.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Ako,,,

Zavinagi`s`teb
    Guest

Ako,,,

Ако можех да те накарам да я забравиш поне за миг,бих била най-щастливият човек на света.Сърцето ми се свива от болка всеки път,когато споменеш името и.Всеки път когато я докоснеш,когато и се усмихнеш или я заговориш.Острието на нож се забива в сърцето ми.Вътрешно крещя от болка,а с мъка прикривам сълзите си.Не искам да се чувстваш виновен заради тях.Тялото ми се гърчи от болка,но аз продължавам да се усмихвам,да се държа приятелски и да те подкрепям.Така правят истинските приятели,нали?Ще бъда там когато си тъжен,ще тъгувам заедно с теб.Когато се смееш,ще се смея заедно с теб.За една твоя усмивка бих дала всичко на този свят.
    А ако заминеш...
    Какво ще стане с мен тогава.Ти си един от малкото хора,които обичам,на които държа...!
    Може би ще се науча да живея без теб,може би ще се науча да не плача,може би ще се престоря,че съм те забравила.Може дори да се науча да се смея отново,така както се смеехме заедно преди.Ти ме караш да се чувствам добре.Когато ти си щастлив,щастлива съм и аз.А когато те няма всичко е мрачно и сиво.Толкова много те обичам,че ако можех щях да я накарам да те обикне така както ти я обичаш,за да мога да видя щастието в очите ти.Дори и в моите очи да блестят сълзи...

P.S Според вас ако го дам на момчето за което е написано дали ще се трогне?

Повече от фен
    S tova 6te raztopi6 i aisberg,az se raz4ustvah mnogo pak za onova mom4e neznam,trqbva da e ebati kamika ta da ne se raz4ustva!!!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Определено ще го трогнеш аз дето не те познавам и нзн какви са взаимоотношенията м/у вас мн се разчувствах дай му го колкото може по скоро

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Много е красиво наистина Пробвай..прати му го... ако не реагира на това нещо значи е непокист!

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Охо. Захърче, ще го трогнеш и то как .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Opredeleno
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Леле милчка ти 100% ше тгорнеш с това.. и мейду другото,ако е мъж на място няма да иска да те остаи..поечето се трогват
    Успех

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мале наистина тва незнам колко безчувствен трябва да си, че да не се трогнеш от подобно нещо
    прати му го, няма да сбъркаш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Mnogo e trogva6to naistina!a toi znae li za 4uvstvata ti ili tova 6te bade priznanieto?ili ste imali vrazka?

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    не мисля

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Фен
    Град
    Велико Търново
    Супер е!

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Zaduljitelno trqbva da mu go dade6!Mnogo e krasivo!Mislq 4e bi go trognalo!!!!!

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    В момента се чувствам по същия начин ...
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Град
    Over the hills and far away....
    Трогващо, даммммммм :P

Трлогващо да - и той си го премества от единия крачол в другия.

Mislq 4e 6te se trogne. Tova si e mn hubavo napisano. Ako ne se trogne zna4i e golqm tapanar..
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Zavinagi's'teb
    Guest
    Знам, че темата е адски стара, но аз съм авторката и и на всички, които харесаха разказчето искам да кажа, че ТОЙ не се трогна Но аз вече го преодолях...само за да си разбия сърцето със следващия идиот Love SUX!!!

Град
    kalofer
    E***i 4oveka!Kav e toq be da ne e lednik!?Ne mislih 4e ima takiva hora.
    Ako nqkoga bez teb ostana,nqma az da sam 4ovek,a trup s dalboka rana,za koqto nqma lek!

Мега фен Аватара на iiirish
    няма начин нещо в него да не трепне, особено след като сте близки както се разбира от написаното. но мисля, че единственото което ще направиш е просто да му откриеш чувствата си, а той ще ти повтори, че си му просто приятелка (нали сама каза, че обича друга)

Мега фен Аватара на iiirish
    еми, аз ти казах. то просто се очакваше. все пак сори

Супер фен
    Няма начин да не се трогне,но помисли дали наистина искаш той да разбере за твоите чувства към него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си