- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сулариум и Слънце
What About them??? Разказвайте който ходи на сулариуми и турбо сулариуми ефекти.. ходила съм на сулариум точно за 3 пъти никакъф ефект. Главно исках да ми почернее лицето .. но само по тялото имаше ефект и то малък. Кажете за турбо сулариума. Също и какво олио използвате когато се печете на слънце![]()
Love changes, changes everything
Love makes you fly
It can break your wings
Love makes the rules
From fools to kings
Love changes
Love changes everything
личи си че не си много умна... пише се солариум. И не очаквай, че от три пъти ще има ефект. Поне един месец с по 2-3 пъти седмично ходене и това ако говорим за хубав соларуим т.е. над 70-80ст на минута. А за лицето е естествено то цял живот е изложено на слънце за разлика от тялото и по-трудно почернява. Вземи си специална козметика за солариум за лице.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 2 и 10 от правилника!
Благодаря!
Milenka...успокой се малко беТака няма да получиш съвети...
![]()
А за солариума е логично,че трябва да ходиш доста пъти за да има някакъв ефект![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
това го знам но за лицето след време исках да знам какъв ефект ще имаПървоначално написано от strange__
и за турбо-то дали изобщо си струва
мерси
![]()
Love makes you fly
It can break your wings
Love makes the rules
From fools to kings
Love changes
Love changes everything
ako izpolzva6 kozmetika za lice to postoqnno si obmenq kojata i se izbelva. malko trudno 6te po4ernee. az kato se varna ot more liceto mi e hubavo 4erno,no sled 2 sedmici pobelqva a tena na tqloto mi si ostava meseci nared
BOG e LiUbOv !!!
Има вече няколко теми за солариумитеееее...!
• Обичай,за да те обичат! •
Тази е от 2006.Първоначално написано от xSANYAx