.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

Искам нещо по романтично

Та здравейте...
    дайте някакви идеи да направя нещо по романтично,един специален ден...една специална нощ....свещи вино....розови листчета...я кажете нещо,че немога да се сетя за нещо по така(неможах да обясня мн добре,ама нищо дано да сте ме разбрали)

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Вечеря на свещи, която ти да сготвиш. Задължително да има бутилка червено вино. Аз съм ценител на вината и мога да ти кажа, че бутилка шердоне е ключът към много работи .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Голям фен
    Ne mislq che e vajna obstanovkata , kogato si s podhodqshtiq chovek .. romantikata ne e sveshti i rozovi lischeta ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Ne mislq che e vajna obstanovkata , kogato si s podhodqshtiq chovek .. romantikata ne e sveshti i rozovi lischeta ..
    Много знаеш ти....обстановката също има значение

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Ne znam za vecheri i vino, no az, naprimer, mnogo bih se zaradvala na tova da sme navyn, vecherta, na chist vyzduh i qsno nebe. Da sme legnali pod edno dyrvo na nqkoi polqnka, sgusheni, gledame zvezdite i si shepnem taini.....
    Oh, razmechtah se sega...Jalko, che sega mai e malko studeno za tova...skoro, obache, go davat da se postopli.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Не разбирам от вечери на свещи с вино
    обичам дениту ми {}

Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
    Вечеря на свещи, която ти да сготвиш. Задължително да има бутилка червено вино. Аз съм ценител на вината и мога да ти кажа, че бутилка шердоне е ключът към много работи .
    i az taka mislq no..+ 1 buket rozi(ili kakvito cvetq obi4a )
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    emi taka si e. i celiq cveten pazar da izkupi6, ako ne si pravilniq 4ovek, ni6to nqma da se polu4i osven tova kogato obi4a6 nqkoi ne ti puka mn mn dali hranata e doma6na i dali vinoto e 4erveno
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    може би една разходка под звездите също би била романтична
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от SlaDka_BliZalka
    dari ko 6te kaje6 samo za razhodka bez buket i takiva ligav6tini!
    mnogo filmi gledate mai

Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    Цитирай Първоначално написано от SlaDka_BliZalka
    dari ko 6te kaje6 samo za razhodka bez buket i takiva ligav6tini!
    mnogo filmi gledate mai
    prosto nqma da ti otg!
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Да. най-добре не коментирай. Даже ако искаш се върни в светът на приказките от 15 век/като ботушките на Сините очички/, там наистина много ги има такива вечери на свещи с букети и вино Ае хора това е ултра шаблонно и традиционо, супер тъпо е ... Няма атракция като например блъскащи се колички ... хахах Предлагам ви да отидете на разходка и да е бутнете/без да искате/ в морето/ако може не през зимата/ и после да се метнете и вие с дрехите и да се цункате. Атракция, любов, а и магията се усеща, е за жалост няма Пепеляшка и Спящата Красавица ... но трябва да се лишаваме понякога
    обичам дениту ми {}

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Сладка-близалчице, говориш ми за романтика ... интересува ме виждала ли си скоро аватара, защото ми се струва някой много яко се е заебал с теб, защото този аватар може да бъде или на слепец или на убиец
    обичам дениту ми {}

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Да. най-добре не коментирай. Даже ако искаш се върни в светът на приказките от 15 век/като ботушките на Сините очички/, там наистина много ги има такива вечери на свещи с букети и вино Ае хора това е ултра шаблонно и традиционо, супер тъпо е ... Няма атракция като например блъскащи се колички ... хахах Предлагам ви да отидете на разходка и да е бутнете/без да искате/ в морето/ако може не през зимата/ и после да се метнете и вие с дрехите и да се цункате. Атракция, любов, а и магията се усеща, е за жалост няма Пепеляшка и Спящата Красавица ... но трябва да се лишаваме понякога
    mn sladka ideq =D> a za botu6kite :Pp~

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Да, вярно е .. Бутушките ти са модни. Хора като Шарл Перо и Йозеф Хайдн, ги носят ... или са ги носили/по простата причина, че са умрели някъде преди около 300-400 години/, но това да не те притеснява ... Още са на мода, друг е въпросът дали са красиви Там мисля, че няма нужда от дуплика Аз специално смятам, че е много по-фЯшън цървулки или галошки... Защо не ?
    обичам дениту ми {}

Голям фен
    Град
    Frank_Lampard ne se zaqjdai s botu6kite mii btw temata e za romantika mai

[b]По темата: Според мен романтиката не е излишна но зависи, защото ако е за някой не толкова важен за теб човек не си струва...Но ако се обичате има и други начини за романтика освен свещи и прочие...
    Не точно по темата (Към Андрей и Деница) : Ай стига сте флуудили, а? Няма да е лошо да се спрете
    Сладка-близалчице, говориш ми за романтика ... интересува ме виждала ли си скоро аватара, защото ми се струва някой много яко се е заебал с теб, защото този аватар може да бъде или на слепец или на убиец
    Ахаххахахахаххахахаххахах ахахаххахахах...ех де да ми беше позволено и аз да затапвам така баси Не си честен...но все пак - хаххахахахаххахах
    Freedom will only be available through death!

Цитирай Първоначално написано от fallen
    [b]По темата: Според мен романтиката не е излишна но зависи, защото ако е за някой не толкова важен за теб човек не си струва...Но ако се обичате има и други начини за романтика освен свещи и прочие...
    Не точно по темата (Към Андрей и Деница) : Ай стига сте флуудили, а? Няма да е лошо да се спрете
    Ахаххахахахаххахахаххахах ахахаххахахах...ех де да ми беше позволено и аз да затапвам така баси Не си честен...но все пак - хаххахахахаххахах
    AXAXAXAXXAXAX!
    I want the finest things in my life,so I hustle...

Миии....много ми хареса идеята за морето....Една разходка под звездите на плажа...тва да я бутнеш във водата и после да влезеш при нея...мм...тва ми се струва наистина много романтично...(ама като тръгнеш да я буташ във водата глей да е на плиткото, чеее, ако е като мене да плува на дъно )
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си