- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За депресираните...
opredeleno ako ti ne se grumne6 moje li az da go napravq?Първоначално написано от deem
ako li ne da te lin4uvam ili obesq ili da ti pomogna da se hvurli6 ot mosta...to da ti kaja i gospod nqma .. ako ima nqma da e tolko skapan jivota na horata i da ne gi e strah da pravqt grehove..demek 4e ... ABE NQQ KVO DA SE OBQSNQVAM NA MALOUMNICI WE DEA
![]()
Малко се отклоняваме от темата и все пак да си кажа какво мисля по този въпрос,широк като света.Теб не те е страх да грешиш ,не те е страх от Бог защото ти не знаеш,че него го има. Това е най-лесния начин да ти го обясня. Между другото и аз бях така до определен момент от живота ми-как може да има Бог и да позволи воините ,бедността ,страданията.
Що за нещо е това? Обаче всичко следва своя ред,има си определени закономерности.
Можеш да си сигурен в едно-когато болката дойде човек започва да се моли,защото на подсъзнателно ниво започва да осъзнава проблема( тук имам предвид особено атеистите,защото говоря от личен опит и аз бях такъв).Дано само зова за помощ да бъде чут...
Колкото до Егологията-пак ще повторя кога са предаванията:
петък от 21.00 до 22.00 по телевизия М-САТ
сряда от 13.30 до 14.30 по телевизия М-САТ
nai lesniq na4in 4ovek da se otkaje e kogato nikoi ne my obru6ta vnimanie i nakraq 6te se samoubie![]()
![]()
![]()
мен такива неща не могат да ме изкарат от депресия....![]()
ееее евала ти баце е тва исках да чуя \Първоначално написано от SeXyTo_f
/
Теб може и да не те изкара,но е изкарало хиляди други хора от депресията и другите трудности в живота,породени от СЕС.Струва ми се,че някои хора се изказват доста неподготвени тук(чисто и просто не са запознати с Егологията и по тази причина са невежи в тази област).
Мисля,че е редно преди да съдите нещо да се опитате поне да го осмислите и разберете.Уверявам ви,че Егологията е смислена и е за хора с разум.
'Не искам да ми вярвате изобщо.Вярвайте единствено и само на сетивата си,защото това е начина да разберете Егологията'
Димитър Захариев
Димитър Захариев се ангажира да помогне само когато проблемите ви са породени от Състоянието СЕС(Синдром на Емоционалния Срив).Характерният му белег е червено петно на врата.Когато СЕС се игнорира напълно,премахне, хората влизат в една стабилност,хармония и се оправят. Стават адекватни на околната среда и взимат максимално правилни решения във всеки един момент.
Вникнете във тази материя и тя ще ви бъде полезна.По този път са минали много хора и се потвърждава следното:'В Егологията няма недоволни,има неразбрали'.
И още нещо-не се чудете защо хората се карат и бият без видима причина,защо е цялата тази агресия навсякъде около нас-тези хора най-вероятно вече имат белега на вратовете си и това е чистата Истина.
Поради многото проблеми,за които чета в този клуб, се надявам все повече от вас да разберат първопричината за раздразнението,кавгите, караниците и всички неприятни изживявания,свързани с всичко това. В общи линии става дума за Синдром на Емоционалния Срив от 1-во ниво.
Затова отново пиша в тази тема-за да могат повече от вас да разберат за СЕС и да се освободят от, меко казано, вредното му влияние
Надявам се да разберете правилно информацията,която четете.На онези от вас,които разбират тази материя препоръчвам да гледат и предаването по телевизия М-САТ.
Всичко добро.
deem.. Ти сам го каза - остави на хората да преценят за себе си, не налагай мнение. Аз лично отказвам да го прочета.
WE'RE NOT LEADING
Първоначално написано от one_more_minute
Ако прочетеш всичко мнения ще забележиш,че има хора,за които това е полезно и са се изказали положително.Обзалагам се,че поне 50% от прочелите темата прочитат и статиите в сайта или поне започват да ги четат.Ако и 10 човека от всички са разбрали закакво става въпрос значи темата е свършила работата си.
