.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен

Priqtelstvo ili avantiura ??

Koe za vas e po dobre v liubovta? Da vijdash v partniora si nezamenim priqtel ili edna bezspirna avantiura ?

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Ами можеби авантюра. Приятели много . Но пък е добре да има и приятелство.

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

nezamenim priqtel s koito vruzkata e bezspirna avantiura :P

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Незаменим приятел. Не желая животът ми е да е безспирна авантюра. Нямам против да доживея спокойно старините си с любимия човек/ малко трудно де.../ Знам си приятелите, а и мен си, така че от време на време ще имам някои невероятни простотии по-скоро/не авантюри/ Но определено ми харесва да споделям всичко с приятелката си, а и тя с мен
    обичам дениту ми {}

Град
    gr.St.Zagora
    Най-добрата комбинация според мен е даденото момче да притежава и двете.Защото след време ще започне да ти липсва,това което момчето няма и връзката ви ще се разпадне.Ще се спуснеш отново в търсене на съвършенния...ще целунеш много жаби преди да го срещнеш!
    Изглеждам така както се чуствам,и съм на толкова на колкото се чуствам...

Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Незаменим приятел. Не желая животът ми е да е безспирна авантюра. Нямам против да доживея спокойно старините си с любимия човек/ малко трудно де.../ Знам си приятелите, а и мен си, така че от време на време ще имам някои невероятни простотии по-скоро/не авантюри/ Но определено ми харесва да споделям всичко с приятелката си, а и тя с мен
    i az sym na tova mnenie
    =D>
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Ами най-добре е да ми бъде добър приятел.Да мога да му има доверие..защото рано или късно авантюрата писва.. а приятелството остава завинаги..

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    moje bi i dvete no sam pove4e za priqtelq!

I dvete v edno. Ako e priqtelstvo-to nma da e vruzka. Ako e avantiura-otnovo nqma da e pulnocenna vruzka. I bez ednoto, i bez drugoto ne moje!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Комбинация от двете. :P

Re: Priqtelstvo ili avantiura ??

Цитирай Първоначално написано от Atika
    Koe za vas e po dobre v liubovta? Da vijdash v partniora si nezamenim priqtel ili edna bezspirna avantiura ?
    i dvete shte e nai-dobrre

priatel koito u4astva v nezamenima avantiura
    kralice pogledni si LS
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Идеалната любов не съществува, а и да е така не искма да ми се случва да се срещам с нея

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
    Ами можеби авантюра. Приятели много . Но пък е добре да има и приятелство.
    ррррррррррррррррррррр съгласна
    2 т. от правилника. Бан на профил

Предпочивам авантюра!Пък за приятелството-не съм на мнение,че можеш да имаш незаменим приятел в лицето на гаджето си...не нзам но е лично мнение,се някой ще нарани другият,вечни неща няма и се някога ще се разделите...Абе аз исакм неспирна авантюра!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен Аватара на machoka
    Приятел на първо време... авантюрата си я създавате по всяко време.. но няма ли го приятелството.. нищо няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си