Цитирай Първоначално написано от slaDkata_f
Vsi4ki govorqt za lubovta...tursat s...no ako si predstavim 4e tq moje da e navsqkude okolo nas...vseki edin ot minuva4ite(e ne bukvalno vseki)moje da e 4oveka za koito me4taem i s koito 6te sme 6tastlivi,no nie ne zagovarqme vseki koito mine pokrai nas nali...ami ako podminavame lubovta....dali tq 6te doide sama pri nas ili ne?vsi4ki vinagi sa sigurni 4e 6te q namerqt ili prosto ne vqrvat v neinoto su6testvuvane ,no ako se zamislim realno 6ansut da q nameri6 e mn ni6tojen...vse edno da spe4eli6 ot lotariqta,..no vse pak go ima...kakvo mislite vie?sre6tnali li ste lubovta si ili moje bi izob6to ne vqrvate 4e q ima...nqkude tam moje bi tq vi 4aka ,a vie prosto ne q zabelqzvate....dali 6te q sre6tnete ili 6te si vuobrazqvate 4e e taka?....
pove4eto v tozi forum sme na vyzrast okolo 15-17 misli6 li,4e 6te sme nameri lubovta na jivota ni...kolko 6te gi smenim dokato se uverim ,4e to4no tozi 4ovek e za nas
lubovta nqma kak da se podmine,za6toto kogato vidi6 4oveka,v 4ieto lice po-kysno namira6 golqmata lubov..vytre v teb ne6to trypva i se use6ta
nZz to4no..spored men e taka