.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    unknow
    Guest

Как да разбера дали ми изневерява ?

Искам да разбера дали приятелката ми изневерява.Как да разбера как една жена лъже и как или излиза с друг мъж, защото имам известни съмнения

ili govori s neq ili q prosledi,kogato ima6 samneniq,4e otiva na sre6ta s drug
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Любовта се крепи на взаимно доверие. Ако наистина я обичаш, не трябва да се съмняваш в нея .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

unknow
    Guest
    Не си падам по по-острите методи от сорта на следене и т.н. мисля че не е за мен, а това за вярата не е точно така въпреки че съм съгласен, защото от житейският ми опит съм го разбрал, а именно прекалено дълго време съм с нея и ми е ясно че ще дойде денят в който ще тръгне да кръшка а може да е дошъл ? Напоследък започва да ми изкарва някакви доста елементарни извинения че ще излиза с приятелки и прочие, с мен по-рядко ... и неща от този сорт та за това искам някакви по ясно отговори ако е възможно а именно как да разбера кога ме лъже и прочие ...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
    Любовта се крепи на взаимно доверие. Ако наистина я обичаш, не трябва да се съмняваш в нея .
    Da , no proverkata e vis6a forma na doverie

unknow...mili4uk...kak da ti kaja...Ami vuzmojno e. Prosto moje bi e zapo4nalo da i pisva s teb i tursi raznoobrazie.Moje i da ne ti e izneverila za sega.No e vuzmojno i tova da stane.Povqrvai mi, ot opit go znam!A re6enieto...pokaji i kolko q obi4a6 i q nakarai da sujalqva,ako e napravila ne6to ili ako napravi v bude6te.Dai i svobodata,koqto iska.Nqma6 izbor.No, za da razbere6, porazpitai q kude hodi i s kogo.I edinstveniq siguren na4in e da q prosledi6.Bila sum v su6tatata situaciq, no v tazi na priqtelkata ti,ne v tvoqta.A moje bi 6te i mine...prosto moment moje da e.6te razbere6 nqkoga...no ako burza6 da razbere6 - govori s neq i ako q poznava6 dobre 6te razbere6 dali te luje...
    Mislq,4e ti nai-dobre znae6 kakvo trqbva da napravi6!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

unknow
    Guest
    Ne iskam da q sledq, nqkak si za men samiq e obidno da se prinizqvam do tolkova. No shte napravq taka kakto go chuvstvam , a i shte i dam svobodata shtom q iska i samo vremeto shte pokaje. Mojesh li da mi kajesh kakvo vi kara vas jenite da tragnete s drug, omrazvane? tursene na neshto novo ? Ne znam no ne jelaq da me pravi na glupak, da mi kazva v ochuti che me obicha da da mi krushka ...

Цитирай Първоначално написано от unknow
    Ne iskam da q sledq, nqkak si za men samiq e obidno da se prinizqvam do tolkova. No shte napravq taka kakto go chuvstvam , a i shte i dam svobodata shtom q iska i samo vremeto shte pokaje. Mojesh li da mi kajesh kakvo vi kara vas jenite da tragnete s drug, omrazvane? tursene na neshto novo ? Ne znam no ne jelaq da me pravi na glupak, da mi kazva v ochuti che me obicha da da mi krushka ...
    Ami ponqkoga prosto ni omruzva.Taka stava i pri mujete.Gadno e, kogato ediniq o6te e ludo vliuben,a drugiq go obi4a, no ne kakto predi.Tq moje bi ne kru6ka...za sega.No ako go pravi, vinata ne e v teb.Tq prosto iska ne6to po-razli4no.A nali ti kazah.Moje bi prosto za momenta iska da se raznoobrazi,a kato i mine 6te se varne otnovo pri teb kakto e bilo predi.Ot kolko vreme ste zaedno?
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Guest
    Лесно. Кажи и че те дразни, защото ти изневерява. И мислиш, че е време да скъсате. И ако не и пука особено работата е ясна. А ако почне да се прави на путка, то вероятно не се знае.

Администраторите за копелета, мършави и модераторите също.

