.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Да се опитам да говоря с нея или...

Имам една приятелка от класа.Мога да кажа че ми беше една от най-близките приятелки..допреди около 2седмици.Оттогава всичко се промени.Тя стана много различна.Нито съм и давала повод нито... Тогава тя започна да ме отбягва и предпочете да работи върху домашни и упражнения с други хора.Ние винаги сме си помагали.Но тя не ми беше само приятелка когато става въпрос за учене.Можех да и казвам нещa и да разчитам на нея.А колко яко беше 1вия срок баси.. Почти винаги бяхме заедно!Сега не ми говори дори.
    И затова реших да се допитам да вас.Според вас дали ще е добре да поговоря с нея и да я питам какво и е,или щом не ми говори не иска нищо общо с мен?
    Благодаря предварително!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Супер фен
    Да. Добре ще е да поговориш с нея и да изясните нещата защото вероятно има някаква причина поради която се е дистанцирала. Може случайно да си казала нещо което да я е засегнало без да предполагаш че ще я обидиш. Поговорете обсъдете нещата и мисля че ще има ефект. Всички приятели/ки имат такива моменти. Успех!!

Guest
    10000000000000% трябва да поговорите!!!!много вероятно е някой злижелател да й е казал нещо за теб,защото тези лапешки истори често стават!Явно е някакво недоразумение!ПОГОВОРЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,защото със сигурност има нещо

Супер фен
    eemi razbira se 4e trqbva da pogovori6 s neq popitai q kakvo i e i tq moje i da ti kaje ili ...moje i da te othvurli

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    i az bqh taka predi mesec...Ama reshih, 4e shtom te(pri men sa celi tri takiwa "priqtelki") shte se dyrzhat taka s men-az nqma da si padna pod dostojnstwoto i da im se molq !!!Sywetwam te da te precenish kakyw chowek e, i dali ima nqkakyw smisyl da se unizhawash zaradi neq...

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    mmmm naistina pogovori s neq. pomoli q da se izqsnite. tova moje otnovo da vi sbliji, oba4e ima i golqma veroqtnost tq da ti otkaje obqsnenie. ako tova stane zapazi spokoistvie i kakto kaza killing_loneliness, ne se moli i nedei da si gubi6 dostoinstvoto.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Интересно е защо след като сте били толкова близки приятелки изведнъж се е променила коренно към теб. Поговори с нея и ти ще разбереш дали си струва да търсиш прошката, или какво се е случило. Не се отчайвай, няма незаменими хора.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    в свой измислен свят *мнение на майка ми*
    Говори с нея. Няма да те ухапе.
    Ако го направи значи е психо