Mba kvi sa teq sektanski prostotii be?Samo da vi promivat mozaka pfff
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Това изобщо не е секта,нито е затворено общество.Напротив,в Егологията има пълна свобода-никой не е задължен да прави нищо.Всеки решава за себе си-дали е полезно,дали има положителен ефект.
Досега Димитър Захариев е доказал,че се справя доста успешно в борбата срещу Синдрома на Емоционалния Срив.Ако на тила ви или на тила на ваш близък има характерен белег на СЕС(обикновено е червен или лилавее в по-тежките случаи)то Егологията може да ви помогне.
Предаването е по телевзия М-САТ в петък от 21.00-22.00 с повторение в сряда от 13.30-14.30.
deem prochetoh vsichko,koeto si pisal do sega v taq tema...hubavo imash dosta dobra i silna argumentaciq...no az sum na mnenie che ako chovek ne si pomogne sam,drug edva li shte moje...prosto e hubavo da ima nqkoi,koito da te nasochi..az ne vqrvam na tozi chovek....i smisul ne samo na nego a na takiva hora....zashtoto vsichko e strogo individualno..i ako n teb pomaga ima hora,na koito edva li bi im pomognalo..taka che...
Бе що се не махнете с тия простотии бе?! Тоя ще ме извади от депресията другия път! Ебати, как може народа ни да е толкова прост и да вярва на такива! Ревете му по телефона за проблемите си, той през време ше си се прай на бавен, че ви слуша, ще ви взима парите и тва е цялата работа! Просто за пореден път се убеждавам колко са глупави хората и как могат да вярват на такива лечители, знахари, врачки и секви пустиняци!
deem, много си обсебен/а нещо..ама тва си е твоя работа, да не са ти дали пари да му ставаш рекламно лице? А и не е нужно да пускаш постове с по 100 реда, мислиш ли, че някой чете тия простотии?! И само ще ви кажа да си живеете живота и сами да се оправяте с проблемите си, защо едва ли подобен психар ще ви помогне!
Първо-не ми плащат за да информирам хората.Правя го по убеждение.
Второ-не съм Димитър Захариев,нито негов роднина,нито част от екипа му.
Трето-хората,който четат материалите и гледат предаването са далеч от 'прости".Те са хора с разум.
Четвърто-Аз основно информирам.Това,че на теб не ти харесва и решаваш да оплюеш Егологията като измама не означава,че всички са на твойто мнение.Ако разгледаш малко назад ще видиш,че на някои информацията им е била полезна.
Всичко добро и размислете върху прочетеното.
Всичко там е истина.
kwo da ti kava..prostotii.......
Slippin aSS Grabba da be verno bace kaji go 4e ina4e nqma da ti povqrvat ama tva promiva mn zdravo mozucite kat nqkva psiharska religiq i e super tupo![]()
Хайде аз да кажа какво ми се случи когато посетих Димитър Захариев.
1/ Държа се надменно и грубо ( пред мен изгони една жена от кабинета си все едно беше куче), а на мен ми наговори глупости от типа, че трябва да си намеря мъж с надървен х.. ( тогава още не бях омъжена).
2/ Държа ме вътре не повече от минута, за което ми взе 20 лв и ми обясни, че трябва да ходя всеки месец по един път. ( Как ли се лекува основен проблем като емоционален срив с едно посещение на месец, не знам)
На излизане от кабинета му мернах една стая, в която от голям казан наливаха в шишета един шампоан ( които задължително си купуваш, нещо като антистрес бяха, не си спомням точно).
Опашката беше огромна, но вървеше бързо, защото там хората влизат и излизат като на конвеир. Запитах се щом толкова всеотдайно помага на хората с добрата си душа, защо не взима по някаква символична сума като 5 лв например.
