Еми точно щот утре мога да умра и се си викам...не искам да умра и нищо да не съм направила а примерно само да съм стояла вкъщи...да тука пак сиурно някой ще каже,че хората дет пушат коз4е,друсат не могат да се забавляват иначе...и аз отново ще кажа,че не е вярно,но усещанията са различни...едно е да се хилиш просто ей тъй или примерно на некой виц,ама друго е да летиш или да виждаш некфи неща и просто да си седиш доволно и засмяно. Не знам дали ще спра...може би като порасна и започна да мисля по друг начин,но съм сиурна,че няма да си позволя да забравя невероятното усещане да се начадиш-просто обичам тва и и на 50-години да стана и по 1път на година да пуша просто няма да си го позволя...one love-не се забравя нали знаете Иначе съм се замисляла,че трябва да спра и не съм пушила от както се зарибих около месец и после по седмица-две съм спирала,ама некфо не ми харесва е така...а и като някой ти извади коз и как да откажеш просто...а и нищо чак толкова не ми става-да усещам,че трябва повечко да чета,ама иначе на абсолютно нищо не ми пречи