- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Priqtelstvo ili avantiura ??
Koe za vas e po dobre v liubovta? Da vijdash v partniora si nezamenim priqtel ili edna bezspirna avantiura ?
Ами можеби авантюра. Приятели много. Но пък е добре да има и приятелство.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
nezamenim priqtel s koito vruzkata e bezspirna avantiura :P
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
Незаменим приятел. Не желая животът ми е да е безспирна авантюра. Нямам против да доживея спокойно старините си с любимия човек/ малко трудно де.../ Знам си приятелите, а и мен си, така че от време на време ще имам някои невероятни простотии по-скоро/не авантюри/Но определено ми харесва да споделям всичко с приятелката си, а и тя с мен
![]()
обичам дениту ми{}
Най-добрата комбинация според мен е даденото момче да притежава и двете.Защото след време ще започне да ти липсва,това което момчето няма и връзката ви ще се разпадне.Ще се спуснеш отново в търсене на съвършенния...ще целунеш много жаби преди да го срещнеш!![]()
Изглеждам така както се чуствам,и съм на толкова на колкото се чуствам...
i az sym na tova mnenieПървоначално написано от Frank_Lampard
![]()
=D>
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
Ами най-добре е да ми бъде добър приятел.Да мога да му има доверие..защото рано или късно авантюрата писва.. а приятелството остава завинаги..
moje bi i dvete no sam pove4e za priqtelq!
I dvete v edno. Ako e priqtelstvo-to nma da e vruzka. Ako e avantiura-otnovo nqma da e pulnocenna vruzka. I bez ednoto, i bez drugoto ne moje!![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Комбинация от двете. :P
i dvete shte e nai-dobrreПървоначално написано от Atika
![]()
priatel koito u4astva v nezamenima avantiura![]()
kralice pogledni si LS
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Идеалната любов не съществува, а и да е така не искма да ми се случва да се срещам с нея![]()
рррррррррррррррррррррПървоначално написано от M@Dn3Ss
![]()
съгласна
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Предпочивам авантюра!Пък за приятелството-не съм на мнение,че можеш да имаш незаменим приятел в лицето на гаджето си...не нзам но е лично мнение,се някой ще нарани другият,вечни неща няма и се някога ще се разделите...Абе аз исакм неспирна авантюра!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Приятел на първо време... авантюрата си я създавате по всяко време.. но няма ли го приятелството.. нищо няма![]()