.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?

Намерения някакви ?

Чудех се нещо ... Вие всички имате ли някакви намерения да спрете ? И да ви попитам дали се замисляте , че с всяка една дръпка се убивате ? А дали се замисляте , че утре може да умрете ? Сега да подчертая , че не ви държа никаква сметка ... Темата ми е вдъхновена от един приятел .
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Поздравления за темата, нека всички кажем НЕ на дрогата, която ни убива!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Coki
    Точно така

Guest
    aaa, аз дрога която убива не ползвам.
    спрях тютюна, спрях и твърдия алкохол.
    Тревата и бирата нямам НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ГИ СПИРАМ,
    пък и до ден днешен не е известен слу4ай някой да е умрял от трева

от 2 месеца не пуша и се чувствам много по-добре

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Coki
    ПОДКРЕПЯМ ТОВА!

Guest
    Тия, дето не пушат и те ще умрат!!

'wan`a`doo'
    Guest
    Еми точно щот утре мога да умра и се си викам...не искам да умра и нищо да не съм направила а примерно само да съм стояла вкъщи...да тука пак сиурно някой ще каже,че хората дет пушат коз4е,друсат не могат да се забавляват иначе...и аз отново ще кажа,че не е вярно,но усещанията са различни...едно е да се хилиш просто ей тъй или примерно на некой виц,ама друго е да летиш или да виждаш некфи неща и просто да си седиш доволно и засмяно. Не знам дали ще спра...може би като порасна и започна да мисля по друг начин,но съм сиурна,че няма да си позволя да забравя невероятното усещане да се начадиш-просто обичам тва и и на 50-години да стана и по 1път на година да пуша просто няма да си го позволя...one love-не се забравя нали знаете Иначе съм се замисляла,че трябва да спра и не съм пушила от както се зарибих около месец и после по седмица-две съм спирала,ама некфо не ми харесва е така...а и като някой ти извади коз и как да откажеш просто...а и нищо чак толкова не ми става-да усещам,че трябва повечко да чета,ама иначе на абсолютно нищо не ми пречи

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Аз също съм пробвала трева 2-3 пъти ... Просто не ми хареса и 3 път ми беше за последно ... Замислих се какъв живот водим в днешно време . Тревата и т.н. е разпространена навсякъде , на всяка крачка ... И си викам , бе аз какъв пример ще дам на детето си някой ден !? В днешно време почва да се пие , пуши , друса масово от 13-14 години . Ами как би било след 3 години ? И просто се замислих какъв жалък живот водим в днешно време ... Всичко се върти около секса , цигарите , наркотиците ... Това живот ли е !?
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Голям фен
    Град
    София
    темата и да е хубава на никой от тея дет пушат няма да им повлияе.. за да спреш трябва силна воля и голямо желание.. успех!

Трева и наркотици не съм пробвала, а и не мисля да пробвам.
    Цигарките ги отказвам и не съм пушила от 9 дни вече и много се гордея със себе си.
    Алкохол също не употребявам вече, с изключение на 1 биричка от време на време в горещото лято или пък чаша червено вино някой път на вечеря...

Град
    Пловдив

Re: Намерения някакви ?

Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    Чудех се нещо ... Вие всички имате ли някакви намерения да спрете ? И да ви попитам дали се замисляте , че с всяка една дръпка се убивате ? А дали се замисляте , че утре може да умрете ? Сега да подчертая , че не ви държа никаква сметка ... Темата ми е вдъхновена от един приятел .

Да ти кажа че преди всеки ден си мислех че още сега мога да се тръшна и айде към вечните ловни полета.Само че благодарение на тоя форум,аз вече не мисля много по тоя въпрос и се чувствам по олекотен... А колкото за мойте намерения да спра...ами да...мисля когато...ми и аз не знам...имам някви намерения,но кога нз...
    I'm back!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тия, дето не пушат и те ще умрат!!
    =D>

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Супер фен
    ot si4ko se umira mislq ... koito kakto si preceni 6tom iska da jivee po malko zaradi taq guzariq a i ne e sigorno 4e 6te jivee po malko no 100 % nqma da ima taq sila i energiq na nepu6a4

Guest
    Наистина, нека кажем ”не” на дрогата(лепилото и гъбките броят ли се?).. И да се опитаме да помогнем на тези, които нямат сили да спрат..

Guest
    мно ясно че можеш да умреш в секи един момент може да не друсаш нишо ама някои пиян шовиор да ти размаже физиономията на пътя затва живеи си живота както ти харесва щото смърта чака секи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си