Не трябва да се съмнява?Ами ако наисина го лъже?Той да ходи като сляпа овца след нея ли

Пък и човека си каза,че има съмнения

Ммм.. трудно. Но не си споменал колко време сте заедно. Ако е дълго, значи има няколко варянта, може би на нея и е писнало вече, но да не бъдем черногледи. Може би също и е мъчно за нещо, примерно да и липсват ласки, мили думи, внимание, за това да постъпва така. Много често, когато на жените започне да им се обръща по малко внимание да не получават същата нежност, обръщат гръб. В една връзка трябва много да се говори един с друг. Да се споделя, какво има нужда единия, от какво се нуждае от другия. Да се знае какво също можеш да получиш от половинката си. Няма ли я тази близост на споделяне, от там се започват всички останали падения. Започват съмненията и пр. Най-лесно се разбира като следиш внимателно нейното поведение. Всяко едно нещо което казва, което прави. А не да тръгнеш да я следиш по улиците каде ходи... Следи жестовете и. Задавай и компроментиращи въпроси от сорта "говорих с твойта приятелка, каза че вчера не сте били заедно" и сам ще видиш как ще реагира. А ако наистина са били заедно винаги можеш да се измъкнеш с извинение от сорта на "не виждаш ли че се базикнах ти пък на сериозно ли го прие" а ако не е била.. тогава има защо да се самняваш и предшриемаш 2ра стъпка. Разпитваш я каде е била.. защо те е излъгала.. Нещо от сорта.. вложи въображение как най-лесно ще разбереш.. Успех!
    Love changes, changes everything
    Love makes you fly
    It can break your wings
    Love changes, changes everything
    Love makes the rules
    From fools to kings
    Love changes
    Love changes everything

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Лесно. Кажи и че те дразни, защото ти изневерява. И мислиш, че е време да скъсате. И ако не и пука особено работата е ясна. А ако почне да се прави на путка, то вероятно не се знае.

Администраторите за копелета, мършави и модераторите също.
    da ve a da e zareji naprau bez da i dava obqsnenie pyk toi da si znae samo 6otu mu e kry6kala ne 6te6 li?
    trqq ti kaja 4e ako i kaje6 "Кажи и че те дразни, защото ти изневерява" 6e se skarate 6otu ako ne ti izneverva se pak....taka 4e iz4akai si malko ....vypros na vreme e
    uspeh
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    =D>

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Говори с нея бе баси. Предполагам я познаваш и ще разбереш, ако реши да те лъже

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    То си проличава от държането й спрямо теб.
    Това да я проследниш е глупаво, но ако така ще разбереш самата истина го направи.
    Една връзка се крепи на взаимно доверие. Ако го няма, няма и нормална връзка.
    Успех.

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    E ako imash dostatu4no vreme da q presledvash malko xaxaxa ebati ako q hvanesh a ....6te i izbiq zabite
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

4ove4e fani i go kaji napravo,kaji i 4e se symnqva6 i iska6 da si 4esten....az taka napravih....posle tyjna istoriq da go...ai uspeh..
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен
    Град
    Burgas
    nai typoto e 4e jenite si izneverqvat, hul dobre razbiram - omruznalo im e, ne6to ne e nared, nqma vnimanie, nqma tva nqma onova - e okei e maamu stara, no v takyv slu4ai trqq li po nai brutalnite na4ini da izneverqvat ? za6to ? kat ne im e hubavo, ok - otiva6 kazva6 "kysame, 6toto taka i taka" ili prosto otivat i si kazvat istinata ... kvo trudno ima ? 6to trqq da ima bolka ? ne spomenavam mujete, 6toto teq muje det izneverqvat te sa si prosto takyv tip mom4eta i pove4eto dori ne se kriqt.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Хора това че едно момиче или момче е ерешило да се забавлява с приятели не значи че ви изневерява. Н апример аз от скоро започнах да излизам много често с приятелки и гажето веднага ме пита дали му изневерявам и това много ме издразни защото той знае колко много го обичам. Апак ако наистина се съмнявате в пратньора си по-добре говорете с него или му докажете че той/тя трябва да е с вас и никога не я/го пренебрегвайте защото на човека до вас ще му писне да прави всичко за вас а вие да не то забелязвате.

За първото изречение съм съгласна. Но за второто - абсурд! Това, че я обича, не значи, че трябва да и има пълно доверие. Ако има съмнение не значи, че не я обича истински.

А относно случея ти.. ми разгледай и телефона например. Виж съобщенията и повикванията й. Забелязвай колко често ти говори за въпросното момче и то само ще си проличи. Не е сигурно дали ти изневерява, но може да има друг. А бе не знам, ама бъди по-внимателен. Или говори с нея, ама един сериозен разговор, а ако и след него съмненията не изчезнат, ще се наложи да я скъсаш преди тя да е скъсала с теб
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Супер фен Аватара на badsector
    И в крайна сметка след 5 години какво се оказа, изневеряваше ли ти?
    Верно е добре да се сложи някакво предупреждение, когато темата е по-старичка.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]

Град
    Разград
    Дано автора да отговори интересно ми е в крайна сметка какво е станало
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
    Дано автора да отговори...
    Шанс Преди 5 години, дори и регистрация няма

Голям фен Аватара на magita
    А изневярата е още по-голяма любов !
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си