- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мoderated:Решение за пъпките по гърба?
Moje bi temata e malko smahnata no vse pak.... znaete li nqkakvo re6enie za borba s papkite po garba? krem4eta li de da znam.....molq vi se hora 4e napravo 6e se gramna kvo li ne mu praa na toq grab i pak ima malki gadni pap4ici.pls daite idei
Moderated by Tiffany
по т. 1 и 7 от правилника.
Krem "Zdrave"![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
turkane sus hidratira6t sapun i grapava gubi4ka(pone po edin put na den)
krem4etata ne pomagat
edinstvenoto koeto 6te pomogne e slunceto,taka 4e se pe4i pove4e ,tamun idva lqtoto
i az imam sa6tiq problem. kakvo li nepravq no ne mi pomaga. sas spirt se maja da pogorqt,sas katranen sapunno te si stoqt. ve4e i belezi imam. brat mi sa6to ima i to mn golemi cireii na garba(nasledili sme go ot mama). v 1 apteka mu prepora4aha da pie Merc special draje,kupihme go no vse o6te ne e po4nal. ako ima efekt i az 6te piq.
edinstvenoto ne6to koeto mi gi e mahalo e slan4eto. kogato se varna ot more garba mi e perfekten,no za kratko. na vtorata sedmica otnovo se poqvqvat papkite
ujasssssssssssssss
6te umra
BOG e LiUbOv !!!
I az sum taka. I sum zabelqzala 4e prez lqtoto iz4ezvat. Taka 4e pove4e plaj
Zdraveite hora.Lqtoto imah su6tiq problem,hodih na dermatolog i mi predpisa mn ne6ta hap4eta,mazila,gelove za liceto....i nai-ve4e edno suvsem obiknoveno bg losion4e za gurba i ramenete i iskam da vi kaja 4e to 1 mi pomogna.Kazva se Amrita,struva po-malko ot 2 lv i naistina pomaga,majete go ve4er ili po 2 na den.6te pomogne,obe6tavam![]()
Една приятелка има този проблем и се маже с едно кремче - Скинорен мисля се казва и й помага, но истината е, че най се скриват от слънчицето лятото.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!