Ох хора дойде и моя момент да ви се оплача, нашите са разведени и живея с майка, баба ми и дядо ми. Баба ми си е у нас и се чуди как да ми стъжни живота, не харесва приятелката ми, била курва, била еди ква си без да я познава добре, майка и и сестра и били и те такива като нея и едва ли не и аз ще стана. За нея всяко едно момче иска да ме изнасили, сега започва да ме вкарва в някакви флми колко часа да излизам и че съм излизала да се мотая по улиците да ме освиркват стари мъже. Никъкм повод не съм и дала така да си мисли, но има такова болно съзнание, говоря на майка ми разправям и и тя също е вдигнала ръце и нея я ядосват, ама като е пред тях и защитава и ми спори! Щяли да ме преместят в друго даскало пфф, виждали са я 2-3 пъти и защото се обличала предизвикателно и слагала много грим бля бля днес например тя идва в нас и оная дърта вещица ми вика да излизаме по-бързо, че неможе да я гледа, а момичето и казва само "Добър ден" и "Довиждане" и аз докато се гримирам е 4 и 30 и онази ми вика да се прибера в 6 малеее като се развиках какво и пречи да излезна повече, ако ми е писано някой да ми направи нещо с един чак повече или по-малко няма да промени нищо. После прибрах се в колкото ми каза точна бях и и викам че ще останем на стълбището малко да си поговорим и тя такава кво съм правила толкова време и не ме пускала за 5 мин да говорим да ни слушали хората пфф, а като в нас не я пуска тая жена ми се качва по нервите!!! Не стига, че уча все хващам успех 5 и 50, влезнала съм в елитно училище и тя ваканцията ще ме ограничава и ще ми говори разни глупости и ще обижда мен и приятелките ми Всеки ден разни такива скандали от този сорт за най-малкото хора не идържам вече, направо ще полудея