Гледала съм и предаванията му , отначало бяха по 2001). Понякога се държи толкова невъзпитано и така се опитва да наложи мнението си за егологията на всеки, че е в състояние да се скара с човек в ефир само и само да е неговото. И определено няма вид на човек, който се е преборил с емоционалния срив.
Това е мое мнение! Не го налагам на никой, който иска да отиде и да опита. МОже да му помогне. За мен беше безпретметно и скъпо.
Хайде сега аз да кажа защо лъжеш:
1)Не вярвам да се е държал надменно и грубо; ако е изгонил някого за това е имало причина(или е дошъл да се подиграва,или не е запознат с материята,или може би не е попълнил декларация).Това,което ти е казал едва ли е било ,което пишеш ако изобщо си била там.
2)ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ НЕ ВЗЕМА ПАРИ-това трябва да е ясно на всеки.Как ти е взел 20 лева не знам-само ти си знаеш.
ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ НА КАЗВА НА НИКОЙ КОГА ДА ИДВА В КАБИНЕТА МУ- всеки решава сам за себе си.
След като не знаеш протича процеса на игнориране на СЕС какво правиш там?Явно и ти не знаеш какво правиш(ако си била там).
Много неща съм изчел против Димитър Захариев,но трябва да ти кажа,че това с казана е нещо ново за мен.Аз посещавам кабинета от около две години и нищо такова не съм видял.Доколкото ми е известно шампоана (неутрализатор) се произвежда от българска козметична фирма. Моля те,недей повече да плашиш с този казан.
НИКОЙ НЕ Е ЗАДЪЛЖЕН ДА КУПУВА НИЩО ОТ КАБИНЕТ "ЕГОЛОГИЯ".
Това го казвам срещу лъжата ти,че си била накарана да си купиш неутрализатора.Дори и да си права,че си взела неутрализатор цената щеше да е 15 лева,а не 20.От тях можеше да платиш и само 5.
Ако това ти изглежда скъпо-хубаво.Нека всеки да си прецени.
И относно опашката-наистина минава бързо.Контактът се осъществява за секунди и ефекта се проявява в различно време-понякога до 15 минути , понякога до 5, половин час и т.н.
Все си мисля, че всичко в тая "наука" или там квото е, опира до психическата нагласа. Все едно да ти дадът бонбонка и да ти кажат, че е хапче, ти да си мислиш, че ще ти мине и то наистина да ти мине. И кво?! Димитър Захариев къв е?! Феномен?! Не-човек?! Кви са тия "велики" способности в него?! Откъде идват?! Исус 2 да не би да е?!
Kakuv da e... poredniq malko po-hitar, koito e povel cqlo stado otchaqni i naivni hora, kato im promiva mozycite i im pribira parite.
Ne e neshto novo v choveshkata istoriq![]()
Тоя шарлатанин го знам бе.. Беше май по едно време в Скат Тв.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от Crazy`Witch
Mного добре.Сега само ти остава да направиш едно изложение и да кажеш защо е шарлтанин?Аз доколкото забелязвам от хората посещаващи кабинета му няма недоволни.Както вече казах аз го посещавам от две години и смятам да продължавам-просто ми е добре.Няма да навлизам в подробности какво беше състоянието ми преди да започна посещенията- с две думи 'много лошо'.
Между другото предаването му вече е по телевизия М-САТ(както вече съм писал) в петък от 21.00 до 22.00 на живо с повторение в сряда от 13.30 до 14.30.
Наистина се надявам скоро да влезе и в някоя от ефирните телевизии в България,за да могат да го гледат и хората без кабелна телевизия.
Ще бъде добре когато някои казва,че Димитър Захариев е шарлатанин да привежда някакви доказателства,било то и от материалите,които са в сайта.
Наистина смятам,че на безпочвени твърдения няма смисъл да се отговаря.
Вижте предаването и преценете за себе си.Всичко добро,приятели-вие, които цените Егологията.
hybavo 4e mnogo rqdko sum depresirana![]()
deem, еми посещавай си го, но недей да обременяваш другите с тия глупости!!!