? Вие нормални ли сте? Прекалено малки (направо смешни и жалки) размери за човек, който навсякъде ходи полугол и демонстрира едва ли не огромните си мускули. Абсолютно никакъв релеф, дори и когато е намазан с боята, и когато има подходяща светлина. За красота не мога да говоря, защото не разбирам много-много от мъжка красота. Но това, че моята приятелка днес ми изцепи, че имал хубаво тяло направо ме разби, а това, че и ти го казваш направо ме хвърли в тъча.
П.С.> Хубаво (не хубаво, перфектно) тяло има Христомир Христов (този на аватара ми). \/
Е ти па къде ще сравняваш Скалата с Ицето. Скалата си е шоумен, които доста дразни напоследък с простотиите си, но думите му изглеждат интересни за широката, незапозната аудитория. Може верно да има хубаво тяло като за модел, но е далееееч от културист. Но ако почнем да говорим за другите в къщата нема се спра цял ден. Райна е неква супер себична кучка, дето се мисли за голямата работа, но не може да разбере колко смешна и тъпа е в действителност. Типичната чалга певица, безмозъчка и разлигавено до безкрай. Константин аз ако бях в къщата до са да съм го пречукал. Може ли да има толкоз отворен човек без никво покритие, и той витае в облаците, а е пълно нищожество. А най ми е смешно, че баят хора ги подкрепят. Какви VIP-ове са това, събрали ги там да им се смеем, а те се мислят за голямата работа... to be continued /отивам да ям/