- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Украса по дрехи,и не само - САМИ
Та .. правите ли си разни неща сами?какви?как?
например за момичетата .. за дрехи .. слагате ли си пайетки,мъниста по дънките? или пък нещо разшивате,късате,пришивате ....?
боядисвате ли със специални бой?От къде си купувате,какви,колко струват?
споделете идей .. приложете и снимки
освен дрехи .. други неща правите ли си ?
примерно гривнички герданчета , някакви вазички за вкъщи да си боядисвате и т.н. ...
![]()
Ами обичам да си правя гривнички-от връзки![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
време да имах-само тва щях да правя.Много обичам да се занимавам с такива неща и имам мноого голямо желание да си дооправям дрехите сама.Дам,обичам д аим прибавям пайетки,мъниста и др. такива.Правила съм си и герданчета от мъниста..
Аве само да ми останат пари да си купя едни много широки дънки ще им прасна огромна щампа. Правил съм си щампи на тениски и такива
Az lichno obojavam da pravq takiva raboti. Mnogo chesto podarqvam na priqtelite mi lichno izraboteni gerdancheta ili grivnichki. Vkushti imam i raznoobrazni materiali.![]()
az pyk si risuvam na stenite v staqta razni qki kartinki i na vratata sy6to![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Не съм се занимавал
Аз сам си рисувам мешката.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
имам едно приятелче дето ми маца с текстилни бои по дрехите и става много хубаво \/
"Целувка за лека нощ"
почти всички дрехи съм ги минавала след като си ги купя отнякъде /било то 2ра употреба или др пропаднали магазини/ или ако си ги намеря някъде из вкъщи...бродирам им надписи, кълцам, рисувам ги и стават чудни... всичко с подръчни материали![]()
алелуя.
Obojavam takiva neshtica da pravq![]()
ne sma pravila do sega ,no imam idei,no niamma vreme ina4e e zanimatelno samo da ne me marzi
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
Pravq si, da (:
6iq, raz6ivam, pri6ivam, risuvam, brodiram, kusam, razrigvam... Slagam drugi platove, bezopasni igli, na6ivki. Mn
I grivmi si pravq ot koji, vruzki t.n.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
ами най-много ме кефи да си рисувам разни картинки по блузите и след тва да ги доокрасявам с мъниста и кончета..иначе ако мнооого съм се навила и сама си правя нещо,ама тва става рядко,щото е голяма разправия и в продължение на няколко дни само парцали в стаята ми можеж да намериша иначе рядко си купувам нещо което след тва да не си го поправям смело смело с ножиците
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
ponqkoga risuvam sas sin himikal po dankite si![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
emi prava si nqkfi grivni4ki ot manista
a na edni dunki otzad nai dolu na kra4ola si narisuvah edna ovca mnouuu qkaaaaaaaaaaa![]()
The pain is temporary!