- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- brigada kultoviq ruski serial
Филма наистина е много добър. Реалистичен е и показва един период след комунизъма в който беше и България.
Честно казано като го гледах по телевизията превода не ми хареса и звучеше някак си изкуствено. Със субтитри е по-добре.
Смъртоносно точен !!!
Ми не нямам гиПървоначално написано от *Damianita*
![]()
ГоркатаПървоначално написано от Elektra_x
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
emi ne sa6a ne go ubivat.v poslednata seriq (15ta,nqkoi pita6e) olq i lapeto,sa ne se se6tam kak se kazva6e zaminavat a sa6a ostava i gi gleda kak se ka4vat na samoleta.na mene tva mi e nai tyjnata scena ot celiq filmПървоначално написано от brain_stew
![]()
ina4e filma go obojavam.mn me kefi.az imam diskovete.mn jalko za teq koito sa gi izpusnali - prodavaha gi s vestnici - 5CD-ta s po 5 serii na vseki.
PS:sa6a![]()
![]()
![]()
Страхотен филм! Преди малко изгледах последната серия... Много въздействащ и запомнящ се. Силен филм!!! А и цялата му атмосфера е много по-близка до нас, българите. Не като американските филми където всичко е идеализирано...
Here in my shadow I'm safe I'm free...I've nowhere else to go but I can't stay where I don't belong.....
4uvala sum go no ne sum go gledala .. nz struva mi se tup moje i da se luja![]()
sega go gledam za 3-ti put![]()
prosto mn me kefi![]()
и аз го гледам този сериал много ми харесва !!!
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Много лигав сериал, все едно гледам сапунка пфф...![]()
![]()
az go bqh zela na dvd ama stignah nkude do 8 ili 9 epizod i sprqh da go gledam ina4e be6e mn qk haresva mi opredeleno![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Страхотен сериал накрая как ги изби бати кефа ама аз си помислих че Беов е мъртав ...
Много добре завързан абе руснаците знаят как
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Adskiq film mn me kefi obojavam go osobenno Sasha i p4elata
май не си гледал/а внимателно!или поне не си слушала!накрая дават саша на летището и се чува изтрел!има похищение над белов и всички го мислят за мъртъв но той всъщност не е!И да не го объркате с онова инсциниране на взривяването на колата му когато отиваше на погребение!Първоначално написано от -=#:)
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Обожавам го този сериал, всичко ме кефи в него...
nai qkiq seriql![]()
Супер е филма на мен много ми харесва!
Айде за всички феновe поздрав DJ Slon-Brigada![]()
Мне вобще не ми харесваше
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
tozi film e prosto velik,nqma drug takav,naistina e super.Na kraq e mnogo tajen,4ak az se razplakah,koito ne go e gledal,trqbva da pobarza,4e noviq sezon 6te izleze.