znam 4e ve4e 6te prozvu4i banalno ama i az da kaja...znam kakvo e... tyjna istoriq...4uvstva6 se sam pove4e ot vsi4ko...use6ta6 edna praznina v sebe si..jivee6 samo i samo za emociq...za trypkata koqto bi izpital ako ima6e nqkoj do teb i me4tae6...za6toto samo tova moje da se napravi ponqkoga
ponqkoga ima6 nujda ot edna pregrydka,ot edin pogled pylen s lubov...kojto kato se izpravi pred tvoite o4i da ti vdyhne nadejda za jivot ,da znae6 4e ima za kogo da jivee6 dori kogato jivotyt ti se struva tolkova gaden i bezsmislen
i v takiva momenti kogato gi nqma tezi o4i edinstvenoto na koeto opira6 tova sa priqtelite...vernite horica,koito vinagi biha te izslu6ali,gu6nali i ute6ili...e da toplinata na tqhnata pregrydka ne bi mogla da se sravnqva s tazi na 4oveka v kojto si vluben no....pak e vid uteha
a kak da go prevyzmogne6 li...emi kakto ne v edno izkazvane dosega pro4etoh,4e te syvetvat da zapo4ne6 da izliza6 pove4ko,da se zapoznava6 s novi hora,da si nameri6 momi4e koeto bi iskal da spe4eli6 i da napravi6 vsi4ko ot sebe si za da se polu4i...
i vse pak ne jivej samo za tova...lubovta ne e naj-vajnoto ne6to na tozi svqt ako be6e mn hora dosega da bqha izmreli za6toto samotata ne e rqdko sre6tana...
prosto usmihni se,pogledi v o4ite na nqkoe momi4e i znae li 4ovek moje vytre da otkrie6 edna karsiva lubov i tozi pogled za kojto govorq-pogledtyt kojto 6te ti dava sili da otgovori imenno na nejnite o4i
uspeh 4ove4e i ne gubi nadejda -vsi4ko e na periodi i tozi period na samotata 6te otmine i na negovo mqsto 6te dojde nov-naparvi vs vyzmojno za da stane taka 4e toj da ti nosi mn pove4e radost i toplota ot sega6niq